Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATIES: Horoskops 2017.gadam

© Shutterstok

Horoskops 2017.gadam

AUNS (21.03.-20.04.)

Aunam turpināsies pēdējos gados jau pierastā sajūta, ka dzīve ir pilna izaicinājumu un uz tiem ir jāreaģē. Šogad to vairāk darīs aprīļa vidū dzimušie. Pārējiem būs salīdzinoši mierīgs gads, kurā ieteicams pievērsties sadarbībai un partnerībai. Veiksmīgs laiks arī juridisku darījumu kārtošanai. Ieteicams atsaukties piedāvājumiem un spert sadarbības soļus sfērās, kurās līdz šim kādu iemeslu vai aizspriedumu dēļ nav nācies darboties, gan ar cilvēkiem, ar kuriem līdz šim nav bijusi sadarbība.

Ieteicams izlasīt Jura Rubeņa jauno grāmatu Viņa un viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss un pakāpties jaunā attiecību izpratnes līmenī. Jā, būs Auni, kuri uzsāks jaunas attiecības, šķirsies un precēsies, bet - jaunu attiecību izpratnes līmeni būs iespējams sasniegt arī esošo attiecību ietvaros.

Sevišķi aktīvs Aunam solās būt februāris, ko veicinās ilgstošā Veneras atrašanās Auna zīmē. Romantikas tendences būs spēcīgi jaušamas - Auns gan raisīs simpātijas pret sevi, gan pats ļausies simpātijām. Bet - pārlieku liela aizraušanās ar romantiku var... Nu, lai Auns pats izdomā, ar ko draud pārlieku liela aizraušanās. Katrā ziņā, romantikas būs daudz. Sarežģītāks laiks, kas varbūt radīs lielāku neapmierinātību, būs vasaras pirmajā pusē.

DEVĪZE: Nesaki nē, saki: jā! Jo tas varbūt ir labākais iespējamais variants.

VĒRSIS (21.04.-21.05.)

Labs laiks veselības uzlabošanai, labāka darba iegūšanai vai esošā veiksmīgai turpināšanai, kā arī saprātīgu ilgtermiņa aizņēmumu veikšanai.

Vērsim iespējami grēciņi pa kreisi, bet negribas jau to piedēvēt visiem. Katrā ziņā, aizņemtajiem jāuzmanās, lai nepaslīd kāja.

Ja parādās brīvs laiks, ieteicams atrast vai atgriezties kādā kolektīvā, piemēram, korī vai deju kolektīvā, vai kādā nometnē, kur kopā ar domubiedriem iegūt gaišāku skatu uz dzīvi. Patiesībā, Vērsim šogad nebūs neviena ļoti izteikta iemesla dusmām, kas nozīmē, ka visā visumā būs diezgan liela apmierinātība. Ja nu vienīgi neliels satraukums varētu būt īsi pirms jaunā mācību gada, bet tas būs īslaicīgs un pārejošs.

Ja Vērsis grib veidot jaunas attiecības, tad ļoti labs zvaigžņu stāvoklis tam būs, sākot no septembra. Tad viegli izdosies pāriet pār tiltu uz jaunu pieredzi, ieiet citā vidē, un tas notiks ļoti harmoniskā veidā, neatsakoties no tās dzīves daļas, kas viņam ir svarīga un ko viņš grib paturēt. Ne no kā nebūs jāatsakās.

DEVĪZE: Lēnām, bet - uz priekšu! Strādā, un rezultāts neizpaliks.

DVĪŅI (21.05.-22.06.)

