Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Veiksmīga diena

Būs labi priekšnoteikumi efektīviem darbiem uzņēmējdarbībā. Veiksmi finansiālajā jomā var radīt veiksmīga apstākļu sakritība. Iespējamas negaidītas prēmijas. Dienas psiholoģiskā gaisotne būs pozitīva, samērā optimistiska, taču izvairīšanās no grūtību risināšanas var novest pie nepatīkamām sekāmā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Veiksme būs jūsu pusē, bet tas nenozīmē, ka drīkstat atlikt problēmu risināšanu. Labvēlīgs laiks iepriekš uzsāktu darbu izpildei. Meklējiet jaunas iespējas karjerā un personiskajā dzīvē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nav ieteicams ieplānot svarīgus pasākumus. Jūs var pievilt apstākļi, arī problēmas ģimenē un darbā. Šodien labāk peldēt pa straumi un laikus izmantot veiksmīgās iespējas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Darbojieties komandā, darbs vienatnē nesniegs labus rezultātus. Labi, ja jums ir ietekmīgs aizbildnis vai uzticams sabiedrotais, kura viedoklis var būt izšķirošs jūsu karjerā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vairākumam pirmajā plānā būs resursi, jo īpaši – laika un finansiālie. Izlietojot finanses, izvairieties no riskantiem darījumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jau no paša rīta būsiet labā noskaņojumā. Pārliecība par paša spēkiem un izpildāmā darba izpratne ļaus virzīties pa karjeras kāpnēm. Dienas izskaņā par sevi var atgādināt sadzīves problēmas, draugu lūgumi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Pieliekot nenozīmīgas pūles, spēsiet tikt galā ar milzīgu skaitu darāmo darbu. Laba motivācija būs personiskās ambīcijas un vēlmes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Zvaigznes iesaka būt enerģiskiem, vispār – dzīvot aktīvi. Ejiet sabiedrībā pat tad, ja vienatnē jūtaties ļoti labi. Fiksējiet savas interesantās idejas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Lieliska diena tiem, kam ir dzelžains biznesa tvēriens un laba intuīcija perspektīvām idejām. Ja esat pārliecināti par sevi, tad spēsiet bez citu palīdzības tikt galā ar kārtējiem uzdevumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes būs vēlīgas, bet neiesaka zaudēt modrību biznesā. Daudziem notikumiem tieši šodien būs turpinājums. Vakars piemērots rūpēm par veselību, ārējo izskatu un fizisko formu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Interesanta un piesātināta diena, ar noslieci uz risku un avantūrām. Būsiet to veiksminieku vidū, kam uzsmaidīs veiksme. Ir labas iespējas saņemt paaugstinājumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vairākumam ļoti veiksmīgs dienas sākums. Rutīnas darbus nomainīsiet ar interesantām nodarbēm. Apstākļu sakritības ļaus izveidot kontaktus ar vajadzīgiem ļaudīm.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Veiksmīga diena radošiem cilvēkiem. Veiksme gaida tos, kas nodarbojas ar tīkamu darbu un ir pārliecināts par paša spēkiem. Entuziasms vairos labu omu un tiks novērtēts.