Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Privātajā dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Enerģijas un oriģinālu ideju netrūks. Būsi noskaņots dinamiskai rīcībai, vien jāsargās no pārsteidzības. Neko nedari steigā un bez apdoma, tāpat arī bez nopietna iemesla nemaini plānus un norunas. Proti ne tikai izteikt savu viedokli, bet arī uzklausīt otru. Tas šobrīd varbūt pat ir svarīgāk. Ar mīļoto cilvēku var būt atšķirīgi uzskati par nākotnes plāniem un dzīvi vispār.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jāsargās no pārliekām ambīcijām, it īpaši tad, ja tām nav īsta pamata. Tāpat arī jābūt uzmanīgam ar «Napoleona plāniem». Tikai ar apdomību un uzcītību pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Nešķied laiku izklaidēs. Sirdi sildīs kaislības un spēcīgas emocijas. Daudz domāsi par attiecībām, sapņosi un ilgosies. Pārdomu brīži būs dziļi un nopietni. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto un runā par to, kas tev svarīgs.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Prāts atvērts zināšanām un jaunai informācijai. Sēdies skolas solā neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kāda ir izglītība. Noderēs arī profesionālo vai interešu kursu apmeklēšana. Uzklausi citu cilvēku pieredzi. Daudz laika veltīsi savai otrajai pusītei. Šie brīži būs patīkami un sirsnīgi. Atklāsiet no jauna daudz kopīgu interešu un pasaules uzskatu saderību. Piemērots laiks kopdzīves stiprināšanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Strādājot ikdienas darbus, kaut kas var bremzēties un arī īpaša gandarījuma nebūs. Tāpēc mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm vai paplašini darbošanos. Panākumus garantēs oriģinālas idejas. Sirds ilgosies pēc pozitīvām pārmaiņām. Domāsi par attiecību tēmu un būsi gatavs rīkoties, lai dzīve kļūtu labāka un krāsaināka. Atrodi laiku kopīgam izbraucienam vai sportiskām aktivitātēm.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Darbā aktīva rosība. Dienas paskries nemanot – organizējot tikšanās, apspriežoties un aktīvi rosoties. Varbūt ir vērts padomāt par darba maiņu un pameklēt labāku piedāvājumu. Nestrīdies ar priekšniekiem. Privātajā dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas. Kopā ar otro pusīti izdomāsiet dažādus pasākumus un aktivitātes, kas izrotās ikdienu. Brīvajiem ļaudīm vēlams apmeklēt pasākumus, kur iespējama iepazīšanās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Aktīva rosība mājās. Paredzami dažnedažādi saimnieciskie darbi un pasākumi ar radiniekiem. Liec lietā savas kulināra prasmes un brīvdienās ielūdz tuviniekus un draugus uz maltīti. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar mīļoto cilvēku mājās, ģimeniskā atmosfērā. Varat kopā pārkārtot ģimenes ligzdiņu un veikt dažādus saimnieciskus uzlabojumus. Interesantas sarunas un saprašanās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Piemērots laiks izbraucienam, komandējumam vai tālākam ceļojumam. Ārzemju tēma būs svarīga. Sazinies ar radiem un draugiem svešatnē. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Siltas emocijas, mīļums un sapratne. Attiecības sniegs daudz prieka un emocionālo piepildījumu. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt jauku cilvēku, bet nedrīkst ļauties dēkām, kas slēpjamas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Darbs paņems daudz enerģijas, bet ir labas iespējas izcelties. Dažādas pārmaiņas var nākt gluži negaidot, taču pašam arī ir jāsaprot un jāizšķiras, kas patlaban ir un kas nav svarīgi. Ieklausies intuīcijā. Sirdslietās esi apdomīgs. Ja rokas kādas šaubas vai pārdomas, neizdari priekšlaicīgus secinājumus, izrunājies ar savu otro pusīti. Svarīgi, lai valdītu atklātība un savstarpēja uzticēšanās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Darba būs pilnas rokas, tāpēc brīvajā laikā noteikti labi jāatpūšas, jo stress un pārslodze var ietekmēt veselību. Ir brīži, kad jāpaliek vienatnē un jāpalaiskojas. Daudz kas atkarīgs no emocijām un garastāvokļa. Simpātijas dzirkstīs un sniegs daudz prieka. Ļaujies notikumiem, baudi dzīvi, tomēr krāsainajā karuselī nezaudē galvu. Brīvajiem cilvēkiem jāizvairās no neapdomīgām dēkām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Vari kārtot dažnedažādus lietišķos jautājumus – risināt sarunas iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai finanšu struktūrām. Sarunām labi sagatavojies un proti pamatot savu viedokli. Siltas jūtas modīsies kaut kur pašā tālākajā sirds nostūrītī. Tās sildīs drēgnajos rudens vakaros, dos prieku un uzmundrinās. Neslēp emocijas, bet dalies tajās ar savu otro pusīti.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Neiesaisties tur, kur neviens nelūdz. It īpaši tas attiecas uz svešiem strīdiem un konfliktu risināšanu. Jāturas tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības, nevajag iet par šķīrēju vai iesaistīties intrigās. Pratīsi sevi pasniegt, komunicēt. Brīvajiem ļaudīm var būt sastapšanās ar interesantu cilvēku. Simpātijas radīsies no pirmā acu uzmetiena, un sekos tālejošs turpinājums.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ir lielas iespējas satikt ietekmīgus cilvēkus, kam ir nozīme turpmākajā izaugsmē. Piemērots laiks domubiedru un sponsoru meklējumiem, kā arī karjeras kāpienam. Rīko prezentācijas, izej cilvēkos. Par visu, kas tev svarīgs, runā ar mīļoto cilvēku. Esi atklāts un patiess, citādi sirdslietās var veidoties neskaidras situācijas. Sarīkojiet divatā romantisku pasākumu.