Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Notikumi prasīs spēju ātri un precīzi reaģēt

Notikumi prasīs spēju ātri un precīzi reaģēt, darboties mērķtiecīgi. Zvaigznes palīdzēs pāriet citā attīstības līmenī ne tikai personiskajā izaugsmē, bet arī profesionālajā jomā. Veiksmi varat sagaidīt viskritiskākajā brīdī. Ļoti aktuāla būs drošība.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Galvenais, ko vajadzētu ielāgot, – neielaisties konfliktos, pašam tos neprovocēt. Drosme un mērķtiecība būs atkarīga no spējas virzīt sevi uz priekšu, neizvēloties līdzekļus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes iesaka nepaļauties uz laimīgu gadījumu, bet ticību veiksmei kombinēt ar atjautību un tālredzību. Pārsteigumiem labāk sagatavoties, esot pilnā bruņojumā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Zvaigznes iesaka neatkāpties sarežģījumu priekšā un būt maksimāli mērķtiecīgiem. Pagaidām veiksme ir jūsu pusē, bet tās pazušana visus pūliņus var novest līdz nullei.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Izdosies visu dienu sēdēt aizmugurē, un tas nav slikti, jo šī diena provocēs interešu sadursmes. Uzmanieties, nāk jauns pārmaiņu vilnis!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nedrīkstiet būt nevērīgi pret pašsajūtu, kā arī pret drošību. Darba apjoms var palielināties, arī vairoties iemesli uztraukumam. Enerģiju ieguldiet tikai svarīgos darbos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Var nākties pārdzīvot darījumu, radošu vai attiecību krīzi, iespējams, to kombināciju. Tomēr zvaigznes saka – no pārdzīvojumiem būs ļoti patīkams labums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes brīdina – jūs būs viegli izsist no līdzsvara. Izvairieties no pārmērībām un dusmu uzplūdiem. Pat pozitīvi pārdzīvojumi būs stresaini.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat kļūt par nopietna konflikta liecinieku, vissvarīgākais – neiesaistīties, ja tas ir patiešām personisks konflikts, tomēr principus gan vajadzētu aizstāvēt. Ja negribat nepatīkamus piedzīvojumus, turieties malā!
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Azarta apmāti, varat aizmirst par piesardzību, bet tas gan šodien nebūtu ieteicams. Jo lielākas būs likmes, jo saistošāka šķitīs dzīve.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rezultatīva, bet enerģiju ļoti tērējoša diena. Liela loma būs spējai saglabāt līdzsvaru, izmantot iedvesmu. Stereotipi tiks sasisti lupatās, gribat to vai nē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vissvarīgākais būs iekšējie pārdzīvojumi. Iespējams, ka uzdrošināsieties veikt savu vērtību pārskatīšanu. Nav ieteicams sākt jaunus darbus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs iespēja paskatīties uz notiekošo no cita skatu punkta, iespējams, viedoklis mainīsies par 180 grādiem. Sociālajā dzīvē ļoti iesaistītiem cilvēkiem šī solās būt sasprindzinājumu pilna diena.