Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko gaidīt no katras zodiakas zīmes, ceļot sniegavīru?

© F64

Seksīga sniegasieva vai salauzta roka? Ko gaidīt no katras zodiakas zīmes, ja uzaicināt viņu kopā celt sniegavīru

AUNS

Ideja celt sniegavīru Aunam ienāk prātā pēkšņi, un tūlīt tā arī jārealizē. Ja apkārt ir kompānija, uzreiz visiem jāpiedalās. Tā kā dažiem Aunam piemīt tieksme uz vienkāršiem jokiem, nevajag gan brīnīties, ka, piemēram, sniegavīram burkāns būs, hmm, ne deguna vietā...

F64

Ja pārējie idejai neļauj atdzist, Auns procesā darbojas visai aktīvi. Un arī trokšņaini. Viņš var sacelt taisni neiedomājamu jezgu! Pa vidu līdz aizsmakumam ir jāpārliecina pārējie, kā tieši veļamas sniega bumbas, jāpastrīdas, jāpapikojas, jānosauc pārējie par muļķiem, jāpieņem no apsaukātā atvainošanās (citādi miera nebūs), skaļi jāsmejas, pa vidu jāfotografē ikkatra darbība: lūk, sākam velt bumbu; lūk, Auns pazaudēja cepuri; lūk, Gints atrada cepuri, taču tas izrādījās pērn kaimiņa pazudušais vecais runcis; lūk, mums izjuka bumba, bet tas nekas, jo cepure, izrādās, bija ievelta tās viducī; lūk, kaimiņi iznāca paskatīties, kas par jezgu; lūk, ar viņiem dzeram karstvīnu... Pašas sniegavīra bildes, protams, nemaz nebūs, kāpēc gan, ja galvā jau nākamā ideja!

VĒRSIS

Vērsis pret sniegavīra celšanu izturēsies prātīgi un pamatīgi. Iespējams, jau iepriekš būs par to domājis, varbūt pat uzmetis kādas skices. Iespējams, būs aptaujājis draugus un paziņas - kā tur labāk to un šo. Iespējams, būs pat izmeklējies informāciju internetā. Un pēc tam ierakstīs kalendārā - sestdien plkst. 14.00 celt sniegavīru. Viss vajadzīgais ekipējums tiks lēnām un rūpīgi sagatavots iepriekš, neaizmirstot par saskaņotiem cimdiem un cepuri.

Vērsis sniegavīru veidos ilgi un rūpīgi, gluži kā tēlnieks Milosas Veneru, un patiesībā tas arī izskatīsies pēc Milosas Veneras - skulpturāli daiļš. Vienīgi pārējiem jau sen būs apnicis salt un gaidīt, kamēr Vērsis visu izdara atbilstoši saviem estētikas noteikumiem. Tas būs proporcionāls, skaists un arī seksīgs sniegavīrs, kurā katra detaļa pārdomāta, lai radītu lielisku kopiespaidu. Pats Vērsis ļoti priecāsies par savu veikumu, tūlīt to nofotografējot, ar atbilstošiem filtriem apstrādātu ievietojot sociālajos tīklos un kā mobilā telefona jauno fonu. Arī koķets pašiņš ar sniegavīru aizmirsts netiks.

DVĪŅI

Ideju par to, ka jāceļ sniegavīrs, Dvīņi uzņems ar lielu entuziasmu. Tūlīt pat sāks organizēties un pirmām kārtām apzvanīs visus draugus un apklauvēs kaimiņus, lai pasauktu kompānijā. Tikai nedomājiet, ka arī paši Dvīņi piedalīsies sniega bumbu velšanā! Tas taču ir darbs! Viņi iemūžinās procesu, liekot katru bildi sociālajā tīklā, zvanīs citiem draugiem, lai pastāstītu, kāds foršs burziņš, pikosies, līksmi gāzīs citus sniegā un vārtīsies pats. Vārdu sakot, traucēs citiem visos iespējamajos veidos. Ja kāds mēģinās viņu iesaistīt pašā procesā, izvairīsies, cik iespējams, lai gan apgalvos, ka tā vispār bija viņa ideja (pat ja tā nebija) un par to vien visiem jābūt pateicīgiem. Tiesa, punktu uz «i», tas ir, pēdējo štrihu - spaini uz galvas, slotu vai burkānu - Dvīņi gan neatļaus veikt nevienam citam. Beigu beigās tomēr visi paliks apmierināti ar pasākumu, un Dvīņi mājās vēl uzrakstīs kādu daiļdzeju par šo veikumu vai arī viņa interneta emuārā parādīsies jauns raksts «Kā pareizi celt sniegavīru».

VĒZIS

Kā jau visām lietām, arī šai Vēzim ir nopietna un pamatīga pieeja. Tam jābūt visu sniegavīru sniegavīram! Vēlams, lielam. Vislielākajam! Arī pret sagatavošanos Vēzis izturas nopietni. Ja mājās, viņaprāt, nebūs piemēroti laba burkāna sniegavīra degunam, jozīs uz veikalu vai tirgu. Tomēr sagatavošanās bieži vien ir nopietnāka nekā process, viņu celtie sniegavīri reti būs perfekti nostrādāti līdz pēdējai detaļai. Bieži vien ceļ sniegavīrus mājas pagalmā kopā ar bērniem.

Ja to gadās darīt draugu kompānijā, aktīvi piedalīsies procesā, tomēr nemitējoties spriedelēt par lietu pārejošo dabu un laicīgā ātro zudību. Tāpēc nebrīnieties, ja pašā karstumā Vēzim apniks vai arī tas pēkšņi šķitīs nelietderīgi, vai arī kāds būs ne to un ne tā pateicis, tāpēc Vēzis apcirtīsies un dosies prom. Tas gan netraucēs sociālajos tīklos ielikt bildi, parasti gan vienu, ne veselu albumu, ar parakstu, cik lieliski mēs cēlām sniegavīru. Un galvā jau perināsies plāns uzcept dižprātokli ar nosaukumu «Kā es biju spiests celt sniegavīrus, lai atbrīvotos no datoratkarības».

LAUVA

Lauva nekad necels sniegavīru vienatnē vai arī, ja nu nepavisam nav iespējams savākt jautru pulku, darīs to tikai tālab, ka kaimiņš dārzā jau uzcēlis un Lauvam vajag pierādīt, ka viņš var uzdarināt lielāku un skaistāku. Arī draugu pulks viņam vajadzīgs ne tikai tādēļ, lai pakomandētu un visus dzirdītu ar siltu, uzmundrinošu dzērienu, bet arī lai uzceltu pēc iespējas lielāku un krāšņāku sniegaveci. Vēlams, lielāko un krāšņāko ne tikai pilsētā, bet visā pasaulē. Ja Lauvam būs īpaša iedvesma, viņš piešķirs sniegavīram ļoti spilgtu un neparastu veidolu. Viņš var tā aizrauties, ka uzbūvēs Eifeļa torni, Goliāta statuju vai Brīvības pieminekļa kopiju, ja vien viņu kāds neapturēs.

Lauva gan mēdz ātri piekust, īpaši tad, ja iedvesma beigusies, jo «pliku» darbu viņš necieš un pēc tam tikai dala vadošus norādījumus. Gatavais sniegavīrs patiesi iekļūs rekordu grāmatā... paša Lauvas personīgajā rekordu grāmatā, un par viņu nākamajā dienā tiks vēstīts visiem paziņām un kolēģiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā