Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien jākomunicē neformālā vidē

Draugi var gribēt uzmundrināt draugus, bet patiesībā sevi. Jābūt gatavam tam, ka iecerētais var neīstenoties tieši tā, kā esat iecerējis. Īpaši labas sekmes komunikācijai neformālā vidē.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Izdosies apiet visus asos stūrus attiecībās ar kolēģiem, bet atslābināties nav ieteicams, jo nepatīkami pārsteigumi var uzrasties pavisam negaidīti.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Atpūta ģimenes lokā – tas šodien būtu īpaši ieteicams. Apciemojiet vecākus, veltiet laiku bērniem. Nav ieteicams aizmirst par paša veselību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varat kļūt īpaši neuzmanīgs, tāpēc nav ieteicams ķerties klāt ļoti nopietniem projektiem. Draugu lūgumus izvērtējiet pragmatiski, iespējams, nāksies atteikt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Laba diena operācijām ar nekustamo īpašumu. Jebkuru jautājumu, kas saistīts ar pārdošanu–pirkšanu, risiniet steidzami.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Piedalieties – tas ir atslēgas vārds. Būs viegli vienoties par izdevīgiem darījumiem, izveidot labvēlīgus kontaktus vai iekārtoties jaunā darbā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Piedzīvojumi mīlas frontē nesīs patīkamas emocijas. Tomēr mēģiniet nepazaudēt galvu – risks var neattaisnoties.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Mēģiniet pret notiekošo attiekties pavisam mierīgi. Ja kaut kas nesanāk, atlieciet jautājuma risināšanu. Nenāktu par ļaunu mazāk strādāt un vairāk atpūsties.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. No vienas puses, gribēsiet uzņemties atbildību, no otras puses – gribēsiet turpināt komandēt. Lai nezaudētu lielu daudzumu naudas, nāksies izšķirties – ņemt visu savās rokās vai iet citu pavadā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Mēģiniet izvairīties no jebkādiem stresiem, nervu sistēmai būs nepieciešama atpūta. Ļoti labi, ja varat mainīt vidi. Lai vai kas arī notiktu, tuvinieki būs jūsu pusē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Visas domas būs veltītas darbam, turklāt to sakrājies ļoti daudz, bet šāda notikumu attīstība var nepatikt otrajai pusei.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Svarīgi ne tikai izpildīt pienākumus, bet arī pareizi veidot attiecības ar kolēģiem. Partneris būs pateicīgs, ja veltīsiet laiku viņam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ievērojiet diētu, bet – nebadojieties. Centieni ievērot veselīgu dzīvesveidu noteikti būs redzami jau pēc neilga laika.