Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Īpaši uzmanīgiem jābūt tiem, kas strādā medicīnā

Būs viegli būt elastīgiem, mobiliem, atjautīgiem, bet jābūt uzmanīgiem, strādājot ar informāciju. Zvaigznes sekmēs maldus, kļūdas, pārpratumus, nevērību, būs grūti ievērot likumus un noteikumus. Īpaši uzmanīgiem jābūt tiem, kas strādā loģistikā, medicīnā, ar informāciju.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Interesanta un produktīva diena, pat intriģējoša. Pie viena un tā paša mērķa varēsiet nonākt pa dažādiem ceļiem, maksājot arī dažādu cenu. Nav izslēgti dažādi pārpratumi, kolēģi var no jums ko būtisku slēpt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Esiet ļoti uzmanīgi, veicot pirkumus un savstarpējus norēķinus. Uz laiku var būt slēgti sakaru kanāli. Var pievilt zināšanas un paradumi, uz kuriem līdz šim paļāvāties.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Panākumi būs atkarīgi no paša noskaņojuma, spējas koncentrēties vai arī pārslēgt uzmanību. Iespējama būtiska nesaprašanās ar tuviniekiem
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes brīdina – ceļā iespējami būtiski šķēršļi un pārpratumi. Birokrātijā un medicīniskos jautājumos, visticamāk, būs daudz maldu, pārpratumu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ņemiet vērā, ka šī diena būs pārpratumu, nepareizu aprēķinu un neprecīzas informācijas pilna. Daudz kas var tikt atcelts, pārcelts, koriģēts. Pārbaudiet!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Problēmas komunikācijā, mērķa sasniegšanā, pat ikdienišķu plānu izpildīšanā. Nerēķināšanās ar citu motīviem un vajadzībām var nospēlēt īpaši negatīvu lomu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jāuzmanās no tā, lai adekvāti nenovērtētu gadījuma lomu, jo īpaši jāpārbauda informācija. Problēmas var radīt iepriekš pieļauta nevērība.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav vēlams kaut ko sākt no nulles, diena vislabāk piemērota precizēšanai un pārbaudīšanai, nevis jaunas koncepcijas izstrādei. Ir ieteicams vispirms kārtīgi iedziļināties un izpētīt, tikai pēc tam kaut ko darīt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Neticiet vārdiem, kas netiek apstiprināti ar darbiem. Sadarboties ieteicams ar tiem, ar kuriem saprotaties bez vārdiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ļoti uzmanīgi jāstrādā ar dokumentiem, korespondenci. Esiet koleģiāli, citādi saskarsieties ar būtisku personisku kaitējumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nepaļaujieties uz veiksmi, laimīgu gadījumu, pat intuīciju. Labi zināmā notikumu scenārijā var ielavīties negaidīts pavērsiens.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Esiet uzmanīgi jebkurā sarunā, pat ģimenes lokā, jo nesaprašanās un būtiski pārpratumi iespējami teju uz katra soļa. Piedāvājumus izvērtējiet ļoti kritiski.