Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Darījumos var būt finansiālas kļūdas un pārskaitīšanās

Nāksies vairākus darbus darīt vienlaikus, sasprindzinājums varētu būt ar darbiem, kas veicami ilgtermiņā. Labāk pievērsties darbiem, ko var izlemt un paveikt īsā termiņā. Cilvēki var izpausties klaji stūrgalvīgi un uzstājīgi. Darījumos var būt finansiālas kļūdas un pārskaitīšanās. Laba diena radošu profesiju pārstāvjiem. Dienas pirmajā pusē iespējamas dažādas krīzes, būs grūti rast kompromisu, vienoties bez īpašas spriedzes un spiediena fonā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes dāvās lielisku iespēju kaut ko mainīt komunikācijā. Nevairieties no cieša kontakta, neatlieciet attiecību noskaidrošanu. Nosakiet prioritātes.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Piņķerīga diena, bet rezultāts iepriecinās. Ļoti veiksmīgai projektu virzībai var pietrūkt kontaktu, informācijas, tāpēc ir īstais laiks paplašināt paziņu loku. Sagadīšanās radīs nopietnus šķēršļus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena sola daudz kā interesanta. Priekšroku dodiet kārtējiem darbiem, atlieciet malā ilgtermiņa plānus. Neļaujiet pašam sev palaist vējā iespējas, kas ļaus mainīt esošo bildi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Lielai slodzei būs arī nopietns rezultāts. Izvairieties no bezjēdzīgas enerģijas tērēšanas, iniciatīvu izrādiet tikai tad, ja nav citas izejas. Laba diena ģenerāltīrīšanai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Priekšroku dodiet nesarežģītiem darbiem. Labas sekmes projektos, kas saistīti ar komunikāciju un zināšanu apmaiņu. Sekojiet līdzi jaunākajām tendencēm, tas ļaus izvairīties no zemūdens akmeņiem darbā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Zvaigznes iesaka nogaidīt ar liela mēroga plāniem un darbiem, peldēt pa straumi. Būs iespēja normalizēt savas dzīves finansiālo pusi, ja vien neturēsiet acis un ausis ciet, rokas – klēpī.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Īstais laiks izbalansēt starp savām un citu interesēm. Esiet taisnīgi pret citiem, bet arī sevi neaizmirstiet. Ieklausieties intuīcijā, ja jūtat, ka kaut kas jūsu dzīvē ir izsmelts, izbeidziet ar to.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Atmosfēra veicinās komunikāciju un apmaiņu ar informāciju. Priekšroku dodiet dzīvai komunikācijai, ne grāmatu lasīšanai. Iespējams, radīsies iespēja spēji nokļūt pie mērķa.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Materiālu jautājumu risināšanu labāk atlikt. Veltiet laiku intelektuālai sarunai, radošām nodarbēm. Notikumi var traumēt patmīlību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Tuvosies beigām meklējumu periods, orientēšanās uz svešiem padomiem. Summējiet visas iespējamās liecības, tas ļaus pieņemt pareizo lēmumu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Izcili laba diena, lai ķertos klāt it visiem darbiem, kas ilgu laiku loloti un ieplānoti. Nav vēlams veidot jaunas iepazīšanās, sniegt programmatiskus paziņojumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Saspringta diena, bet rezultāts iepriecinās. Neesiet ne pārāk uzstājīgi, ne pasīvi, ieturiet balansu it visā, tad diena būs veiksmīga.