Pirmdiena, 13.maijs

redeem Ira, Iraīda, Irēna, Irina

arrow_right_alt Horoskopi

JAUTĀJUMS–ATBILDE: kas nosaka ārējās izpausmes?

© Pixabay

Katram cilvēkam – lielam vai mazam – ir savs ārējais tēls, manieres, kā viņš komunicē ar citiem, kā viņu uztver apkārtējie. Astroloģijā to ietekmē tā dēvētā uzaustošā zodiaka zīme, kas bijusi pie horizonta cilvēka piedzimšanas brīdī. Profesionāļu valodā – ascendents (ASC).

Tā var būt jebkura no 12 zodiaka zīmēm - kā kuram cilvēkam. Iespējams, esat pamanījuši, ka bērni (vai arī paši) saskarsmē ar mazāk pazīstamiem ļaudīm izturas citādi nekā tuvinieku lokā. Un - ka ārējais tēls atšķiras no iekšējās būtības. Tā darbojas ASC zīme, un tam nav nekāda sakara ar «uzliktu masku» vai izlikšanos.

Lai labāk izprastu bērna rīcību, ir vēlams zināt ne tikai Saules zīmi (no tās vien neko īsti pateikt nevar), bet astrokarti kopumā.

Reiz praksē bija tāds gadījums. Atnāk mamma runāt par savu dēlu padsmitnieku, ar kuru radušās problēmas, un saka: «Viņš noslēdzies sevī, negrib runāt, staigā ar sarežģītu sejas izteiksmi. Bet viņš taču pēc horoskopa ir Svari - draudzīgi, piemīlīgi...» Izveidojot astrokarti, izrādījās, ka zēnam ASC Skorpiona zīmē, arī emociju rādītājs Mēness un prāta planēta Merkurs. Un izpausmes arīdzan skorpioniskas, neatkarīgi no tā, ka Saule Svaros. Šajā gadījumā ļoti iederas latviešu sakāmvārds: «Neskati vīru no cepures.»