Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Noskaidro, kādu partneri tu gaidi?

© F64

4.lapa

ASC Skorpionā à DSC Vērsī

Skorpionam palaikam nepieciešama miera oāze, un Vērsis ir tas, kurš to var sniegt. Drošības un uzticības izjūta gluži kā ledus uz Skorpiona karstās pieres viņu atvēsina un nomierina.

ASC Skorpionam patīk skaisti cilvēki ar labu reputāciju, stabilu stāvokli sabiedrībā, uzticami. Svarīgs ir materiālais pamats un drošība. Var teikt, ka šajā gadījumā no partnera tiek gaidīts, lai viņš sagādā ko ēst un kur dzīvot, bet Skorpions ir gatavs pārvaldīt visu emocionālo fonu.

Ja Skorpions ir vīrietis, viņš novērtēs, ka sieviete garšīgi gatavo, prot šūt, adīt. Ja sieviete - ka vīrietis ir ar «zelta rokām».

Labs kopīgs vaļasprieks abiem varētu būt došanās dabā un sadziedāšanās pie ugunskura.

Potenciālais partneris var būt no mākslinieku vides, zemnieks, lopkopis, puķkopis.

Satikšanās var notikt kādā mākslas muzejā vai arī, piemēram, kopīgā draugu piknikā.

Problēmas kopdzīvē pirmām kārtām saistītas ar partnera stūrgalvību - ja viņš ko ieņēmis galvā, tā tam jābūt un nekāda pārliecināšana nedarbojas.

ASC Strēlniekā à DSC Dvīņos

Strēlnieks meklēs pēc sev līdzīga intelektuālā kustīguma, izziņas kāres ziņā. Tāpēc šajās attiecībās ir būtiska ne tikai laba emocionālā un seksuālā, bet arī mentālā saikne. Svarīgi, lai ir par ko ar partneri parunāt, turklāt interešu lokam jābūt plašam. Partnerim arī jābūt gatavam izrunāt kopdzīves problēmas.

Tieši Dvīņu veiklās runas par jebko arī valdzina Strēlnieku. Attiecības uzliesmo strauji un ir īpašas, jo abi ir diezgan komunikabli un neatkarīgi, ar savu odziņu, brīvi garā un attieksmē pret dzīvi. Patiesībā šīm pretējām zīmēm ir daudz kas kopīgs, ko gan mēdz neredzēt. Potenciālais partneris, visticamāk, būs līdzīga vecuma, ar līdzīgu mentālo līmeni, no viena sabiedriskā loka, iespējams, klases vai kursa biedrs. Iepazīšanās var notikt ar interneta starpniecību - sarakstoties, kā arī kāda brauciena, ceļojuma laikā; kādā pasākumā. Arī - kursos, universitātē.

Iespējamas agras laulības. Lai kopdzīvi saglabātu, partnerim jābūt gatavam nepārtraukti mainīties, dažādot mentālo saskari. Galvenais padoms - nerociet par dziļu, nelieniet otra un abu problēmās, baudiet dzīvi!

ASC Mežāzī à DSC Vēzī

No vienas puses, Mežāža cilvēki vēlas attiecībās kārtību un stabilitāti. No otras - viņus apbur Vēža jūtu dziļums, kaisle, pārdzīvojumu spēks, pieķeršanās un padevība. Tā Mežāzim ir pilnīgi cita, brīnumu pilna pasaule. Ārēji ASC Mežāzis ir no tiem, ko dēvē par sausiņiem - vēss formālists. Tā viņš arī veido savu dzīvi, no partnera savuties gaidot, ka tas parūpēsies par siltumu attiecībās, par omulību mājās, par maigumu.

Mežāzis ir visai strikts attiecībā uz partnera izvēli. Viņš ir no tiem, kas ņem vērā radinieku ieteikumus un padomus. Arī iepazīšanās iespējama mājas lokā, radu pasākumā, mājīgā atmosfērā. Potenciālais partneris var būt pavārs, audzinātājs, pārdevējs, medicīnas darbinieks.

Konfliktus var radīt tas, ka Mežāzis vienmēr grib būt stiprs un īsti neļauj ielūkoties savā sirdī, bet Vēzim to ļoti vajag. Kopdzīvē jāņem vērā, ka attiecības abu starpā ar gadiem var jūtami mainīties, un Mežāzim ir tieksme visā vainot partneri. Vēzītis var to ņemt pie sirds un sākt spert sānsoļus. Mežāzim arī reizēm grūti izprast Vēža cilvēka dziļās jūtu izpausmes un arī laiskumu. Var atšķirties arī dzīves mērķi - Mežāzis mudina Vēzi kaut ko sasniegt, sevi izpaust, bet Vēzis labāk vēlas mierīgu mājas dzīvi.

