Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ieteicams pavadīt laiku svaigā gaisā

Diena ir pretrunīga un nav viennozīmīga. Mistisks laiks, lai atklātu noslēpumus. Sekmēsies kontakti ar draugiem, ieteicams pavadīt laiku svaigā gaisā. Nav ieteicams sākt svarīgas ilgstošas lietas! Ūdens procedūras šodien veicinās spēku pieplūdumu un palīdzēs izvairīties no slikta garastāvokļa un noguruma.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Labvēlīga diena. Iniciatīvas var būt ļoti veiksmīgas, sevišķi sarunās, tikšanās un atbildīgu jautājumu risināšanā. Varat radīt par sevi izdevīgu iespaidu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Finanšu jautājumos varēsiet visu veiksmīgi sakārtot, rīkojoties ātri un neatlaidīgi, un tāpēc varēsiet saņemt nepieciešamo naudu un partneru piekrišanu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksmīga diena, būs daudz spēka un iespēju savu talantu realizācijai. Būsiet aktīvi, darbīgi, ambiciozi, tāpēc varēsiet sasniegt savus mērķus bez sevišķām grūtībām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Bīstama diena. Iespējams, jums būs jāpabeidz kādas lietas, jāatdod parādi, jāpiedalās pasākumos, kuri nebūs jums interesanti. Pēc iespējas ierobežojiet kontaktus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs daudz spēku un iespēju nodomu īstenošanai. Ieteicams būt piesardzīgiem un izvērtēt partneru piedāvātās idejas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Profesionālajās lietās var parādīties izdevīgi projekti, iespēja saņemt izdevīgāku amatu, kļūt par līderi biznesā. Priekšniecība un kolēģi sniegs savu atbalstu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ziņkārība un intuīcija palīdzēs darbā, sakaru veidošanā ar ārzemju partneriem. Izdosies atrast kopīgu valodu ar dažādu reliģisko organizāciju pārstāvjiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Finanšu jautājumu atrisināšana būs atkarīga no neatlaidības, bet būvējiet tikai reālus plānus un domājiet par reāliem mērķiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labvēlīga diena. Varat gūt ievērojamu atbalstu un palīdzību no jūsu partneriem biznesā vai laulībā. Viņi var sniegt precīzus padomus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Izrādīsiet iniciatīvu steidzama darba izpildīšanā, nav izslēgts, ka par tās iemeslu var kļūt dažādi apstākļi un pārmaiņas. Bet pacentieties kontrolēt iespējamo neapmierinātību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Veiksmīga diena. Paaugstināta aktivitāte, tieksme rīkoties var būt nepieciešamas organizējošā darbībā, kā arī sarunās ar padotajiem, kad būs jāregulē strīdīgi jautājumi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Bīstama diena. Būsit pārmērīgi aktīvs, neatlaidīgs un ļoti neuzmanīgs, tāpēc ir risks nepamatotām darbībām, kuras var izraisīt konfliktus ar priekšniecību un vecākiem.