Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: No rīta nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus

Kārtējais jauna mēness cikla sākums mudina pavilkt svītru, izvērtēt un doties tālāk. No rīta nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus, tam traucēt var arī pazemināts tonuss un dažādi noteikumi, kas turēs nenoteiktā situācijā. Pēc pusdienlaika vairosies optimisms, bet nebūs pamata gaidīt totālu situācijas, apstākļu un noteikumu uzlabošanos.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Būsiet atkarīgi no apstākļiem, darba grafika un pašsajūtas. Rīta pusē ļoti svarīga disciplinētība un izturība, kā arī prasme ievērot instrukcijas. Pēc pusdienlaika svarīgi ievērot etiķeti.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ņemiet vērā apstākļus, koriģējiet plānus un uzvedību. Ja rīta pusē nav iedvesmas vai noskaņojuma nodarboties ar rutīnu, pagaidiet līdz dienas otrajai pusei. Intuīcija pateiks priekšā jaunus risinājumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Samaziniet tempu, bet mobilizējiet uzmanību, jo dzīve piespēlēs dažādas interesantas norādes. Ļoti svarīgi neļauties agresīviem impulsiem, atcerēties par robežām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būs pamats pozitīvām emocijām. Rīts var sākties ar garlaicību, melanholiju un kaut kā nepieciešama, piemēram, orientieru. Tikai vakarpusē ieteicams ķerties klāt svarīgiem darbiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Labāk neplānot neko svarīgu. Dienas pirmā puse nesola harmoniju un var pat vairot pesimismu. Iespējams panīkums finansiālu apstākļu dēļ. Vakarā neatsakiet sev nepieciešamību izklaidēties.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Apbruņojoties ar pacietību un filozofisku attieksmi, dienas pirmo pusi pārlaidīsiet samērā mēreni. Daudz kas var kaitināt, bet nogaidiet līdz vēlai pēcpusdienai, tad viss mainīsies.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Pesimistisks garastāvoklis komplektā ar nepieciešamību atrisināt neatliekamas problēmas nesola patīkamu dienas pirmo pusi. Pat pēcpusdienā nāksies būt pacietīgam, adaptēties nekomfortabliem apstākļiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Šaubas un depresīvas notis, īpaši, ja ļausiet vaļu panīkumam. Gan priekos, gan bēdās atbalstu gūsiet no domubiedriem. Pēcpusdienā skats uz dzīvi kļūs optimistiskāks.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nomākts garastāvoklis un sajūta, ka esat dezorientēts – tā var sākties šī diena, turpināties līdz vēlai pēcpusdienai. Pēcpusdienā daudz kas mainīsies, redzēsiet izeju no jebkuras situācijas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būsiet tendēti visu izsvērt un izvērtēt vairākas reizes, ar lielām aizdomām uztvert jebkuru jauninājumu. Intuīcija pateiks priekšā vispiemērotāko taktiku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Dienas pirmo pusi ieteicams veltīt ārstnieciskiem un profilaktiskiem pasākumiem, dažādu kļūmju novēršanai. Ja jūtaties kā strupceļā, nogaidiet līdz vēlai pēcpusdienai, tad rīkojieties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Notikumi liecinās, ka ne viss ir zaudēts, būs iespējams koriģēt, mainīt un precizēt. Pēc pusdienlaika pieejamāki kļūs dažādu instanču pārstāvji.