Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Saspringta un samērā neveiksmīga diena

Saspringta un samērā neveiksmīga diena. Būs grūti atrast kopīgu valodu ar klientiem, darījumu un privāta rakstura partneriem. Jaunās vienošanās izrādīsies dzīvot nespējīgas, nerezultatīvas. Sadzīvē ierobežot sīkus darbus. Svārstīgs garastāvoklis un paaugstināta emocionalitāte. Vakaru vēlams pavadīt vienatnē, baudīt kādu filmu vai grāmatu, bet svarīgus darbus atlikt uz citu dienu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Plāni būs jāpārskata. Daudzi pasākumi (tikšanās, ceļojumi, izklaides) var būt atlikti. Daudzi var izjust bumeranga efektu no iepriekš veiktiem darbiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ieteicams samazināt tempus un dubultot uzmanību. Neforsējiet notikumus, īpaši neskaidros apstākļos. Nelabvēļi gribēs pārspīlēt jūsu trūkumus. Nāksies uzņemties atbildību par citu nepaveikto.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jūs interesējošās sfērās gaidāma pauze vai neskaidrība. Izmantojiet izdevību padziļināti izpētīt zināšanas, koriģēt plānus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena, kad pat pašiem viedākajiem nav ieteicams paļauties uz intuīciju, jo šodien varat neredzēt un nenojaust lietu patieso būtību. Nedodieties ceļā bez apdrošināšanas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena, kad svarīgi izsvērt un apdomāt katru vārdu. Ja iespējams, izvairieties no publiskām diskusijām, svarīgām sarunām, vienošanās parakstīšanas. Nepaļaujieties uz cilvēkiem, kas nav pārbaudīti.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet uzmanīgi, turklāt – ne tikai šodien. Var tikt atlikti darbi un vienošanās. Dienas otrajā pusē uzmanieties no krāpniekiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nāksies samierināties ar kavēkļiem un nepatīkamiem pārsteigumiem. Liecībām būs nepieciešams precizējums. Nav ieteicams pieņemt darbiniekus, sākt jaunus darbus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Darbi iekavēsies, bet būs iespēja piestrādāt pie kļūdu labošanas. Gribēsit un varēsit daudz ko kritizēt, apšaubīt. Radošus strīdus ieteicams atrisināt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Esiet pacietīgi, jo svarīgi plāni var bremzēties objektīvu apstākļu dēļ. Esiet uzmanīgi, nesteidziniet notikumus, nejauciet cēloņus ar sekām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Darbi neies tālāk, kamēr nebūs atrisinātas vecas problēmas. Vakars var provocēt nepārdomātas darbības. Mēģiniet atturēties no iniciatīvas, ja apstākļi ir neskaidri.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Sarežģīts laiks. Jauni darbi iestrēgs. Partnerība prasīs uzmanību, vērts padomāt par darbu sadalījumu, interešu līdzsvarošanu. Precizējiet informāciju.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Rīkojieties uzmanīgi, ņemot vērā apstākļus. Esiet kritiski pret saviem darbiem. Jo vairāk spēka veltīsit kļūdu labošanai, jo mazāk ķibeļu būs vēlāk.