Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Svarīgi ir nepadoties greizsirdībai

Pārāk optimistiski raudzīsimies uz dzīvi, tas neļaus skaidri novērtēt realitāti. Visas uzņemtās saistības nāksies pārdomāt vēl un vēl. Labāk atteikties no jebkādas papildu slodzes, labāk laiku veltīt iepriekš sāktiem darbiem. Var būt vēlēšanās atjaunot senus sakarus, pat pārtrauktas attiecības. Flirts, svētki, saiešanas, satikšanās ar jauniem cilvēkiem kompensēs uzmanības trūkumu. Svarīgi ir nepadoties greizsirdībai un korekti izteikt savas vēlmes.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Iedvesma būs nepieciešama it visam, pat ikdienišķiem darbiem. Iespējami patīkami iedvesmojoši notikumi. Pastiprināsies intuīcija uz izdevīgiem darījumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pieļaujama liela slodze, bet nevajag organismu novest līdz stresam. Iespējama slikta pašsajūta, bet mēģiniet mobilizēt spēkus un neņemt slimības lapu. Nesteidzieties!
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Visu vajadzēs atkārtot divas reizes, dokumentus un izpildīto darbu – pārbaudīt divreiz. Jo tuvāk nāk vakars, jo svarīgāka būs precizitāte. Ievērojiet subordināciju.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Sekojiet savai idejai. Iespējama vieglprātība attiecībās, tā var radīt greizsirdību un aizdomīgumu. Parūpējieties par savu komfortu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labvēlīgs periods it visam. Sekojiet, lai formulējumi būtu precīzi, lai neuzrastos grūti pienākumi. Dāviniet! Sarūgtināt var partnera pretenzijas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nesāciet ilgtermiņa projektus, labāk pabeigt jau iesākto. Dienas pirmajā pusē iespējams konflikts, pieaugs ambīcijas un ne tikai jums. Vakars piemērots pašanalīzei.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labvēlīgs laiks izklaidēm, jo īpaši – dejām, bērnu svētkiem, radošiem projektiem. Nepatikšanas garantētas, ja nespēsiet apstāties, noskaidrojot attiecības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ļoti slikti būtu ļauties gastronomiskām baudām, liekais svars viegli nāks klāt. Dienas pirmajā pusē labs laiks aizkulišu darbībām, pēc tam – pieaugs ambīcijas, būs grūtu vienoties.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksmīgs joks nogludinās visus asumus. Labvēlīgs laiks uzņēmējdarbībai, bet var traucēt tāds sīkums kā slinkums.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Personiskās problēmas jūs aprīs, ja vien to pats ļausiet, turklāt tā varat arī sabojāt labas attiecības. Labs laiks kolektīvam darbam. Neļaujiet varu patmīlībai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vajadzētu ļauties spontāniem pirkumiem. Nepērciet tehniku ar sarežģītu elektroniku. Nepiekasieties sīkumiem, pašam un citiem no tā būs labāk.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pabeidziet iesāktus darbus un beidzot izpildiet solījumus. Nesāciet jaunus projektus. Kopumā labvēlīga diena uzņēmējdarbībai. Radoši projekti būs ar peļņu.