Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ienākumi atkarīgi no paša paveiktā

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ienākumi atkarīgi no paša paveiktā. Ir vērts lūkoties pēc labāk apmaksāta darba vai runāt par algas pielikumu. Nekautrējies apspriest naudas jautājumus un par savām prasmēm prasīt atbilstošu atalgojumu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Būtisks faktors peļņas jautājumos būs spēja arī ikdienišķām lietām atrast radošu risinājumu. Raugies, lai tavas idejas tiek atbilstoši novērtētas, un neuzdāvini tās kādam tāpat vien.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Ja ar naudu rīkosies apdomīgi, maciņš tukšs nepaliks. Tieši otrādi – lūkojies pēc kāda jauna, ienesīga projekta, kurā iesaistīties. Iegādājies noderīgus pirkumus mājām, piemēram, mēbeles.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Tava peļņa ir tavās zināšanās. Runājot par atalgojumu, pastāsti par visām savām prasmēm. Derētu tās arī papildināt – ir vērts pieteikties kursos un ieguldīt izglītībā. Iegādājies noderīgu literatūru.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Pievērsies finanšu lietām un peļņas jautājumiem. Var rasties labas iespējas pavairot ienākumus, bet viss paša rokās un idejās. Iegādājies jaunu garderobi, rotaslietas vai kosmētiku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Finanšu tēma būs svarīga, un no ienākumu apjoma zināmā mērā atkarīgs arī iekšējais komforts. Nepalaid garām iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos un papildināt ienākumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Iespējama ienākumu stabilizēšanās, naudas lietās ieviesīsies zināma kārtība. Strādā čakli un orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem, nevis ātru peļņu. Var ieguldīt remontā vai īpašumā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Peļņa un izdevumi šobrīd iet cieši līdzās. Raugies pēc jauniem izaicinājumiem un iesaisties ambiciozos projektos. Tikai pirms tam viss rūpīgi jāizrēķina. Neaizdod un neaizņemies.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ienākumi saistīti ar profesionālo izaugsmi. Neatsakies no vilinošām iespējām – ir vērts izmēģināt spēkus. Pagaidām nebūtu vēlams iegādāties sadzīves tehniku. Ja tomēr pērc, pārbaudi kvalitāti.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Iespējas nopelnīt. Iesaisties jaunos projektos un esi aktīvs. Ja esošais darbs un atalgojums tevi neapmierina, lūkojies pēc cita. Vari iegādāties kādu lielāku pirkumu mājai vai ieguldīt remontā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Interesantas idejas attiecībā uz peļņu. Gluži negaidot var pavērties jaunas iespējas. Tikai jāizvērtē riska procenti. Atļaujies kādu izklaides pasākumu, atjauno garderobi vai apmeklē skaistumsalonu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Labāk nopelnīsi, iesaistoties sadarbības projektos. Meklē domubiedrus, ar ko kopā realizēt ieceres. Iegādājies ko jauku ģimenei un palutini savējos ar dāvanām vai pasākuma apmeklējumu.