Maija un jūnija pirmās dekādes Dvīņiem ļoti veiksmīgs laiks, savukārt jūnija vidū dzimušajiem būs gan daudz iespēju, gan daudz izaicinājumu jeb, precīzāk sakot, atbildības uzņemšanās. Ja šī spēja un vēlme ir, tad arī jūnija vidū dzimušajiem Dvīņiem būs labs gads. Izaicinājumi nekādā gadījumā nebūs pārsteidzoši, drīzāk pakāpeniski un paredzami - vai lielāka darba slodze, vai atbildīgāks amats. Kopumā veiksies tiem Dvīņiem, kuri nešaubīsies un riskēs, jo lielākais bubulis ir bailes un šaubas, kas var nobremzēt un neļaut izmantot labas iespējas. Lai Dvīņus motivētu, atklāšu, ka nākamais tik labs gads būs tikai pēc četriem gadiem.

Ļoti aktīvs solās būt maijs, romantiskākais būs jūlijs, bet saspringtākais laiks - septembris. Bet varbūt Dvīņiem der atcerēties, ka pasaule ir mainīga, tāpēc nevajag domāt gadiem uz priekšu, bet tikai šā gada ietvaros.

DEVĪZE: Dzīvo šodien! Mazāk klausies citos, vairāk domā ar savu galvu un dari pats. Kā Donalds Tramps - jo, ja viņš būtu klausījis citus, viņš nebūtu ievēlēts par ASV prezidentu...

VĒZIS (22.06.-23.07.)

Vēzim būs daudz gaidu un daudz cerību, ka kaut kas mainīsies. Iespējams, gada beigās cerības arī piepildīsies. Un cerības var būt jebkas, kas saistās ar pieaugumu - vai tā ir bērna dzimšana, vai vairāk naudas, vai iegūts īpašums, vai mantojums. Katrā ziņā, Vēzim nevajag samulst un sākt uztraukties, ja cerības nepiepildās uzreiz gada sākumā. Tāpēc nevajag izdarīt pārsteidzošus secinājumus un nolaist rokas, bet turpināt ticēt, ka viss sanāks, un - tad arī beigās sanāks!

Ieteicams neizturēties pavirši pret savu veselību, bet arī nevajadzētu baidīties no slimībām - ir jāatrod zelta vidusceļš un, iespējams, pareizā diēta.

Ļoti labs gads tiem Vēžiem, kuri vēlas attīstīt intuīciju vai izpausties radoši. Visvairāk drosmes būs jūnijā un jūlijā, tad var sākt nodarboties arī ar sportu.

Visveiksmīgākie mēneši Vēzim būs gada beigās, īpaši oktobrī un decembrī.

DEVĪZE: Tici un nezaudē ticību! Bet savus plānus citiem neatklāj.

LAUVA (23.07.-22.08.)

Lauva ir viena no zīmēm, kam būs diezgan labvēlīgs gads. Otra zīme ir Ūdensvīrs. Nu, ko Lauvai ieteikt? Aizmirst pēdējo trīs gadu neveiksmes un šķēršļus un drosmīgi restartēties vai palielināt tempu, jo veiksme gaidāma gandrīz visās dzīves sfērās. Ieteicams mācīties, ceļot, priecāties, atpūsties, sev kaut ko vairāk atļauties. Un tad gan visi Lauvu mīlēs vairāk, gan Lauva citiem spēs dot vairāk. Vairāk sadarbojies ar līdzīgi domājošiem. Piedalies sabiedriskās aktivitātēs, varbūt pat startē pašvaldību vēlēšanās.

DEVĪZE: Svini dzīvi! Tu esi godam to pelnījis.

JAUNAVA (22.08.-23.09.)

Diezgan patīkams gads Jaunavām, kuras dzimušas no augusta beigām līdz 10. septembrim. Tas gan neizcelsies ar īpašiem notikumiem, bet būs harmonisks un paies mierīgi. Savukārt tām Jaunavām, kuras dzimušas pēc 10. septembra, būs mazliet sarežģītāks gads - mazāk brīva laika, vairāk saistību, situāciju un apstākļu, ar ko jārēķinās un kas jārisina. Bet pēc tam gadiem ilgi tas vairs nebūs jādara, tāpēc, Jaunava, neatliec, saņemies un izdari!

