Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena var nest nepatīkamus jaunumus

Diena var nest vairākus nepatīkamus jaunumus, bet pret tiem ieteicams attiekties kā pret mācību un noderīgu dzīves pieredzi, kas ļauj uz notiekošo paskatīties no cita rakursa. Ja personiskajā dzīvē rodas vienas un tās pašas problēmas, mēģiniet atrast to sakni, nevis visu laiku cīnieties ar sekām. Daļa plānu nerealizēsies, bet nepārdzīvojiet – pēc kāda laika atklāsies neprecizitātes, turklāt – būtiskas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Var šķist, ka atklāts karš ar apkārtējiem var novest pie vēlamā, bet jūs dziļi maldāties – zvaigznes brīdina, ka šāda uzvedība tikai radīs spriedzi attiecībās. Meklējiet kompromisu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rūpīgs darbs ar dokumentiem. Esiet īpaši uzmanīgi, aizpildot dokumentus, pārbaudiet visu un ne reizi vien. Daudziem nāksies uzņemties tiesneša lomu ģimenes jautājumu risināšanā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Personiskais šarms nespēs atmaidzināt citu sirdis, tāpēc uz to šodien nevajag paļauties. Veiksme garantēta sīkos darījumos un pirkumos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Avantūristi un revolucionāri spēs ieraudzīt jaunas perspektīvas savā profesionālajā darbībā. Iespējamas raizes un uztraukumi bez redzamiem iemesliem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nāksies daudz un cītīgi strādāt. Labi, ja darbi nesīs prieku un morālu gandarījumu. Liela aizņemtība nebūs apgrūtinājums. Par ļaunu nenāks kvalificēts sekretārs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet uzmanīgi, izvēloties darba instrumentus un metodes problēmu risināšanai. Situācijas neadekvāta novērtēšana var būt liktenīga.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Vajadzētu, bet nebūs laika risināt romantisku attiecību jautājumus. Visas jūsu domas būs aizņemtas ar saimnieciskiem un ģimenes jautājumiem. Varat prasīt algas pielikumu…
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Darba kārtībā būs komunikācija ar biznesa partneriem un kompanjoniem. No mirušā punkta var izkustēties lietas, kas atrodas tiesā. Var parakstīt svarīgus dokumentus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Interešu zonā būs plašs spektrs jautājumu, sākot ar finansiāliem un tehniskiem, līdz sadzīviskiem un ar pašsajūtu saistītiem. Iespējams psiholoģisks nogurums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ieteicams rīkoties tandēmā – uzticams kompanjons vai draugs jums ļaus ātrāk un vieglāk noregulēt sāpīgās jomas. Ja sen neesat baudījuši atpūtu, ir īstais laiks ieplānot ceļojumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Superatbildīgos gaida plaša darba fronte. Ja gribat atrast kaut nedaudz laika sev, dažus pienākumus uzticiet uzticamiem kolēģiem. Esiet uzmanīgi, rīkojoties ar sadzīves tehniku.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav izslēgts, ka hobijs atnesīs neplānotus ienākumus. Labi veltīt laiku radiniekiem, jo īpaši – bērniem. Nepalaidiet garām iespēju iepazīties ar jums svarīgu cilvēku.