Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodienas virzītājspēks - iedvesma!

Iedvesma – tā būs šīs dienas virzītājspēks. Ikviens darbs, kas interesēs, aizies uz «urrā!», un otrādi – garlaicīgi pienākumi, ar kuriem negribēsies nodarboties, diez vai tiks sekmīgi paveikti. Lai rutīnas darbi un sadzīves lietas ietu ātrāk, mēģiniet ņemt talkā patīkamu fona mūziku, kā arī atļaujieties ik pa laikam paņemt nelielas pauzes. Nav izslēgts, ka darbavietā tiks analizēta resursu izlietošana.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Galvenais stimuls būs sadzīves sakārtošana, vēlēšanās iegūt savu dzīves telpu. Ieteicams nodarboties ar sīkiem remontdarbiem. Ikvienā darbā centieties ielikt arī savu dvēseli, ne tikai prātu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs grūti pievērsties rutīnas darbiem – slinkums un garlaicība traucēs uztvert darba ritmu. Var apspriest svarīgus jautājumus ar radiniekiem, jo īpaši labi to darīt vakariņojot.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nāktos būt iejūtīgākiem un nedzīties pēc vienreizējiem ieguvumiem, arī finansiāliem, labāk domāt par konstantiem panākumiem. Ja jūsu kvalifikācija neļauj izvērsties profesijā, apmeklējiet nepieciešamos kursus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Tiem, kuriem ir privāts bizness, nevajadzētu sēdēt, rokas klēpī salikušiem, bet pārdomāt savas iespējas un paplašināt biznesu. Ieklausieties savās slēptajās vēlmēs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ambīcijām diez vai būs iespējas realizēties. Darbā labāk sadaliet pienākumus, jums vienam nav jādara viss. Par partneriem izvēlieties uzticamus cilvēkus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams ķerties klāt vairākiem darbiem vienlaikus. Koncentrējieties uz kaut ko vienu. Jaunās attiecībās arī «nedzeniet zirgus».
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Piesātināta un blīva diena tiem, kas patiesi mīl savu profesiju. Ja esat gatavi rūpīgi strādāt, tad lieliski rezultāti būs likumsakarīgi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicams ļauties slinkumam, svarīgi akumulēt savus spēkus un iekšējo enerģiju, sagatavojoties kārtējam lēcienam darbā. Pelnīta atpūta jūs gaida vēlāk.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Var pievilt jūsu paļāvība – pat ja esat veiksmīgi, nav ieteicams paļauties uz to, labāk būt tālredzīgiem svarīgos darbos. Nevērīga attieksme var pārvērsties par sakāvi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būs nepieciešams stiprs un uzticams plecs. Ja nevarat paļauties uz savu partneri biznesā, meklējiet atbalstu radinieku vidū.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Veiksme būs darbos, kas interesēs. Tomēr jāatceras, ka galvenais nav materiālais ieguvums vai reputācija, bet gan morālais gandarījums no paša procesa. Neuzņemieties varaskārā līdera lomu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Spēsit manipulēt ar sev tuviem cilvēkiem – jūsu viedoklī ieklausīsies, jums uzticēsies, jūs ņems kā piemēru. Nav ieteicams pārspīlēt ar varaskāri.