Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Noteikti pavadiet kādu laiku dabā

Sagraušanas un atjaunošanas, attīrīšanas un pārveidošanas diena. Enerģētiski ļoti stipra diena, izmantojiet to veselības nostiprināšanai. Noteikti pavadiet kādu laiku dabā – šodien tas sagādās prieku. Diena var nest arī patīkamas ziņas un paaugstināt spējas mācībās, sevišķi praktiskās disciplīnās. Attiecības ar mīļotajiem harmoniskas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Aktīva, radoša diena. Darījumu aktivitāte dos ilgi gaidītus rezultātus. Iespējamas veiksmes profesionālajā darbībā, dzīvesprieks, optimisms, iedvesma.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Esiet gatavs problēmām darbā. Iespējami konflikti, nesaskaņas vai pretinieku intrigas. Saglabājiet mieru, nesasprindziniet gaisotni. Meklējiet kompromisu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Iespējama veselības pasliktināšanās: galvassāpes, vājums, hronisku slimību saasināšanās. Lai sasniegtu labākus rezultātus, ieteicams ņemt darbu uz mājām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būsiet enerģijas pārpilns un jutīsiet nepamatotu optimismu. Īsā braucienā vai tikšanās laikā ar radiniekiem iespējama iepazīšanās ar nākamo dzīvesbiedru.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Aktivitāte sniegs rezultātus, bet tas maz ietekmēs finansiālo stāvokli: nauda aizies tikpat viegli, kā būsiet to nopelnījis. Domājiet vieglāk par saviem ienākumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Aktīva, radoša diena. Darījumu aktivitāte dos ilgi gaidītus rezultātus. Iespējama dārgas mantas pirkšana, kuru jau sen gribējāt iegādāties un par kuru sapņojāt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Radīsies jaunas garīgas un radošas iespējas. Apciemojiet vecākus, lūdziet piedošanu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Smaga diena, saistīta ar karmisku parādu atdošanu. Esiet stingrāks pret sevi, paškritika šajā gadījumā ir vislabākais līdzeklis pret lielummāniju.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Sagatavojieties problēmu risināšanai darbā. Iespējamas kļūdas, nesapratnes, vispārēji konflikti kontaktos ar apkārtējiem, nesaskaņas un strīdi jebkāda iemesla dēļ.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Spēja pilnīgi atdot sevi darbam palīdzēs tikt galā ar kādu emocionālu nestabilitāti. Pacentieties izvairīties no aizspriedumainiem uzskatiem un subjektīviem vērtējumiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Prasīt par savu darbību atbilstošu balvu drīkst un vajag. Bet neaizmirstiet par to, ka dalīties ar saviem domubiedriem arī ir nepieciešams – tas tikai uzlabos jūsu attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena simbolizē pārmaiņas un transformācijas. Daudzām Zivīm laimēsies strādāt kopā ar cilvēkiem, par kuru spējām un veiksmēm viņi jau sen jūsmoja un kuru viedokļus respektēja.