Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Pilnmēness tuvums ļoti ietekmēs garastāvokli un fiziskās spējas

Pilnmēness tuvums ļoti ietekmēs garastāvokli, arī vēlmes un fiziskās spējas. Var būt nepieciešamība sevi fiziski it kā uzmundrināt, lai varētu kalnus gāzt gan mājās, gan darbā. Liela daļa dienas būs ļoti produktīva, veicot nopietnus darbus. Darba mīlestība būs ļoti izteikta, tāpēc var patiešām sākt lielus projektus un daudz arī izdarīt.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Ļoti būtiska diena tiem, kam svarīga karjera, un arī tiem, kas ieņem vadošu amatu. Ja jums nav priekšnieku, izkopiet pašdisciplīnu. Norma būs šaubas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Perspektīva diena īpaši tiem, kas nolēmuši nodarboties ar praktiskiem jautājumiem un kas nelido pa mākoņiem. Profesionālie kontakti var kļūt par primāriem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nav vērts ļauties sapņiem, velti tērēt laiku tukšām sarunām. Atturieties atslābināties jebkurā jomā, izvairieties tērēt laiku niekiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Dienas laikā iespējami daudzi negaidīti notikumi, lai gan kopumā situācija būs stabila. Lai vai kas arī notiktu, pildiet pienākumu un ievērojiet vienošanos
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Lai darbi virzītos tālāk, nebūs pietiekami ar iedvesmu un azartu. Visu izpildiet rūpīgi, akurāti un skrupulozi vissīkākajās detaļās. Īpašu uzmanību pievērsiet veselībai, jo tieši no tās būs atkarīgas darbspējas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Instinktīvi izvēlēsieties pareizo ceļu. Atcerieties, ka būtisku pārmaiņu laiks vēl nav beidzies, un šī ir laba diena, lai mainītu dažus būtiskus aspektus dzīvē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena piemērota konkrētiem darbiem, kas saistīti ar remontu, tīrīšanu, rekonstrukciju. Lai vai ko darāt, pirmajā vietā lieciet veselo saprātu. Nekrājiet lieko!
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Diena mudinās būt lietišķiem, mazliet pat izaicinās jūsu profesionālismu. Daudz ko paspēsiet izdarīt, pateicoties labai organizācijai un spējai koncentrēties.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Vislielāko uzmanību vajadzētu pievērst lietu praktiskajai pusei. Aktualizēsies atalgojuma un profesionālās kompetences jautājumi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Atbildīga diena, kurā būsiet atkarīgs ne tikai no sevis. Esiet maksimāli organizēts, mēģiniet pārāk tālu neaiziet no plāna.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nedrīkstat atļauties nekontrolēt notikumus, savā uzmanības lokā nāksies turēt daudzas būtiskas jomas. Netērējiet lieki enerģiju!
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nav īstais laiks nodoties izplūdušiem sapņiem un iedomātai uzvarai, noskaņojiet sevi uz reāliem darbiem un lēmumiem. Visam, ko darīsiet, būs sekas nākotnē.