Gada beigas, precīzāk - sākot ar septembri, vairumam Jaunavu nāks ar uzlabošanos, aktīvāku darbību un lielāku gandarījumu. Teiksim tā: Jaunavas dzīves temps no trešā ātruma tiks pārslēgts ceturtajā.

Janvārī attiecībās iespējamas spilgtākas epizodes - gan smiekli un asaras, gan laime un pārdzīvojumi. No personiskās dzīves aspekta ļoti patīkams rādās jūnijs, labs būs arī septembris un oktobris.

DEVĪZE: Patiesībā ir labāk, nekā runā. Apstājies un apskaties.

SVARI (23.09.-23.10.)

Vairumam Svaru būs ļoti pozitīvs gads, tikai ir jāuzdrošinās un jāriskē. Pat, ja nesanāk, ir jāmēģina vēlreiz. Un vēlreiz. Dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta. Un drosmīgi jāpieprasa tas, kas pienākas. Ieteicams iepazīt savas tiesības un realizēt tās dzīvē. Bet, ja Svariem ir svarīgi saglabāt labas attiecības, vajadzētu iepazīties arī ar citu tiesībām, tās respektēt un cienīt.

Dažiem Svariem pa šo gadu var sakāpt galvā, bet viņiem netipiskā atklātība var diezgan strauji nostrādāt kā katalizators, atklājot, kurš ir kura pusē. Tad nu Svari lai izlemj paši, vai viņi grib zināt, kurā pusē ir viņu draugi. Ja negrib, lai turpina spēlēt diplomātisko spēli.

Nemierīgāks laiks būs februārī, laikā ap Svētā Valentīna dienu, tad krāsas var īpaši paspilgtināties - ar labiem nodomiem gādāts pārsteigums var izraisīt šoku. Līdzīgas emocijas var uzjundīties ap Jāņu laiku - labu gribot, var sanākt pārspīlējums. Bet kopumā gads diezgan harmonisks.

DEVĪZE: Kal dzelzi, kamēr tā karsta!

SKORPIONS

(23.10.-22.11.)

Skorpions lai gatavojas savam izgājienam gada beigās vai 2018. gadā. Ja tā būs uzņēmējdarbība, šogad var pamazām skatīties, taustīties un šaut ārā tikai gada beigās - oktobrī, novembrī, decembrī. Ja gada sākumā Skorpionam ieteicams braukt ar otro ātrumu, tad gada beigās tas jāpārslēdz uz piekto.

Janvāris būs labs mēnesis sirds lietām, romantiskiem piedzīvojumiem. Arī jūnijs izskatās patīkams. Bet decembrī - gāzi grīdā! Protams, ir jāsaprot, ka Skorpiona iekšējā nobriešana gada beigās kādu var nošokēt, bet - viņš nav vienīgais, kuram to parasti pārmet. Skorpions ilgi briest uz kaut ko, un tad visi brīnās, kāpēc tā noticis...

DEVĪZE: Runāšana sudrabs, klusēšana zelts.

STRĒLNIEKS

(23.11.-22.12.)

Strēlnieks ir noguris, bet - novembrī un līdz 10. decembrim dzimušajiem noteikti paliks daudz, daudz, daudz vieglāka dzīve. Strēlniekam vajadzētu pat apzināti un metodiski mēģināt aizmirst pēdējos gadus un tajos notikušās negatīvās lietas un sākt aktīvi smaidīt un veicināt pozitīvo enerģiju. Parādīsies ļoti daudz iespēju, tāpēc vajag vienkārši atvērt acis, tās ieraudzīt un arī izmantot. Vienkārši ņemt. Nekādas kautrības, nekādas vainas sajūtas, tikai uz priekšu!

Savukārt tiem Strēlniekiem, kuri dzimuši pēc 10. decembra, jāizpilda kādi karmiskie darbi. Atgādināšanu, ka karma tulkojumā nozīmē darbība. Tas nozīmē, ka šogad ir jāizdara kaut kāda darbība un tad būs miers. Tad 2018. gadā varēs uzelpot un būs vieglāk.

