Svētdiena, 12.maijs

redeem Ina, Ināra, Inārs, Valija

arrow_right_alt Horoskopi

JAUTĀJUMS–ATBILDE: kā izvēlēties datumu ķeizargriezienam?

© Pixabay

Ķeizargrieziena (tāpat kā jebkuras operācijas) datuma izvēlei ir nozīme. Tas ir ļoti atbildīgs pasākums, un šo izvēli drīkst uzticēt tikai profesionālam, pieredzējušam astrologam. Laiks, protams, ir ierobežots, tas nozīmē, ka konkrētajā periodā varbūt nav tās labākās astroloģiskās kombinācijas, taču profesionālis spēs piedāvāt variantus un visu izskaidros.

Ir jāskata gan mammas individuālais horoskops, gan konkrētās dienas fons. Un jācenšas izvēlēties datumu, kurā ir pēc iespējas vairāk labvēlīgu kombināciju.

Atsevišķos horoskopos ķeizargrieziena ietekme var parādīties kā cilvēka veselību ietekmējošs faktors, taču - ne obligāti. Ja mamma ķeizargriezienu izvēlējusies, lai pašai vieglāk, vai kādu savu, savtīgu iemeslu dēļ, tad dzīvē var būt negatīva mammas ietekme un emocionālās nesaskaņas. Tomēr cilvēka astroloģiskā karte nav kā spriedums. Tā iezīmē mūsu iespējas un riskus, taču mūsu pašu rokās ir vēlme attīstīties, apzināties un risināt savas problēmas, censties dzīvot harmoniski un sakārtoti.