Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigzņu stāvoklis raisīs fantāziju, saasinās intuīciju

Zvaigzņu stāvoklis raisīs fantāziju, saasinās intuīciju, bet vienlaikus radīs labu augsni kļūdām, izklaidībai, miegainībai. Laba diena alternatīvu meklēšanai, nianšu atklāšanai. Daudziem paziņojumiem būs īpašs zemteksts. Iespējamas intriģējošas ziņas, anonīmi ziņojumi. Pirms plānu apstiprināšanas, ieteicams rūpīgi pastrādāt ar melnrakstu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir ieteicams savu taktiku padarīt elastīgāku. Daudz kas būs atkarīgs no apstākļiem. Pie mērķa nokļūsiet, ejot pa tālāku un sarežģītāku ceļu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Intuīcija strādās perfekti, kas jo īpaši svarīgi nenoteiktības situācijās. Nogaidiet, pirms rīkojaties. Kāda ziņa var kardināli mainīt plānus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Noderēs ne tikai loģika, bet arī intuīcija. Nav ieteicama akla uzticēšanās. Labāk izvairieties no cilvēkiem ar apšaubāmu reputāciju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iztēle būs jūsu stiprā puse, pieaugs interese par filozofiju un lietu garīgo pusi, kas vienlaikus var apgrūtināt jebkura darba veikšanu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labāk ņemiet vērā, ka apstākļi var ļoti strauji mainīties. Ne viss noritēs saskaņā ar jūsu plāniem un gaidām. Notikumu gaitu ietekmēs garastāvoklis. Jauna darba sākšanu labāk atlikt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Liela nozīme būs apkārtējai videi, arī psiholoģiskajai atmosfērai. Ieklausieties pat svešu cilvēku teiktajā. Zvaigznes ļoti iesaka – esiet taktiski.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Noteikti jāpievērš uzmanība rutīnas sīkumiem, kas kārtējo reizi var tikt aizmirsti būtisku notikumu dēļ. Tieciet skaidrībā ar korespondenci, zāļu krājumiem... Sarunu ar ārstu nedrīkst atlikt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat uzticēties intuīcijai, bet vajadzētu atcerēties, ka tā nav visvarena it visos jautājumos. Diena piemērota privātiem kontaktiem, sarakstei.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būsiet īpaši sensitīvi par situāciju un atmosfēru mājās, niansēm un pašsajūtu. Vispār šī diena ir īpaši laba, lai paņemtu pauzi svarīgos darbos, ja vien pauze ir nepieciešama.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vairāk uzticieties sajūtām. Zvaigznes iesaka ļoti uzmanīgi lasīt dokumentus, izvērtēt informāciju. Labas sekmes literāros darbos.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vai nu ieturiet pauzi darbos, vai nu samaziniet strādāšanas tempus. Diena piemērota relaksācijai, iztērētās enerģijas atjaunošanai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Viegli tiksiet galā ar kārtējiem uzdevumiem, bet riskējat nopietni kļūdīties, pieņemot atbildīgu lēmumu. Zvaigznes iesaka paņemt pauzi, proti, iespēju sev padomāt.