Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien uzticieties savai intuīcijai

Zvaigznes iesaka būt iecietīgiem. Šodien uzticieties savai intuīcijai: sapņi rīta pusē var izrādīties viedi, lai gan atšifrēt to jēgu nebūs tik viegli. Diena ir jāsāk ar ūdens procedūrām, tas palīdzēs saglabāt tonusu visai dienai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienas pirmajā pusē jūs varat aktīvi risināt kārtējos ražošanas jautājumus un smagos mājas darbus. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar griežamiem instrumentiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Iespējams, ka nāksies labot citu kļūdas, kas saistītas ar jūsu vitālajām interesēm. Atgūt dvēselisko un materiālo līdzsvaru jums izdosies vakara pusē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Iespējams, būs mājas vai finanšu nepatikšanas, kuras vajadzēs atrisināt līdz vakaram. Mājās var notikt strīdi, pat skandāli. Nemēģiniet iejaukties, nodarbojieties ar saviem tiešajiem pienākumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Esiet ļoti uzmanīgi ceļā! Lai gan esat apguvuši visas instrukcijas, tas nespēs pasargāt jūs no liktenīgām kļūdām. Tuvāk vakaram jums radīsies iespēja visu nokārtot.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ja privātajā dzīvē ir smags un neatrisināts jautājums, ieteicams nokārtot to dienas stundās. Iespējams, jums vajadzēs atlīdzināt nodarīto kaitējumu. Vakara stundās iestāsies stabilitāte.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. No rīta ieteicams aktīvi darboties mājās. Darbā nebūvējiet nekādus plānus un nesteidzieties ar secinājumiem. Pēc tam jūsu darbība kļūs daudz veiksmīgāka, jūs varēsiet pārvaldīt situāciju.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Braucienos būs nepieciešama aukstasinība. Ar konkurentiem un tiem, kurus uzskatāt par ienaidniekiem, varat tikties dienas stundās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nav ieteicami pirkumi. Izvairieties sastādīt finanšu dokumentus, iesniegt pārskatus un deklarācijas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Potenciāla konfliktu diena. Iespējamas domstarpības starp jums un priekšniecību. Kontrolējiet savu noskaņojumu un centieties nepieļaut konfliktu. Tā cēlonis var būt jūsu sliktā pašsajūta.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienā jūs izjutīsiet neskaidru nemieru. Iespējams, to izsauks konkurentu aizkulišu intrigas vai partnera kaprīzā uzvedība. Tomēr vakarā visi uztraukumi izgaisīs un jūs sāksiet kontrolēt situāciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Iespējams konflikts ar draugu vai kolēģi. Ja konflikta cēlonis ir pārliecību nesakritība, tas var beigties ar traģisku attiecību saraušanu. Nenovediet spriedzi līdz uzliesmojumam un pagaidiet līdz vakaram.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Iespējams, ka tieši šodien tiks pārbaudīts, cik stipras ir jūsu attiecības ar partneri. Ja pagaidām jums ir grūti saglabāt aukstasinību, izvairieties no konkurences un sarunām.