Emocionāli sarežģītāki mēneši Strēlniekam būs janvāris un septembris, patīkamie - februāris un decembris.

DEVĪZE: Ja dod, tad ņem.

MEŽĀZIS (22.12.-21.01.)

Mežāzis kļūs kategoriskāks, būs vairāk spriedumu kategorijās melns-balts, slikts-labs, jā-nē. Izkristalizēsies, uz kuru pusi doties. Un skaidrs, ka visiem labs viņš tāpēc nebūs. Tikai jāņem vērā, lai lēmumu pieņemšanā Mežāzi nevadītu lepnums - netiesāt citus, neuzņemties tiesneša funkciju, neiedziļinoties citu cilvēku situācijās. Ieteicams palīdzēt tiem, kuri lūdz. Ar domu, ka ikviens dzīvē var nonākt situācijā, kad arī pašam ir jālūdz. Tādā veidā Mežāzis labāk jutīsies sirdsapziņas līmenī. Par to vajadzētu padomāt. Vai Mežāzim kā praktiskam cilvēkam kaut ko pateikt arī par dvēseli? Domāju, nav nepieciešams.

Gads kopumā būs strauji mainīgs, jo īpaši gada sākums būs viļņveidīgs. Pēc patīkama janvāra sekos ļoti dinamisks un pārlieku karsts februāris un marts, marta beigās situācija pakāpeniski uzlabosies un aprīlis būs jau daudz labāks. Vairumam Mežāžu būs labas gada beigas, jo īpaši tiem, kuri māk izmantot iespējas un saprot, ka nauda mētājas, vajag to tikai pacelt. Gada beigās varbūt ir jēga pieslieties kādai domubiedru grupai.

DEVĪZE: Cāļus skaita rudenī. Pieņemtie lēmumi kādam liksies nepareizi, bet beigās izrādīsies, ka tie bijuši pareizi.

ŪDENSVĪRS

(21.01.- 19.02.)

Visā visumā veiksmīgs gads. Līdzīgi kā Lauvai. Var priecāties, ceļot, mācīties, apgūt jaunas valodas. Iespējami

arī pavisam tāli ceļojumi. Ja Ūdensvīram ir tādas ambīcijas, šogad viņš var pretendēt uz amatiem, tikt izvirzīts nominācijām. Labs gads arī tādiem jautājumiem kā bērni - visam, kas ar to saistās. Arī radošām izpausmēm.

Februāris Ūdensvīram būs ļoti jautrs, maijs arī būs komfortabls. Vairāk rutīnas būs aprīlī. Bet gada izskaņa būs uzvilkta un saasināta.

DEVĪZE: Dzīvo tik nost!

ZIVIS (19.02.-21.03.)

Visām Zivīm, kas dzimušas februārī un līdz 10. martam, visā visumā harmonisks gads ar labām iespējām. Savukārt zīmes beigās dzimušajām Zivīm vēl jāpaskatās patiesībai acīs, jānoskaidro, kas un kā, un tad vienkārši jāķeras klāt un jāizdara. Un rūpīgi jāizvērtē, vai var celt to, ko grib nest. Varbūt nevajag tik daudz darbu, tik daudz atbildības, tik daudz mantu. Varbūt var strādāt mazāk, pelnīt mazāk un tērēt mazāk.

Gada beigas, precīzāk - sākot no oktobra, Zivīm ir ārkārtīgi veiksmīgas un tam vajadzētu noskaņoties. Ja Zivis grib ceļot, to ieteicams ieplānot uz gada beigām. Tāpat uz gada beigām var plānot mācības, sievietes - arī grūtniecību.

Kopējā tendence Zivīm ir viennozīmīga, un tā ir laba. Hobiju var pārvērst

par ieņēmumu avotu, var atklāt

sevī jaunus talantus. Ir tikai jāuzdrošinās un jāmēģina realizēt,

jo - viss sanāks!

DEVĪZE: Ticībai ir liels spēks.