Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena ar romantisku noskaņu

Diena ideāli piemērota komunikācijai ar tuviem mīļiem cilvēkiem, romantiskām noskaņām un kaismīgām sarunām. Veiksme muzikālām un artistiskām personībām. Veiksmīgi būs dārgi un grezni priekšmeti. Pozitīvi notikumi iespējami darījumu jomā. Iespējām, kas uzradīsies, ir labas izredzes realizēties.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Lieliska diena radošiem darbiem. Vairums Aunu līdz pat vēlam vakaram būs lieliskā formā. Vakaru labāk pavadīt vidē, kur nav nepieciešamas formalitātes.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīta pusē izdosies atrisināt strīdīgus jautājumus. Izvairieties no informācijas pārslodzes, nesāciet realizēt uzreiz vairākus vērienīgus projektus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Laba diena mācībām, flirtam, draudzīgām sarunām. No jebkuras situācijas spēsit izkļūt ar humoru, erudīciju un nepiespiestību.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Demonstrējiet savu iedzimto artistiskumu. Diena, kad būs viegli īstenoties kādā tēlā, nēsāt masku. Atcerieties, ka resurss ir ne tikai nauda un sakari, bet personiskās spējas un talanti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs nepieciešami labvēlīgi klausītāji. Iekavēto vislabāk atgūt varēs no rīta, pēc tam pazudīs entuziasms. Ultimāti nebūs labākā komunikācijas forma. Demonstrējiet augstsirdību un diplomātiju.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ne pati labākā diena garlaicīgiem darbiem, vienīgais izņēmums – mīļais darbs, kurā būsit gatavi iegremdēties līdz ausīm. Diskusijas par jaunu tēmu nevajag uzsākt.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Galveno akcentu lieciet uz vakardienas ideju attīstību, strādājot pie tām, varat atklāt interesantas iespējas nākotnei. Produktīva diena žurnālistiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs visas iespējas saskaņot viedokļus, sameklēt nepieciešamo papildu informāciju. Atcerieties, ka komunikācijai var būt nepieciešams vairāk laika nekā ieplānots. Darījumu strīdos kontrolējiet emocionalitāti.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Turpināsies veiksmes laiks, to vajadzētu pilnībā izmantot. Diena būs īpaši produktīva pasniedzējiem, māksliniekiem, sabiedriskiem darbiniekiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Mežāžiem vajadzētu minimizēt iniciatīvu. Gribēsit uzstāties jums svešā lomā, un tas var radīt problēmas. Ja esat noskaņoti aktīvai dzīvei, tad būs jātiek galā ar kautrīgumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diskusija turpināsies, vakarpusē dialogi nebūs vairs ļoti intensīvi, samazināsies vēlme pierādīt savu taisnību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams atslābināt uzmanību. Izmantojiet katru izdevību, turklāt šodien var rasties iespējas darīt to, kas vēl vakar bija liegts. Informācijas pārsātinājums var novest pie nervu sistēmas traucējumiem.