Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes iesaka atturēties no pirkumiem

Daudz kas buksēs, daudz ko varēs klasificēt kā bezjēdzīgu. Zvaigznes nebūs labvēlīgi noskaņotas pret stratēģiskiem lēmumiem, neradīs arī iespējas izprast detaļu patieso nozīmi. Zvaigznes iesaka atturēties no pirkumiem, ieguldījumiem, miermīlīgām iniciatīvām. Ieteicams mazāk runāt, vairāk darīt.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nebūtu ieteicams lepoties ar savām uzvarām, kā arī uzspiest savu viedokli, bet pavisam bezjēdzīgs būs mēģinājums ietekmēt notikumus. Diena piemērota rutīnas darbiem, var nākties samierināties ar vieglu diskomfortu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīts var nākt ar sarūgtinājumu. Nav izslēgtas izmaiņas mīlas un radošajos plānos. Izklaides diez vai sniegs gaidāmo, jo īpaši tad, ja gaidāt pārāk daudz.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Pazeminātas mobilitātes diena, uz noteiktu laiku var būt nepieejami informācijas kanāli. Dienas beigās uz labo pusi mainīsies ne tikai garastāvoklis.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jābūt gataviem informācijas strupceļam un nenoteiktai un nekomfortablai situācijai. Zvaigznes iesaka pabeigt iesākto pat tad, ja jau laikus zināt, ka galarezultātā negūsit iecerēto.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ievērojiet ierobežojumus, šaubas un dažādus šķēršļus tulkojiet kā zīmes, lai atteiktos no iniciatīvas. Vakarā būs iespējas būt gan romantiskam, gan uzņēmīgam.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes aicina ievērot mērenību it visā, arī sevis kritizēšanā. Vakarā pazudīs ierobežojumi, radīsies iespēja uzlabot materiālo situāciju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienas pirmajā pusē nav ieteicams būt diez ko aktīvam, rezultativitāte būs diezgan zema. Daudz spēka varat iztērēt mērķiem, kuri pat nav jūsu uzmanības vērti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nebūs iespējams demonstrēt individuālu iniciatīvu un parādīt savas stiprās puses. Panākumu ķīla – prasme saprasties.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Līdz pat vakaram it visos darbos var būt sajūta, it kā esat iekalts važās. Par ļoti būtisku ierobežojošu faktoru var izrādīties pašsajūta un pārliecības trūkums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Diena var sākties ar melanholiju, panīkumu, iespējami nepatīkami nosēdumi no neseniem notikumiem. Vakarā viss mainīsies uz dzīvespriecīgo pusi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diezgan pelēka diena, bet uz vakarpusi vairosies priekšnoteikumi veiksmei. Visvajadzīgāko soli un izvēli spers partneris vai pretinieks.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ja uzņematies kādu lomu, izpildiet to līdz galam, saglabājiet uzticību. Nav ieteicams iet uz kompromisiem, piekāpties, ja tam nav būtisku iemeslu.