Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Iespējams svarīgs notikums saistībā ar bērniem

Saules aptumsums notiekošajam piešķirs īpašu nozīmi un vērtību. Vajadzētu pabeigt iesākto. Iespējams svarīgs notikums saistībā ar bērniem. Kolektīvos projektos liela nozīme būs individuālismam, konkrētiem cilvēkiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Veiksme jebkuros darbos, ieskaitot sadarbību ar citiem cilvēkiem. Šodien paveiktais būs kā reklāma jūsu spējām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Saspringta diena. Dzīve piedāvās iespējas praksē pārbaudīt savas idejas, pārliecību. Vēlams izvairīties no konfliktiem ar tiem, ar kuriem peldat vienā laivā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksmīga diena, bet vienlaikus diezgan strauja, mainīga un neviennozīmīga. Svarīga informācija noteikti jāpārbauda, ja nevarat pats, lūdziet palīgā citus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes iesaka būt secīgiem darbos, pabeigt iesākto. Pirms iesaistieties darbos, pārbaudiet pretrunīgo informāciju. Nav ieteicama spontāna rīcība.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Enerģiju patērējoša diena, bet arī ļoti veiksmīga un rezultatīva. Kaut gan nebūs lielas telpas iniciatīvai, visbūtiskākie pavedieni būs jūsu rokās. Varēsiet paredzēt notikumus, to attīstību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka būt uzņēmīgiem, konsekventiem un rīkoties, bet neaizmirst radošu pieeju dzīvei. Ja esat ieinteresēts labā rezultātā, metiet pār bortu šaubas un gadījuma darbus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes sola veiksmi darbos, kuri var tikt pabeigti. Iespējams kāds būtisks notikums jums būtisku cilvēku grupā. Svarīga diena kolektīva līderiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes prasīs aktivitāti un mērķtiecību. Patmīlīgajiem ir vērts papūlēties, veltīt visus spēkus, lai realizētu iecerēto. Pacentieties savu bērnu labā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksme būs kā pārsteigums. Ticams, ka ar panākumiem beigsies kāds projekts. Produktīvākā būs dienas pirmā puse. Saņemsiet atbalstu, iespējams, pat tādu, ko uzskatīsiet kā no sava sargeņģeļa nākušu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka saglabāt mieru, rāmu garastāvokli un koncentrēšanos galvenajam darbam. Jo tuvāk nāks vakars, jo vairosies šaubas un nepārliecinātība par sevi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Varēsiet koncentrēties uz saviem darbiem, iecerēm, nodomiem. Ja gribēsiet maz, paliksiet citu ēnā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka būt uzcītīgiem, lieki neatrauties no darbiem. Pareizi organizēts process ļaus izvairīties no noguruma, īstajā laikā veikt pareizos darbus.