Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Horoskopi

Astrologs Andris Račs atklāj, ko zvaigznes sola sabiedrības līderiem

© Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency

Pazīstamais astrologs Andris Račs (astrologos.lv) atklāj, ko 2019. gads nesīs sabiedrības līderiem.

VĒJONIM Uguns elements - nulle

Papētījis atsevišķu politiķu šā gada zvaigžņu kartes, Andris Račs atklāj, ka mūsu Valsts prezidentam Raimondam Vējonim, kurš dzimis Dvīņu zīmē un kura pilnvaru laiks šogad beidzas, nav nekādu pazīmju par spēku un resursiem, kas palīdzētu šajā amatā tikt atkārtoti ievēlētam. Citi amati viņam būtu piemērotāki.

«Prezidentam jābūt stipri vien dinamiskākam, ar savu es, ar Uguns zīmes enerģētiku horoskopā. Pavisam horoskopā ir trīs Uguns zīmes - Auns, Strēlnieks un Lauva, un prezidenta enerģētikai nepieciešams, lai kāda no tām ir vai Saulē, vai Mēnesī. Līdzšinējā prezidenta horoskopā Uguns elements ir nulle,» stāsta astrologs, piebilstot, ka jaunās Saeimas sastāvā ļoti līderiskam cilvēkam būs pagrūti, bet prezidentam tādam vajadzētu būt.

*

Nopietnas ziepes RĪGAS DOMĒ

«Nopietnas ziepes ir Rīgas domē,» zvaigžņu kartē lasa Andris Račs. «Ja runājam par likuma varu, manuprāt, nav īsti pazīmju, ka tā varētu skart Dvīni Nilu Ušakovu - ka KNAB atnāktu ar roku dzelžiem. Bet ir cita lieta - viņš ir ļoti kritiskā zonā: ja notiktu ārkārtas domes vēlēšanas, viņa reitings būtu ļoti apdraudēts. Bet, ja vēlēšanas nenotiks, viņš šo kritisko zonu pārlaidīs, un atkal viss būs okei. Jo no tā vien, ka tauta kādu nemīl, politikā amatu neviens nezaudē. Tāpēc no ārkārtas domes vēlēšanām gan viņam būtu jābaidās,» norāda astrologs.

Zivs zīmē dzimušajam Andrim Amerikam, kurš decembrī atkāpās no Rīgas domes vicemēra amata, popularitāte ir auzās, un zvaigžņu karte rāda, ka ies vēl dziļākās auzās. «Karmiski nākamā gada beigas būs ļoti nopietnas. Izskatās, ka viņš pat varētu pielikt punktu politiķa karjerai. Grūti pateikt, vai piespiedu kārtā, vai pēc paša iniciatīvas. Varbūt cilvēks vienkārši nogurs un pateiks, ka viņam pietiek. Jo pie līdzīgām zvaigznēm cilvēks aiziet arī brīvprātīgi, kā tas notika, piemēram, ar Raimondu Graubi, kurš atkāpās no NBS komandiera amata vēl pirms termiņa beigām.»

*

LEMBERGAM diezgan stabils laiks

«Svaru zīmē dzimušajam Ventspils pilsētas mēram Aivaram Lembergam ir iekšēji nopietns laiks, tāpēc viņš neiet pirmajās rindās. Diezgan mazrunīgs posms, tikai pašās gada beigās vai pat 2020. gada sākumā iezīmēsies zināma robežlīnija. Es nesekoju līdzi visām tiesvedībām, bet, iespējams, šajā laikā tās nonāks līdz finišam,» lūkojoties zvaigžņu kartē, stāsta Andris Račs. Jau ilgāku laiku sekojis līdzi Ventspils pilsētas mēra astroloģiskajām prognozēm, viņš secina, ka Aivaram Lembergam ir zināma imunitāte pret tā sauktajiem grūtajiem periodiem. Viņš gan nevar būt drošs, ka šī imunitāte ir simtprocentīgi pret visu, bet - šobrīd ir tāds posms. «Nekādu lielu notikumu šogad īsti nebūs, un nav arī pamata uztraukties, ka varētu kristies reitingi. Tādā ziņā diezgan stabils laiks,» piebilst pieredzējušais astrologs.