Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Brīvdienas ieteicams pavadīt bez emocionāla sasprindzinājuma

Nevajag steigties, mierīga pašpārliecinātība par sevi – tas būs produktīva darba pamatā. Pēdējās dienās ir iztērēts daudz enerģijas, tāpēc brīvdienas ieteicams pavadīt bez emocionāla sasprindzinājuma, ārpus cilvēku drūzmas. Nesteidzieties, jo šodien iespējams sastrādāt sasteigtus gājienus un pieņemt nepārdomātus lēmumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs viegli sastrādāties. Būsiet dāsni un dalīsieties gan savā temperamentā, gan savā kompetencē. Šodien viss šķitīs sasniedzams.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būsiet neatvairāmi. Lai vai ko darīsiet, radīsiet izmantojumu savām radošajām spējām. Vakarpusē – atmiņu uzplūdi un vizītes pie draugiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Nav ieteicams steigties, uztraukties un krist panikā. Dienas pirmajā pusē – blīva komunikācija, paveikto darbu sistematizēšana. Sākot no pēcpusdienas, nav ieteicams pārāk karsti iesaistīties sarunās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Sevi varat izpaust visai dīvainā veidā, bet galvenais, lai jums pašam tas šķistu adekvāti. Darījumu sekmīgai veikšanai traucēs nevērīga attieksme pret darbiem un pienākumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Varat sākt dienu ar ilgstošas atpūtas ieplānošanu. Apkārtējos iedvesmosiet ar savu optimismu. Būsiet tendēti lutināt apkārtējos.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti spēcīgi izjutīsiet jaunā laika vēsmas. Ja nepieciešams, meklējiet konsultantus. Nepārtrauciet vīriešus, kad tie saka runas! Laba diena starpniekiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jūs gan aicinās uz vairākām vietām, bet padomājiet labi, kam vēlaties veltīt laiku un enerģiju. Būs svarīgi atrasties komfortablā un rāmā vidē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Aktīvu darbu laiks, ja vien zināt mērķi, kaut virzienu. No kaut kā būs jāatsakās uz visiem laikiem. Būs skorpionisks noskaņojums.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labs laiks spēku atjaunošanai, mērenai fiziskai slodzei, masāžām un pirtij. Esiet uzmanīgi darbā, kļūdas netiks piedotas. Paaugstināsies dzīves tonuss.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nebūsiet apmierināts ar dzīvesvietu un vidi. Patmīlība sitīs augstu vilni, tai pārbaudījums varētu būt milzīgās problēmas paša saimniecībā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Smaga diena, rīta puse nav piemērota varoņdarbiem. Vakarpusē ap jums veidosies sabiedrība, kas var mest izaicinājumu patmīlībai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Rīkosieties ne pēc šablona. Ar partneriem neesiet agresīvi atklāts, neprovocējiet attiecību noskaidrošanu.