Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav vēlams veikt medicīniskas operācijas

Diezgan saspringta diena, daudz kļūdu, cilvēki lielākoties būs viegli aizkaitināmi. Var atklāties trūkumi un sāpīgi jautājumi, kas izraisa vieglu aizkaitināmību. Ļoti nederēs prasme koriģēt plānus, meklēt saprātīgu kompromisu. Nav vēlams sākt jaunus darbus, jo īpaši – ilgtermiņa, veikt medicīniskas operācijas un manipulācijas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena var sākties ar neparedzētu steigu, kļūmēm un strīdiem. Iespējamas grūtības, kas saistītas ar tehniku. Efektīva diena tiem, kas vienlaikus spēj veikt vairākus darbus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Varat rēķināties ar veiksmi darījumos, mīlestībā un radošajā sfērā. Sekmīga notikumu attīstība saskarsies ar šķēršļiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Var uzbangot kaislības, vaļā var tikt laistas uzkrājušās apspiestas emocijas. Darbības arēna būs mājoklis, ģimenes atmosfēra.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena vairos avantūrismu un drosmi, bet vienlaikus raizes var sagādāt ierobežojumi un aizliegumi. Idilli var aizēnot dienesta pienākumi.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Uzmanību vislabāk koncentrēt uz biznesu un budžetu. Nav droši ļauties emocijām, jo īpaši rīkoties to iespaidā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Vissvarīgākais – saglabāt aukstasinību un pašsavaldību. Pievērsieties tām jomām un cilvēkiem, par kuriem esat atbildīgi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Situācijas prasīs labu izpratni par notiekoši, jo īpaši par patiesajiem cēloņiem. Var iedarboties lēnas iedarbības mehānisma mīna.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Pārveidojot dzīvi un kaļot plānus, neaizmirstiet par reālajām finansiālajām iespējām. Diena var atbrīvot no veltīgām ilūzijām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diemžēl stabilitātes nebūs, ceļā uz mērķi zvaigznes piespiedīs pārvarēt barjeras. Iespējams, jums nāksies atvairīt uzbrukumus. Problēmas var radīt atmosfēra mājās.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Galvenā kļūda, ko varat pieļaut – vieglprātīga attieksme un paļaušanās tikai uz iedvesmu vien. Jūs interesējošās sfērās stabilitāte diez vai būs.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka koncentrēties uz pašiem sarežģītākajiem, samudžinātākajiem un sāpīgākajiem darbiem. Svarīgi atlikt svarīgus pirkumus un darījumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Izvairieties no nervozitātes un impulsivitātes. Neuzņemieties iniciatīvu attiecībās. Nekaitiniet līdzcilvēkus. Pārlieku simpātiju izrādīšana var izraisīt milzīgu kļūdu.