Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien jābūt modram

Stratēģisku darbu diena. Iespējami apstākļi, kas prasīs strauju rīcību. Nav ieteicams tērēt laiku otršķirīgiem darbiem, vispirms vajag izlabot jau esošas kļūdas dokumentos. Iespējami konflikti, kuru pamatā būs cīņa par līderpozīcijām, kā arī personisku un grupu interešu sadursme.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ne īpaši viegla diena. Daudz ko izdosies paveikt, bet ar noteikumu – ja būsit izvēlējušies pareizo mērķi un līdzekļus. Kritiski svarīgi ir kontrolēt emocijas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Zvaigznes neiesaka atslābināties un paļauties tikai uz veiksmi – tā nav pareiza pozīcija. Darbus varēsit veikt viegli un ātri, ja vien būsit izlēmīgi un rīkosities bez bailēm un šaubām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Svarīgi būs darbi, ne vārdi. Ir vērts atcerēties, ka parādi (ne tikai finansiāli) ir jānokārto. Esiet izlēmīgi, mērķtiecīgi un domājiet vismaz trīs soļus uz priekšu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Jau no paša rīta noskaņojieties intensīvai cīņai ar nelabvēlīgiem apstākļiem. Darbā iespējami strīdi, aizkavēšanās, tehniskas ķibeles, pat svarīgu dokumentu pazaudēšana.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Noskaņojieties kārtīgam darbam, neizdosies izvairīties no tiešo pienākumu veikšanas. Esiet ļoti uzmanīgi, strādājot ar tehniku. Attiecību harmonizēšana prasīs kaut kādu upuri.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Apstākļi mudinās pievērsties intelektuālām un fiziskām aktivitātēm. Mazāk vārdu, vairāk darbu. Veiksmīgs laiks mērķtiecīgajiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Koncentrējieties uz galveno, atmetiet visu otršķirīgo. Labs laiks izlēmīgiem soļiem profesijā un biznesā. Mēģiniet saglabāt aukstasinību attiecībās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vairāk nekā parasti esiet uzņēmīgi un cītīgi darbā. It kā neievērojamiem sīkumiem būs liela ietekme uz galarezultātu. Spēja domāt netradicionāli nesīs lieliskus rezultātus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Esiet uzmanīgi – pat neliela kļūda var dārgi maksāt. Nav ieteicams riskēt ar finansēm, iesaistīties apšaubāmos naudas darījumos. Darba kolektīvā iespējamas ļoti nepatīkamas baumas, nedodiet tām iemeslu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes iesaka izrādīt iniciatīvu darba jautājumos. Mēģiniet savas idejas izteikt pozitīvā veidā, ļaujot citiem domāt pa savam. Kontrolējiet emocijas!
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Piesātināta diena. Uzņemieties atbildīgu darbu veikšanu, iespējams, nāksies kļūt par līderi. Pienākuma izjūta neļaus nepalīdzēt cilvēkam, kam tas būs nepieciešams.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Veiksmīga diena tiem, kas nebaidīsies izteikt viedokli un aizstāvēt to pret vairākumu; šo iniciatīvu novērtēs priekšniecība. Pasaules uzskata jautājumos iespējami saasinājumi ar darījumu partneriem, kolēģiem, domubiedriem.