Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Var pārkārtot mēbeles un interjeru

Cilvēki būs aktīvi visos darbos, kas skar māju un ģimeni, turklāt visiem būs vēlme dominēt ģimenes lokā. Var pārkārtot mēbeles un interjeru. Jāmēģina neaizskart tos, kas šodien tomēr jutīsies inerti un nesteidzīgi. Sekmīgi ritēs darbi, kas veicami komandā. Nav ieteicamas nozīmīgas tikšanās, pārrunas un arī lēmumu pieņemšana. Vakarā paaugstināsies nervozitāte, iespējams neadekvāti saprast kādu informāciju un saskaņā ar to izdarīt nepareizus secinājumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Visu dienu būsiet neobjektīvi, turklāt visu gribēsiet redzēt tikai caur savu vajadzību prizmu. Mēģiniet saprast, ka liela daļa jūsu vēlmju šobrīd nav īstenojamas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicamas nozīmīgas sarunas, arī svarīgu dokumentu kārtošanu labāk atlikt. Varat meklēt nepieciešamo informāciju, pārdomāt darbus nākotnē, bet nepieņemiet lēmumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Rīts piemērots komunikācijai ar domubiedriem. Vakarā mainiet darbības zonu un sāciet domāt pragmatiski.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Dienas pirmo pusi būs grūti nosaukt par veiksmīgu. Ļoti iespējamas dažāda rakstura vilšanās. Ja neesat ticis galā ar jums uzticētu uzdevumu, nekrītiet izmisumā un nenolaidiet rokas, bet domājiet skaidri uz priekšu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būsiet gatavi aizstāvēt savus uzskatus, lai gan to paveikt būs ļoti grūti. Iespējams, daļa cerību nepiepildīsies, jo konservatīvi domājošie jūs vienkārši nesapratīs. Pirms miega pārdomājiet nākotnes plānus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Dienas sākumā jūs vadīs azarts un iedvesma. Nav izslēgts, ka visam atmetīsiet ar roku un iesiet uz visu banku. Tikai vakarā jūsu kritiskā domāšana spēs visu salikt pa plauktiņiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nestrīdieties ar cilvēkiem, kas izsaka milzīgas pretenzijas būt neatkarīgi un cenšas būt līderi. Esiet pacietīgi, jo nekas taču neilgst mūžīgi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Rutīnas darbi būs jāveic līdz pat vakaram un par to nav jākrīt izmisumā. Visu svarīgo labāk izdarīt no rīta, kamēr vēl nav noplacis ne jūsu, ne citu entuziasms, jo uz tā viļņa spēsiet paveikt ļoti daudz.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Radošie atklājumi būs spoži, citi vienkārši nevarēs tos nepamanīt. Tomēr tas nebūs ilgi, un tāpēc no spīdošām idejām būs jāpāriet pie praktiskiem darbiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Situācija un gaisotne mājās jūs turēs spriedzē. Pat patīkami notikumi var pārvērsties stresā. Zvaigznes sola mazliet vēlāk kompensēt visus pārdzīvojumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Līdz pat pēcpusdienai būsiet kā brīvā lidojumā. Labs laiks, lai nostiprinātu izdevīgas pazīšanās, piedalītos svarīgos pasākumos. Iespējams, jūs sagaida pat ļoti nopietna saruna.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Visu veidu pārmērības var dominēt jūsu uzvedībā, tajā skaitā gastronomiskas un finansiālas. Vakarā gan kļūsiet daudz ekonomiskāks, sāksiet skaitīt naudu, bet nedariet to citu makos.