Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena konfliktu risināšanai

Praktiska diena, ar apdomātiem darbiem un izsvērtiem lēmumiem. Pret katru situāciju vajadzētu attiekties nopietni. Zvaigznes līdzēs no jauna izvirzīt prioritātes, skaidri izvērtēt reālos apstākļus, daudz skaidrāk izvēlēties tālākos soļus savai profesionālai un personiskajai izaugsmei. Konfliktus būs viegli atrisināt, ja būs kopīgas intereses.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Koncentrējieties uz vienu mērķi, citādi izšķīdīsiet pa neskaitāmiem maznozīmīgiem darbiem. Nav izslēgtas sadursmes ar priekšniekiem vai kolēģiem. Mīlestība var pamudināt uz nopietnu rīcību personiskajās attiecībās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ir vērts darboties secīgi un ķerties klāt kārtējiem darbiem (arī finansiāliem jautājumiem). Labi, ja turēsiet savu vārdu, citādi reputācija var ciest uz ilgu laiku.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Būtu vēlams saglabāt nopietnību nopietnu jautājumu pieņemšanā. Darbā jābūt izpildīgam un precīzam, citādi pieļautās kļūdas strēbsiet vēl ilgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Uzradīsies senas saistības, nepabeigti darbi un laikus nenokārtoti jautājumi darbā un personiskajās attiecībās. Negatīvus cilvēkus labāk izslēgt no komunikācijas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Iniciatīva uzdursies uz šķēršļiem. Apstākļi neveidosies jums labvēlīgi. Iespējamas neparedzētas ķibeles mājās. Neignorējiet medicīniskās apskates nepieciešamību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs jāpieņem atbildīgi lēmumi, no kuriem būs atkarīga jūsu labklājība. Konservatīvie gribēs pārkāpt likumus un ierasto lietu kārtību. Zvaigznes aicina būt tālredzīgiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Sarežģīta diena. Var uzrasties steidzīgi risināmi sadzīves jautājumi, priekšnieki var uzdot jaunus pienākumus. Konflikti ģimenē iespējami finanšu un bērnu audzināšanas jautājumos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Var nākties vienlaikus risināt daudzus nopietnus jautājumus, kurus nevarēs atlikt. Jo drosmīgāks un izlēmīgāks būsiet, jo veiksmīgāk ar visu tiksiet galā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jābūt uzmanīgiem un tālredzīgiem. Elementāru noteikumu ievērošana ir obligāta visās dzīves jomās, tas atturēs gan no nevajadzīga riska, gan iespējamām kļūdām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Noderēs emocionāla stabilitāte un izturība. Esiet gatavi negaidītām situācijām visās dzīves jomās. Mēģiniet izvērtēt situāciju, tā spēsiet saglabāt resursus (gan iekšējus, gan ārējus).
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Profesionālie pienākumi prasīs likt lietā atjautību, prasmes un izlēmību. Esiet gatavi lēmumus pieņemt patstāvīgi, lai arī tas var nepatikt tuviem cilvēkiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem. Iepriekš gūtā pieredze ļaus izvairīties no kļūdām. Pārmaiņas uztveriet viegli, jo īpaši profesionālajā jomā, jo nekas jau nestāv uz vietas.