Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Iespējama finansiāla vai citāda veiksme

Dienas lielākā daļa paies zem nenoteiktības zīmes. Notikumu vērtējums būs atkarīgs no garastāvokļa, vides ietekmes. Negaidīts notikumu pavērsiens nav izslēgts, turklāt var daudz ko mainīt. Jo tuvāk nāks vakars, jo romantiskāks kļūs noskaņojums, paaugstināsies emocionalitāte, iespējama finansiāla vai citāda veiksme.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Lielākās daļas Aunu uzvedību noteiks apstākļi. Uz panākumu un atradumu fona tomēr jābūt gataviem pārbaudījumiem, nelieliem pārsteigumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka orientēties uz apstākļiem un savu noskaņojumu. Ja darbi sokas labi, labāk neapstāties vienatnē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Uz visu skatīsieties no pozitīvās puses. Vieglas šaubas un balansēšana starp galējībām nebūs trūkums, tieši otrādi – vairos dažādību.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Visas dienas garumā garastāvoklis būs svārstīgs, iespējamas duālas jūtas un pārdzīvojumi. Neskaidrība vairos fantāzijas. Var pieaugt apetīte.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vairosies optimisms, turklāt arī tad, ja nebūs skaidrības par nākotni. Pret personiskajiem un kolektīvajiem plāniem labāk attiekties ar skepsi un humoru.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Duālu notikumu diena, daudz kas būs atkarīgs no personiskā noskaņojuma. Emocijas var svārstīties no iedvesmas līdz panīkumam.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nebūs par ko raizēties, viss norisināsies uz harmoniskas nots. Vakarpusē būs pamats jūtu izvirdumam, arī patmīlības aktivizācijai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs pietiekami daudz informācijas, lai varētu izdarīt nepieciešamos secinājumus. Ir ieteicams pievērsties ceļojumu, tikšanos, radu pasākumu rīkošanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Svarīgi palikt uz pareizā ceļa, un tas var nozīmēt izturību šaubu un kārdinājumu priekšā, kā arī spēju paklusēt. Nav ieteicams atteikties no pārbaudītiem partneriem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas kvalitāte būs atkarīga no elastības, gatavības izmantot laimīgu gadījumu, kā arī prasmes strādāt ar cilvēkiem, instrumentiem un informāciju. Nāksies rēķināties ar citu kaprīzēm.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Esiet koleģiāli un godīgi partnerībā, tieši tā būs panākumu galvenā atslēga. Vakarpusē būs vairāk jāpievēršas tuviniekiem, jārūpējas par kolektīvām vērtībām un nozīmīgiem projektiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Visas dienas garumā netiksiet vaļā no šaubām, nožēlas, sapņiem un atmiņām. Līdz pat vakaram plāniem būs maza sasaiste ar realitāti.