Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes saka – nav, kur steigties

Zvaigznes saka – nav, kur steigties. Pat tie lēmumi, kurus pieņemsiet, vēlāk izrādīsies tikai starpposms. Tomēr šajā dienā samazināsies spriedze, pieaugs iedvesma, atjaunosies līdzsvars, «atdzīvosies» seni sakari, solījumi un pat zvēresti. Pieaugs kolektīva nozīme nestandarta uzdevumu risinājumos.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka iepauzēt ar darbiem, nesteigties ar jaunu projektu uzsākšanu, Šī ir veiksmes, brīvības un laimīgas apstākļu sakritības diena, var paļauties uz iedvesmu un laimīgu gadījumu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti ticama lielāka vai mazāka revolūcija uzskatos, plānos un grafikos. Diena piemērota sociālai atvērtībai. Ieteicams samazināt personiskos kontaktus, jo īpaši dažādu veidu atklātas sarunas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būsiet jauna etapa priekšvakarā. Daudziem diena var izvērsties par peldējumu brīvajā stilā, kur īpaši sekmīga būs neformāla saskarsme.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ir vērts apdomāt un izstrādāt daudz smalkāku stratēģiju biznesā un rutīnas darbos. Būtiski koriģēt taktiku, ņemot vērā apstākļus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vajadzētu koriģēt kārtējos plānus. Daudz kas kļūs labāk, bet vienalga nespēsiet pilnībā no sevis nomest lieko nastu. Liktenis dos iespēju no jauna izstrādāt svarīgu tēmu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīgi ir neķildoties ar tuviem cilvēkiem, uzturēt labas attiecības. Situācija var savest kopā ar senu paziņu, piespiest kaut ko atcerēties. Nestandarta uzdevumus risināsiet viegli.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Diena vairos optimismu, dos dažādus mājienus, ka sagaidāmas jaunas iespējas un senu programmu veiksmīga atjaunošana. No jauna varētu dzimt cerības, kas saistītas ar ceļojumiem un darbu starptautiskās organizācijās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Notikumi piespiedīs mainīt stratēģiju, pabeigt vai nopietni pārskatīt kādu sadarbību. Nav izslēgta būtiska atkarība no svešiem vārdiem, garastāvokļa, plāniem un iespējām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Kopumā pozitīva diena, bet ar sīkām ķibelēm. Situācija var prasīt mainīties ar lomām un pilnvarām, bet tas būs jums izdevīgi. Neskaitās papildu uzmanība un vērīgums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nāksies no jauna izvērtēt materiālās, intelektuālās un darījumu iespējas. Iespējami ļoti veiksmīgi plānoti pirkumi. Var atjaunoties interese par oriģināliem plāniem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Patīkamas pārmaiņas. Var beigties grūtais periods, kas saistīts ar profesionāliem un darījuma pienākumiem. Ģimenes dzīvē gaidāms jauns etaps.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Kopumā labvēlīgajos notikumos vairums ieņems vērotāja pozīciju. Vislielākā veiksme nāk pie aktīvajiem, sabiedriskajiem, kustīgajiem un uzņēmīgajiem.