Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Dainis Ozoliņš. Katram ir sava enerģētiskā vieta

© F64

3.lapa

Pirmelementu enerģijas un vingrinājumi

Gaisa cilvēks - Vējš (Svari, Ūdensvīrs, Dvīņi)

Gaiss pārvalda savstarpējos sakarus, tam piemīt darbīgums, dzīvīgums, mainīgums, uzņēmība, bezgalība un zinātkāre. Gaiss ir neatkarīgs un brīvs. Gaisa enerģija nodrošina dzīvības turpināšanos. Ja horoskopā Gaisa zīmēs ir ascendents, Saules un Mēness konstelācijas vai stelliums, tad ļoti ticams, ka šiem cilvēkiem dominēs sangvinisks temperaments. Šādi cilvēki ātri uztver informāciju un idejas, tās pārveido un nodod citiem. Viņi ir spējīgi ļoti ātri pielāgoties jebkurām pārmaiņām, ir darbīgi, taču viņus nogurdina vienveidība. Viņus vislabāk raksturo brīvība - viņi neatzīst nekādus ierobežojumus, izvairās no saistībām.

Vingrinājums enerģētiskā vietā: koncentrējiet savu apziņu uz elpošanas ritmu. Sajūtiet elpošanas ritmu un vērojiet, kā notiek katra ieelpa pēc izelpas un katra izelpa pēc ieelpas. Tieši plaušās koncentrējas dzīvības enerģija, kura atrodas gaisā, kuru mēs visi elpojam. No plaušām dzīvības enerģija nonāk visos orgānos un visās ķermeņa šūnās. Tā jūs paši kļūstat par dzīvības elpu un nonākat visās savas būtības daļās, pakļaujoties savas elpas vienmērīgam un harmoniskam ritmam.

Uguns cilvēks - Liesmas (Auns, Lauva, Strēlnieks)

Uguns ir gara, domu, prāta un intuīcijas vadošais spēks. Uguns ikvienā dzīvā radībā uztur dzīvības procesus, atbild par temperatūru un stimulē vielmaiņu. Ja ascendents, Saule, Mēness un citas planētas ir pārsvarā Uguns zīmēs, tad šiem cilvēkiem ir holerisks temperaments. Šie cilvēki vienmēr ar kaut ko izcelsies. Viņiem ir radošs gars, nesalaužama griba, organizatora talants, vēlme darboties, piemīt drošsirdība. Šie cilvēki ir aizrautīgi, taču ātri noplok interese, sevišķi tad, ja nepieciešama ilgstoša piepūle. Uguns trigona cilvēkiem vajadzētu apvaldīt savas negatīvās īpašības - karstasinību, kareivīgumu un agresivitāti.

Vingrinājums enerģētiskā vietā: koncentrējieties uz fiziskā ķermeņa siltumu. Izbaudiet patīkamo iekšējo orgānu temperatūru. Sajūtiet, cik tā ir harmoniska. Sajūtiet, kā Saules enerģija dod gaismu, dzīvību un mīlestību planētām, tieši tāpat Uguns, kuru izstaro mūsu ķermenis, sasilda, dod šūnām dzīvības enerģiju katrā mūsu orgānā. Koncentrējieties uz šo siltumu un ļaujiet tam pilnīgi pārņemt jūsu apziņu. Kļūstiet par šo siltumu un harmonizējieties ar savu iekšējo enerģiju. Tad visa jūsu būtība pārvērtīsies par siltumu.

Zemes cilvēks - Koks (Mežāzis, Vērsis, Jaunava)

Zemes enerģija pārstāv matēriju, tā visam piešķir formas, likumus, pamatīgumu un stabilitāti. Zemes enerģija palēnina vielmaiņas procesus. Ja horoskopā Zemes zīmēs ir ascendents, Saule vai Mēness, tad šie cilvēki ir praktiski, lietišķi, viņi izvirza sev reālus mērķus, kurus parasti arī sasniedz. Šie cilvēki ir izturīgi, neatlaidīgi, mērķtiecīgi. Viņiem gan var nebūt tāda iztēle kā Ūdens vai Uguns zīmēm.

Vingrinājums enerģētiskā vietā: Zemes elementi, kurus mēs uzņemam ar pārtiku, veido mūsu fizisko ķermeni. Katra šūna saņem noteiktu daudzumu zemes elementu. Šūnā tie tiek pārstrādāti dzīvības enerģijā, kura nepieciešama mūsu fiziskā organisma normālai darbībai. Katras šūnas dzīvību nosaka enerģija. Sajūtiet sevī šīs enerģijas pilnību, ieklausieties, kā tā rada vibrācijas katrā ķermeņa šūnā. Šūnas enerģija ietver Uguns karstumu, Gaisa spēku, Ūdens radīšanas spēku un Zemes elementus. Kļūstiet par dzīvības enerģiju un dodiet orgāniem un katrai ķermeņa šūnai siltumu, dzīvības spēku, radīšanas spēku un drošību

Ūdens cilvēks - Upe (Vēzis, Skorpions, Zivis)

Ūdens ir jūtas un sajūtas, iekšējā pasaule, atmiņa. Raksturīga nenoteiktība, sapņainība, bagāta iztēle, maigums. Ūdens stihija palēnina vielmaiņu. Ja horoskopa Ūdens zīmēs atrodas ascendents, Saules un Mēness konstelācijas vai stelliums, tad cilvēkam visbiežāk ir flegmatisks temperaments, augsts jūtīgums. Šiem cilvēkiem ir mainīgs garastāvoklis, bieži vien kompleksi, arī bagāta iztēle un liels spēks. Jūtas valda pār prātu.

Vingrinājums enerģētiskā vietā: tieši tāpat kā Uguns un Gaiss dod ķermenim siltumu un dzīvības enerģiju, Ūdens to piepilda ar radīšanas enerģiju. Jūsu ķermenī visās šūnās ir ūdens. Tieši no ūdens nāk visas dzīvās būtnes. Pateicoties ūdenim, rodas dzīvība un tā saglabājas. Uzveriet ūdens klātbūtni sevī un iztēlojieties, ka jūsu ķermenis sastāv tikai no ūdens, no radoša un attīroša ūdens, kurā jūs izkūstat. Jūs esat ūdens, ūdens piepilda visu jūsu būtni un to pilnīgi attīra.