Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ļoti jāuzmanās no krišanas galējībās

Iedvesma garantēta. Jāuzmanās no nostalģijas. Ja zināt, ka jau tuvākajā nākotnē gaidāmi jauni darbi, būtu labi tikt vaļā no ilūzijām pagātnē. Svarīgi neļauties aklai ticībai, ļoti jāuzmanās no krišanas galējībās. Īpaši labi attīrīt domas un tīri fiziski – savu dzīves telpu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Informatīva diena. Uzmanību ieteicams veltīt jaunumiem un acīm redzamiem faktiem, kā arī dažādām zīmēm. Laba diena attīrīšanas procedūrām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka būt atvērtiem pasaulei, bet vienlaikus pret visu attiekties ar piesardzību, nepaļauties uz laimīgu gadījumu. Tieciet skaidrībā ar savu «dzīves bagāžu».
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksme iespējama, pateicoties apstākļu sakritībai un intuīcijai. Iedvesma vairos ticību labākai dzīvei. Svarīgi atšķirt realitāti no fantāzijām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Uzturiet saikni ar pasauli, nenoejiet maliņā, neslēpieties. Zvaigznes var vairot ilūzijas. Svarīgi tikt vaļā no nevajadzīgiem sakariem, komunicēt ar tiem, kas jūsos vairo optimistisku skatu uz dzīvi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Optimismu uzturoša un vairojoša diena. Būs iespēja īpaši labi izmantot apstākļu sakritību, ticību kopējai idejai un savai personiskajai «laimīgajai zvaigznei». Attīriet savu dzīves telpu!
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Veselīga skepse nāks tikai par labu. Ieteicams dzīvot ar savu prātu, neļauties svešām ietekmēm. Nenokariet degunu, jūsu veiksmīgais brīdis jau tuvojas. Dzīve var parādīt, kam īsti vērts ticēt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena vairos ticību sev, pārliecību par savu taisnību. Iespējami dažādi kārdinājumi, bet tiem gan nevajadzētu ļauties, jo īpaši pievērsties kādai jaunai reliģijai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs iespēja atskatīties, izvērtēt, notikušajā izsijāt labo un slikto. Nav izslēgts, ka diena būs pilna atmiņu. Jaunus darbus labāk atlikt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes iesaka uzmanību pievērst vistuvākajai apkārtnei, izvērtēt, kādi cilvēki ir jums apkārt, ar ko draudzējaties... Grūtības būs viegli pārvaramas, ja jums apkārt būs «īstie» cilvēki.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ir vērts padomāt, kā sevi apdrošināt pret iespējamām problēmām, pat nepatikšanām. Papūlieties, lai normalizētu attiecības ar kolēģiem. Ievērojiet korporatīvās kultūras noteikumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka izmantot gadījumu, lai situāciju vērstu sev par labu. Zvaigznes ļaus īpaši labi un produktīvi izmantot iedvesmu. Nebūs grūti atklāt to, ka kāds jūs māna, ja vien pats to gribēsiet.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Svarīgi izraudzīties pareizu toni komunikācijā, būt elastīgiem saskarsmē mājās, izvairīties no negatīvisma izvirdumiem. Mājas un darba vietu kārtīgi izvēdiniet (tiešā un pārnestā nozīmē).