Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigžņu stāvoklis pamatīgi ietekmēs emocionālo stāvokli

Zvaigžņu stāvoklis pamatīgi ietekmēs cilvēku emocionālo stāvokli un dienas kopējo atmosfēru. Nav tas labākais laiks, lai pieņemtu izšķirošus un galīgus lēmumus, secinājumus un vienošanās. Varētu būt grūtības sākt aktīvu darba nedēļu, ieiet ritmā, orientēties uz jaunu darbības virzienu, jo šaubas un neizlēmība būs šīs dienas konsekventas pavadones. Vislabākais lēmums šodien – kompromiss.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nepietiks optimisma un arī fiziskās enerģijas. Maz ticams, ka spēsiet pavirzīties uz priekšu darbos. Iespējams, ļausieties panīkumam, neticībai saviem spēkiem, daudzi gribēs pabūt vienatnē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Var būt grūtības atrast un pieņemt precīzus orientierus, izvēlēties prioritātes. Apzināti vai ne, bet daudzi nokļūs kāda cilvēka vai apstākļu ietekmē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Visticamāk, būsiet dilemmas priekšā jautājumos, kas saistīti ar karjeru, statusu, prioritātēm. Iespējama vadības maiņa, vai arī firma var mainīt darba virzienu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Neraugoties uz lērumu ierobežojumu, varat paļauties uz vismaz daļēju savu cerību piepildīšanu. Ir liela iespēja pavirzīties tālāk ar darbiem, kas saistīti ar mācībām, komandējumu, braucienu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ne tā produktīvākā diena. Aizdomas var sasniegt savu augstāko pakāpi. Ja šaubāties, pieturieties pie teiciena – lēnām brauksi, tālāk tiksi. Darbos neveiciet neko lieku. Esiet vērīgi pret veselību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Izsveriet katru savu vārdu, uzmanīgi izvēlieties apkārtējo vidi. Attiecībās svarīgi būs uzticības un godīguma jautājumi, atbildības sfēru sadalīšana.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes iesaka galveno uzmanību veltīt veselībai, profilaktiskiem pasākumiem. Kontrolējiet padotos, arī paši savu pienākumu izpildi, jo īpaši – rutīnas darbus, kas jums var šķist elementāri un bez kļūdām izpildāmi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Intuīcija un veiksmīga apstākļu sakritība palīdzēs atrast izeju no šķietamas bezizejas. Ja nopietnu problēmu nebūs, nekas netracinās, paši sev varat radīt mistiskas grūtības, lai pēc tam tās pārvarētu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Līdz pat vēlam vakaram būsiet izklaidīgi un aizdomīgi. Apstākļi ģimenē var tracināt. Nepalaidiet garām iespēju «paņemt sev» laiku, izbrīvēt sev atpūtu, vienkārši laiku pārdomām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Izmantojiet konkrētā brīža iespējas. Tas, kas šodien izdosies viegli, jau tuvākajā nākotnē tik viegli nesekmēsies. Lai neradītu sev problēmas, izvairieties no nopietniem vārdiem, neatgriezeniskiem lēmumiem un darbības.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka veltīt nepieciešamo laiku, lai iepazītos ar apstākļiem, izpētītu detaļas, koriģētu plānus, salīdzinātu variantus. Būtiskos darbos labāk paņemt pauzi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Sīkumu nebūs. Nav ieteicama pārlieka aktivitāte, jākontrolē emocijas un ieradumi. Uz intuīciju varat paļauties vien tajā gadījumā, ja jūsu apziņa ir brīva no uzmācīgām idejām.