Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Dienas beigās aktivizēsies radošā domāšana

Diena, kurā būs grūti koncentrēties, domas skraidīs no vienas tēmas pie otras. Vislielāko efektu varēs gūt no darbībām, kuru veikšana nebūs atkarīga no vienas telpas vai informācijas avota. Dienas beigās aktivizēsies radošā domāšana. Iespējams, cilvēki būs tendēti veikt labdarības žestu, paņemt kādu savā aizbildniecībā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diezgan nepastāvīgais garastāvoklis un pārliekā ziņkārība kombinācijā ar šaubām un izklaidību šo dienu padarīs haotisku un mazrezultatīvu. Nav ieteicams ķerties klāt jauniem projektiem, kas prasa koncentrēšanos.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Iespējamas problēmas ar izvēli un uzmanības koncentrēšanu. Līdz pat vakaram būsit šaubās, jo īpaši tad, ja nonāksit jaunā vidē, apstākļos, kompānijā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Itin labi šo dienu varēsit pavadīt, domājot un rīkojoties savās interesēs. Būs labi apstākļi, lai pabeigtu iepriekšējās dienās iesāktus darbus, sekmīgi aizstāvētu savas intereses.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Necentieties pēc pārāk lielas aktivitātes un atpazīstamības. Var rasties kāre pēc vienatnes, komunicēšanu no distances, un to nevajadzētu sev liegt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs iespēja dienu pavadīt interesantā kompānijā, nepalaidiet garām iespēju ar ietekmīgiem cilvēkiem komunicēt neformālos apstākļos. Mājinieki var provocēt sentimentalitāti.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Tikai neapstājieties pie jau sasniegtā. Diez vai pieņemsit galīgu lēmumu, jo arvien iegūsit jaunu informāciju, kas vienlaikus būs gan saistoša, gan maldinoša. Kāds svarīgs notikums nāks kopā ar būtisku atskārsmi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Savāktā informācija un iegūtais atbalsts dos morālus spēkus, lai veiktu jaunu izrāvienu ceļā uz mērķi, varbūt tas notiks jau šodien, iespējams, tuvākajā laikā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Kamēr nav mainījušies apstākļi, ir jāizmanto katra iespēja papildināt zināšanas, koriģēt plānus. Neraugoties uz sīkiem šķēršļiem, kopumā apstākļi būs jums labvēlīgi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ja neizbēgama ir kāda būtiska un nelīdzvērtīga saruna, mēģiniet to izdarīt pēc iespējas ātrāk. Dienas otrajā pusē pirmajā plānā būs emocijas, radnieciskas jūtas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Atslēgas instruments teju jebkam – komunikabilitāte. Spēja sarunāties, gatavība uz-ņemt visu jauno būs veiksmes sastāvdaļa.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ir ieteicams maksimāli izmantot informācijas kanālus. Jo vairāk jums būs saišu ar ietekmīgiem cilvēkiem un paša prasmes tās izmantot, jo sekmīgāka būs šī diena. Vakarā var rasties neatliekamas rūpes mājās.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labāk atturieties no jaunām iniciatīvām, piespiedu darbiem, jebkurā gadījumā galvenais ir rēķināties ar savām iespējām. Zvaigznes jūsu brīvo laiku izmantos pēc saviem ieskatiem...