Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Svarīga mājas dzīve un ģimenes lietas

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Svarīga mājas dzīve un ģimenes lietas. Labprāt saimniekosi, gatavosi krājumus ziemai un parādīsi savas kulināra prasmes. Arī darbā pienākumu netrūks, tāpēc dienas jāsaplāno tā, lai visu vari paspēt. ATTIECĪBAS. Privātajā dzīvē paredzami dažādi notikumi. Var rasties jaunas simpātijas, taču esi apdomīgs un nemeties piedzīvojumos. Attiecībās šobrīd svarīgas ne tikai simpātijas, bet arī savstarpējā sapratne.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ieplāno remontu, pārkārto mēbeles, izdaiļo interjeru un iesaisti tajā pārējos ģimenes locekļus. Kopā veiksies raitāk, turklāt radīsies kopības izjūta un pārliecība, ka uz savējiem vienmēr var paļauties. ATTIECĪBAS. Vislabāk jutīsies mierīgā, omulīgā mājas atmosfērā. Piemērots laiks, lai iekārtotu ģimenes ligzdiņu, sāktu kopdzīvi, slēgtu laulību. Jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Daudz enerģijas prasīs darbs. Būs jāstrādā ar pilnu atdevi, pienākumi būs nopietni un atbildīgi. Paveiksi daudz, un citi to novērtēs. Netērē laiku izklaidēs, bet pievērsies mācībām. ATTIECĪBAS. Pārdomas par sirdslietā un vēlme tajās kaut ko mainīt – darīt citādāk un labāk nekā līdz šim. Izrunājies ar mīļoto cilvēku, un noskaņojieties uz viena viļņa. Kopības izjūta iedvesmos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Darbā ies diezgan nemierīgi, taču lietišķos jautājumus tu spēsi sakārtot, kā arī risināt veiksmīgas darījumu sarunas. Visu, kas notiek, uztversi samērā emocionāli. Atrodi brīdi atpūtai un sevis sakārtošanai. ATTIECĪBAS. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savu otro pusīti, izdomāsiet aizraujošus pasākumus, un dienas ritēs aktīvi un piepildīti. Varat plānot nākotni un gādāt, lai attiecības kļūst vēl ciešākas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Viegli veidosies lietišķie kontakti, auglīgas darījumu sarunas un sadarbības projekti. Būsi labs padomdevējs sev un citiem. Aktīva mājas dzīve, saimnieciskie darbi un kontaktēšanās ar radiniekiem. ATTIECĪBAS. Romantiskas un mazliet sapņainas noskaņas. Dažbrīd domāsi – kā būtu, ja būtu... Izrādi simpātijas, pasper solīti pretī, esi drošāks. No tevis staros šarms, kas neatstāj vienaldzīgu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būsi atvērts komunikācijai, viegli veidosi kontaktus ar cilvēkiem, atradīsi kopēju valodu visdažādākajos jautājumos un spēsi vienoties. Brīvdienās piedalies mākslinieciskos un radošos pasākumos. ATTIECĪBAS. Sirdslietu jomā šis un tas pārdomājams. Analizēsi un vērtēsi, vai viss ir tā, kā tu vēlētos. Ilgas pēc stabilitātes un uzticamā pleca izjūtas līdzās. Visas problēmas mierīgi jāizrunā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Radīsies dažādas vēlmes profesionālā jomā, būsi noskaņots pārmaiņām un jauniem izaicinājumiem. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Ja mājās ir skolasbērns, jāsāk gatavoties 1. septembrim. ATTIECĪBAS. Smaids, šarms un pozitīvisms atvērs ceļu uz cilvēku sirdīm. Par piekrišanas trūkumu un simpātijām nebūs jāsūdzas, it īpaši tad, ja iziesi sabiedrībā. Brīvajiem ļaudīm – iepazīšanās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Karjeras un profesionālās izaugsmes periods. Sekmīgi risināsi biznesa sarunas un lietišķus jautājumus. Tomēr jāsaudzē enerģija un nav vērts tērēt spēkus tur, kur nav atdeves. Vari ieplānot ceļojumu. ATTIECĪBAS. Neapspried savu privāto dzīvi ar citiem un neļauj tajā iejaukties cilvēkiem no malas. Ja rodas kādas problēmas, tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana. Sarīkojiet romantisku pasākumu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Plašs skatījums uz dzīvi un pasaules lietu kārtību. Būsi labs padomdevējs sev un citiem un zināsi, kā atrisināt problēmas. Darbs paņems daudz enerģijas. Sekmīgs laiks lietišķām darījumu sarunām. ATTIECĪBAS. Sirdslietu tēmai pieej nopietni un gādā par attiecību stabilitāti. Jaunu pazīšanos izvērtē ar kritisku skatu un nemeties piedzīvojumos. Varat kaut kur kopā aizbraukt, apmeklēt kādu aizraujošu pasākumu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Personības pilnveidošanās laiks, iegūsi jaunu pieredzi un zināšanas. Piemērots periods arī lietišķiem jautājumiem un darīšanām iestādēs. Mājās jāgādā par saticību, nevajadzētu savējos pārāk izrīkot. ATTIECĪBAS. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto cilvēku, mājīga un ģimeniska atmosfēra ir tieši tas, kas nepieciešams. Dažu brīdi gremdēsies pārdomās, vai sirdslietās viss ir tā, ka tu to vēlies.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Pirmajā vietā darba tēma. Kamēr citi izbauda vasaras atvaļinājumu, tavas domas kavēsies pie jauniem plāniem. Parādi savus talantus, un, iespējams, saņemsi vilinošu karjeras piedāvājumu. ATTIECĪBAS. Labprāt pavadīsi laiku ar mīļoto cilvēku ģimeniskā mājas atmosfērā. Kopā saimniekosiet, kopā atpūtīsieties un dalīsieties svarīgākajā. Brīvdienās varat ielūgt pie sevis radus un draugus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ja nepieciešams, nekautrējies lūgt draugu padomu vai atbalstu, īstajā brīdī līdzās atradīsies vajadzīgie cilvēki. Labi darbosies intuīcija, kas ļaus precīzi izvērtēt situācijas. Daudz pienākumu darbā. ATTIECĪBAS. Mīlestība sildīs sirdi un sniegs pozitīvas emocijas. Abiem ar mīļoto cilvēku būs līdzīgs skatījums uz pasaules lietu kārtību. Dalieties svarīgākajā un palīdziet viens otram ar padomiem.