ASC Ūdensvīrā à DSC Lauvā

Ūdensvīram patīk skaisti cilvēki, kuri arī skaisti sevi prot pasniegt.

Iepazīšanās var notikt koncertos, saviesīgos rautos, modes skatēs - vietās, kur šādi smalki ļaudis apgrozās. Arī - atpūtas un izklaides vietās. Iespējamais partneris var būt mākslinieks, aktieris, tas, ko dēvē par sabiedrības dāmu/kungu, pasākumu vai raidījumu vadītājs, vadošs biznesmenis. Svarīgs ir materiālais stāvoklis, taču drīzāk nevis drošībai, sadzīvei, bet tieši tēriņiem saviesīgiem pasākumiem, izskatam iziešanai, lai «paspīdētu».

Aplidošanas procesam jābūt ļoti skaistam - sievietes gaida ziedu buķetes un elegantus restorānus, vīrieši - lai viņu partnere vienmēr skaisti ģērbtos, prastu smalki uzvesties smalkos iestādījumos.

Šajās attiecībās Ūdensvīram būs jābūt tam, kurš vairāk piecieš un piekāpjas. Lauva viņu var kārtīgi tracināt un kaitināt, tomēr - viņš tāpat nebeidz Lauvu apbrīnot.

Lai gan ārēji Ūdensvīrs it kā ir mainīgs un svaidīgs, tomēr viņam patīk noturīgas attiecības. No malas tā nemaz neliekas, tomēr iekšēji viņš šo uzticību un vēlmi pēc stabilitātes saglabā. Problēmas kopdzīvē var radīt sāncensība vienam ar otru - kurš no mums svarīgāks, kurš ir galvenais? Īpaši būtiski šādā veidā ir gūt pašapliecinājumu Lauvam, jo pats Ūdensvīrs vairāk ir tendēts uz vienlīdzību.

ASC Zivīs à DSC Jaunavā

Zivīm patīk izpaust sevi kā absolūti bezpalīdzīgu būtni, kas tikai pārpratuma pēc spiesta uzturēties šajā skarbajā, briesmīgi praktiskajā pasaulē. Tāpēc viņām ir ļoti ērts tāds partneris, kurš nokārto visas praktiskās lietas un kuram var arī paraudāt uz pleca. Liela nozīme tiek piešķirta partnera gatavībai skriet palīgā pēc pirmā svilpiena, aši risināt problēmas.

Partnerim jābūt arī gudram un daudzpusīgam, jāprot labi runāt, izskaidrot - gan pašām Zivīm, gan arī viņu vietā, jo viņas nereti neprot īpaši sakarīgi izteikties.

Kopdzīves biedrs, visticamāk, būs vienaudzis, kā arī cilvēks, ar kuru saista kādas kopējas darīšanas, jo tas ir labs veids, kā ASC Zivis novērtē otru - ja sadarbības partneris veikli kārto lietas un uzņemas atbildību, viņš uzreiz kļūst pievilcīgs viņu acīs. Potenciālā partnera profesija - apkalpojošās sfēras darbinieks, pasniedzējs, zinātnieks, medicīnas darbinieks, programmētājs.

Arī iepazīšanās notiks, visdrīzāk, vietās, kur Zivis savaldzina spēja palīdzēt - darījumu attiecību laikā, medicīnas iestādēs. Zivīm arī ļoti patīk cilvēki, kuri rūpējas par veselīgu dzīvesveidu un, vēlams, to organizē arī viņām, jo pašas tam ir par laisku.

Iespējamās problēmas kopdzīvē - partnera «nūģīgums», kā Zivis saka, ja otrs nevēlas ar viņām peldēt metafiziskos plašumos, bet uzstāj, ka, piemēram, jāsalabo izlietne. Zivis negrib šķirties no savām ilūzijām, tāpēc briesmīgi dusmojas, ja praktiskā Jaunava mēģina viņus noraut no mākoņiem un nolikt uz zemes. Zivis ir spējīgas uzturēt arī paralēlas attiecības. Partneris to dēvē par krāpšanu, bet Zivis nesaprot, par ko uztraukums - sak, tu visu uztver pārāk brutāli un tieši.

Rakstā izmantoti materiāli no: www.astrology-online.ru, astropro.ru u.c.