Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Aktualizēsies naudas jautājumi

Zvaigznes mudinās uz nesteidzīgumu un rūpīgu, kvalitatīvu uzdevumu izpildi. Komunikācijā jābūt labvēlīgiem un atklātiem. Nav ieteicams pārkāpt citu cilvēku privāto teritoriju, skart sāpīgas tēmas, apzināti spiest uz emocijām un izvest no pacietības. Aktuālo jautājumu jomā svarīgas var kļūt finanses, nodokļi un mājoklis.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Sasprindzināta un atbildīga diena. Tiem, kas vadošajos amatos un grib taisīt spīdošu karjeru, var nākties būt izlēmīgiem un mobiliem. Varat rēķināties ar tuvinieku atbalstu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena mudinās būt patstāvīgiem. Daudziem nāksies demonstrēt savas labākās kvalitātes, nostiprināt reputāciju darbā, iekarot simpātijas. Attiecībās ar tuviniekiem vajadzētu precizēt būtiskos jautājumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jau no paša rīta ieteicams strādāt saskaņā ar precīzu plānu, to strikti ievērot. Jautājumos, kas izraisa jūsos nemieru un šaubas, nekautrējieties lūgt padomu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Daudzi nokļūs spiedīgos apstākļos, būs spiesti iet uz kompromisiem. Zvaigznes iesaka nebūt tik ietiepīgiem, demonstratīvi neizteikt savas ambīcijas, būt pretimnākošiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Neejiet pret vairākumu, mēģiniet ieplūst lielajā straumē, pielāgoties. Likumus, kurus jums uzspiež apstākļi, neignorējiet. Ļoti ieteicama atklāta saruna ģimenē, kopīga atpūta.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav izslēgti uztraukumi par norisēm darbā. Dienas laikā atmosfēra normalizēsies, psiholoģiskais saspridzinājums mazināsies. Pat krīzes situācijās darbojieties saskaņā ar likumiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Daudziem nāksies nodarboties ar neatliekamām problēmām darbā. Par sevi var atgādināt nenokārtoti rēķini, finansiālas saistības. Labs laiks, lai pārvērtētu dzīves orientierus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Gribēsiet kontrolēt visu un visus. Iespējams, pats jutīsieties nedroši, vai arī vienkārši gribēsiet varu. Vakarā ieteicams atslābināties, nedomāt par problēmām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Esiet pragmatiski, mēģiniet izskaitļot rīcības sekas. Labs laiks, lai nokārtotu parādus, novērstu neprecizitātes.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Liela iespējamība nokļūt daudz sarežģītākā situācijā, nekā vispār varējāt iedomāties. Svarīgus darbus labāk veikt dienas otrajā pusē. Vislabākā taktika – kompromiss.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Tiem, kuriem patīk savs darbs, būs iespējas profesionālai izaugsmei. Vadītājiem īpaša uzmanība jāpievērš klimatam darba kolektīvā, jāmēģina izvairīties no komandējoša toņa.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pirms ko darāt, mēģiniet izskaitļot savas rīcības sekas. Ja nespēsiet situāciju redzēt objektīvā gaismā, jau saknē iznīcināsiet perspektīvas iespējas. Ja nezināt, prasiet padomu.