Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzmanību prasīs savstarpējās attiecības

Zvaigznes sekmēs balansu, bet to sasniegt gan nebūs viegli. Iespējams, nāksies apzināti noklusināt dvēseliskos impulsus, mazināt ambīcijas. Uzmanību prasīs savstarpējās attiecības. Esiet gatavi «iet cauri» neizbēgamiem birokrātiskiem šķēršļiem. Jebkāda jautājuma risināšanai nav ieteicams izvēlēties ekstrēmus līdzekļus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Mēģiniet nekonfliktēt ar apkārtējiem. Dienas veiksme nāks no profesionālās jomas. Ievērojiet vienošanos, vispār – cieniet likumu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Komunikablajiem šodien veiksies teju it visā, būs viegli adaptēties jebkuros apstākļos, vidē, kompānijā. Nav ieteicams tiekties būt pirmajā plānā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pozitīvās krāsās noritoša diena. Pat nepatīkamos rutīnas darbos atradīsiet vielu optimismam. Nav izslēgts, ka jums uzradīsies negaidīts palīgs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pirmajā vietā būs rūpes par mājokli, ģimeni, tuviem cilvēkiem, arī īpašumu. Piefiksējiet idejas, tās var kalpot tikai kā impulss mācībām vai biznesam.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Zvaigznes iesaka uzturēt plašus kontaktus, demonstrēt savas spējas kā sarunu biedram, mīlošam partnerim. Esiet diplomātiski, risinot pat praktiskus jautājumus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Dzīve kļūs harmoniskāka. Zvaigznes iesaka no agresīva toņa pāriet uz daudz delikātāku saskarsmes formu. Jaunas garšas prasīs jaunus izdevumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Līdzsvarota, rāma un harmoniska diena, ja vien zināsiet mēru savām vēlmēm. Ieteicams nepārkāpt robežas, ievērot konkrētos apstākļus, neaizmirst par veselo saprātu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nezaudējiet kontaktus ar potenciālajiem partneriem un domubiedriem. Nav pati labākā diena, lai sāktu jaunus projektus. Īpaši augstā vērtē būs uzticība līgumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Vislabākā motivācija profesionālai izaugsmei būs saskaņa un pozitīvisms komandā, arī ģimenē un draugu lokā. Zvaigznes pastiprinās vēlmi rīkoties ar vērienu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Veiksme nebūs pārāk liela, gribēsiet vairāk. Zvaigznes tādu iespēju var arī sagādāt, ņemot vērā jūsu pieredzi, tāpēc nepalaidiet garām iespēju slepenu vēlmi pārvērst realitātē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Iedvesmas un veiksmes diena. Sarežģītā situācijā izdosies izkļūt no krīzes. Ja problēmu neatrisināsiet līdz galam, tā atgriezīsies ar lielāku jaudu un nepatikšanām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Vissvarīgākais – ievērot likumu, noteikumus, regulas. Turklāt tieši tā arī būs vieglāk atrisināt jebkāda mēroga problēmas.