Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Horoskopi

Astrologs paredz biedējošos aptumsumus un Dižčiku augustā

© Ilustratīvs attēls

4.lapa




Melnais Mēness “grauž” Saturnu - “Tarakānu dzīres”

Superkarmiskā divu karmas rata griezēju Saturna un Lilitas saspēle kulminēs Pilnā Saules aptumsuma (Latvijā nebūs redzams) laikā 22.augustā, bet tā ietekme kā virzība uz neizbēgamu saspringumu būs jūtama visu augustu. Astromaģijā šī retā Saturna un Melnā Mēness jeb Lilitas “saplūšana” novērtējama kā viens no visspēcīgākajiem brīžiem: karmiski svarīgs brīdis, kurā aktivizējas Lilita un izvelk ēnas “miskastes”, zaudējumus, emocijas un dziļāko sāpi. Lilita vienmēr pieslēdzas, kad runa iet par naudu, seksu, krīzi. Un savienībā ar Saturnu tas satricina lielos dzīves pamatus. Tieši lielās krīzes - pēkšņi zaudējumi ir Lilitas mīļākā tēma.

K.Baņķis: “Ieteicams uzvesties īpaši harmoniski, lai neveidotu sev sliktu karmu un nesagādātu problēmas, tā kā vairums uzvedīsies neierasti neadekvāti, kaislībās un kompleksos. Jebkura veida „izmantošana” mahinācijās, provocēšanā un arī seksuālā izmantošana nākotnē tiks bargi sodītas. Atsevišķa tēma ir pašmocības un citu psiholoģiska iespaidošana, kas vainagosies ar īstām “tarakānu dzīrēm”. Tā kā Lilita liek svārstīties starp divām izvēlēm, svarīgi kļūs nemētāties no viena grāvja otrā, bet atrast līdzsvaru. Var paslīdēt kāja – apzināti jācenšas izvairīties no kārdinājumiem. Lilita uzrāda psihes lūzuma punktu, pa kuru dzīvē ienāk dēmoniskas izpausmes – degradācija – alkoholisms, narkomānija, prostitūcija, zagšana utml.

Pats svarīgākais ir atcerēties, ka mērenība, emociju kontrole, ierobežota darbošanās un pozitīva attieksme ne tikai dos acumirklīgu labumu, bet arī ilgtermiņā palīdzēs realizēt labāko no iespējamā karmiskā scenārija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā