Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Terorisma zīmes zvaigžņu kartēs

© Scanpix

Latvija nebūt nav tik mierīga un harmoniska vieta, kā mums gribētos. Valsts dzimšanas astroloģiskajā kartē ir sarežģīti aspekti, kas norāda uz iespējamu agresiju un terorisma draudiem.

Vai Latvijā pastāv draudi?

Terorisma tēmu aplūkot sākām «Praktiskās Astroloģijas» maija numurā ar publikāciju «Nāves eņģeļa horoskops jeb Kas vada cilvēku ar šahīda jostu». Tajā tika pausts viedoklis, ka Latvijai terorakti, kataklizmas un masu nelaimes nedraud, taču pastāv arī atšķirīgi uzskati. Astroloģijas biedrības un skolas «Selēna plus» valdes priekšsēdētāja, sertificēta astroloģe Alla Bilde savos spriedumos ir piesardzīgāka, norādot uz sarežģīto Latvijas valsts dzimšanas horoskopu.

Daži aspekti mūsu valsts dzimšanas brīdī norāda uz patmīlību, egoismu, izrādīšanos, intrigām, skopumu, strīdiem, konfliktiem, tukšiem plāniem, šķiršanos, un, arī dziļāk izpētot Latvijas horoskopu, astroloģei atklājās ne visai iepriecinoša aina. «Nācijas iekšienē briest provokācijas uz vardarbību, un nav izslēgts, ka tā var tikt realizēta teroraktu veidā.» Alla Bilde negācijas saista ar mūsu senču karmiskajiem parādiem karos un norāda, ka mēs esam ceturtā paaudze, kurai jāatstrādā viņu grēki. Pieredzējusī astroloģe arī atgādina, ka Latvijā ne tik senā pagātnē ir notikuši terorakti ar cilvēku upuriem.

Lūk, mūsu skarbā statistika, ko Alla Bilde ierindo terorisma kategorijā:

* 1991. gada 19. janvārī notika apšaude starp Iekšlietu ministrijas spēkiem, kas bija pārgājuši neatkarības cīnītāju pusē, un Rīgas OMON vienību, kas pakļāvās padomju valdībai. Apšaude vienlaikus bija padomju specvienību operācija ar mērķi iegūt ēkā uzglabātos videomateriālus, kuros bija fiksēta Borisa Jeļcina vizīte Baltijā. Cieta 14 cilvēki, tajā skaitā seši tika nogalināti.

* 1997. gada 6. jūnijā notika mēģinājums uzspridzināt Uzvaras pieminekli. Atbildību par sprādzienu uzņēmās neofašistiskā organizācija «Pērkonkrusts». Piemineklis netika sabojāts, bet bojā gāja divi spridzinātāji.

* 2000. gada 17. augustā plkst. 17.30 atskanēja sprādzieni universālveikalā «Centrs». Cieta 35 cilvēki. Atbildību par sprādzieniem neviens neuzņēmās. Noziedznieki līdz pat šai dienai nav atrasti.

Alla Bilde notikumu skaidrošanā un prognozēšanās izmanto ne tikai planētas, zodiaka zīmes un «mājas», bet arī zvaigžņu novietojumu. (Jāpiebilst, ka attiecībā uz Latvijas horoskopa skaidrojumu pastāv dažādas interpretācijas. Astrologi izmanto dažādas sistēmas un arī par atskaites punktu izvēlas gan 1918. gada 18. novembri, gan 1991. gada 4. maiju - red.)

Alla Bilde norāda, ka Saturns saistībā ar zvaigzni «Regulus» provocē vardarbību un Latvijas kartē šie debesu spīdekļi saistās ar 3. māju. Tā savukārt atbild par tirdzniecību, visu veidu komunikāciju, satiksmi, tostarp dzelzceļu, izglītību u.c. Eksperte norāda, ka Latvijā terorakti ir notikuši minētajās vietās. Arī vairākas viltus trauksmes izziņotas tieši skolās un centrālajā dzelzceļa stacijā.

«Visvairāk teroraktu un viltus zvanu saistībā ar sabiedriskās vietās novietotiem spridzekļiem bija tūkstošgades mijā. Šajā laikā zvaigzne «Zuben Alakrab» savienojās ar Sauli. Latvijas astroloģiskajā kartē Saules atrašanās Skorpionā, no vienas puses, norāda uz spēcīgu likteņa ietekmi, no otras - uz tā dēvēto šķēru principu. Savukārt Venera savienojumā ar Sauli zvaigznes «Alrakis» ietekmē norāda uz šķelšanās iespējamību un neveselīgu konkurenci elites aprindās. Tas viss kā atbalss atsaucas nācijā un provocē teroristisku darbību,» uzskata astroloģe.

«Kopš 1990. gada 4. maija Latvijā ir nomainījušās 15 valdības, tas nozīmē - vidēji reizi nepilnos divos gados. Otrs ietekmējošais faktors - iedzīvotāju imigrācija, pārsvarā uz Krieviju, Angliju, Īriju un citām Eiropas valstīm. Kopš 1990. gada mēs esam zaudējuši vismaz 17% no tautas. Astroloģiski par to vēsta Urāna atrašanās valsts kartē 8. mājā. Urāns atrodas opozīcijā Saturnam, veidojot lielā krusta konfigurāciju ar Mēnesi, Sauli un Saturnu. 2000. gadā Urāns atradās konjunkcijā ar zvaigzni «Deneb Algedi» - Mežāža zvaigznāja zvaigzni, kas simbolizē bailes, mainīgu nācijas veidolu un izraisa vēlmi bēgt, slēpties, maskēties. Turklāt valdība nerisināja un nerisina jautājumu par bērnu apmācību lauku skolās, tādējādi provocējot imigrācijas procesu, bet palielina bruņošanās izdevumus.» Interesanti, kāpēc mēs tā bruņojamies, vaicā astroloģe. Vai bailēs no «Islāma valsts» teroristiem? Pēc tam, kad mūsu valsti ir pametuši daudzi vietējie iedzīvotāji, esam sākuši uzņemt bēgļus no Austrumu valstīm. Alla Bilde piemetina, ka apmānīt tautu neizdosies, jo Mēness 12. mājā norāda uz spēcīgu nācijas intuīciju, kurai cilvēki uzticas.

Osamas bin Ladena asiņainās zvaigznes

Astroloģijā terorisms atspoguļojas 12. mājas un Zivju zīmes (negatīvajās izpausmēs) simbolikā sliktā kombinācijā ar Plūtonu jeb astotās mājas principu, stāsta astroloģe Alla Bilde. Ja kādā astroloģiskajā kartē ir šādas kombinācija, terorisma draudi vējo gaisā. Alla Bilde ir analizējusi vairāku teroristu, tostarp «Al Qaeda» līdera Osamas bin Ladena, natālo karti.

1998. gadā ASV prezidents Osamu bin Ladenu nosauca par teroristu numur viens, un viņš tika iekļauts FIBdesmit vismeklētāko noziedznieku sarakstā. Par noziedznieka notveršanu bija izsludināta 25 000 000 ASV dolāruliela atlīdzība. Osama bin Muhameds bin Avads bin Ladens - viens no ietekmīgākajiem teroraktu organizatoriem, kura mērķis bija džihāda (svētā kara) izplatība visā pasaulē, ir cieši saistīts ar mūsdienu terorisma vēsturi. Kā atceramies, bin Ladens tika vainots 2001. gada 11. septembra teroraktos ASV, kuros gāja bojā 2976 cilvēki. ASV Īpašo spēku vienība Osamu bin Ladenu nogalināja 2011. gada maijā.

Islāma terorists dzimis 1957. gada 10. martā pulksten 10.58 pēc vietējā laika Saūda Arābijas pilsētā Džidā kā septiņpadsmitais bērns (no 52) ļoti bagāta celtniecības uzņēmēja ģimenē. Alla Bilde skaidro, ka viņa horoskopā redzamā Marsa un Plūtona kvadratūra, kas aktivizē zvaigznes «Algon» un «Regulus», dramatiski paspilgtina kopumā redzamo masu ciešanu ainu. «Lejup vērstais mezgls 12. mājā atrodas tieši virs «Capulus» - bīstamas zonas Perseja zobena rokturī. Savukārt mīts par Perseju saistīts ar asiņainām slepkavībām un masu šausmām.» 12. māja ir karmisko uzkrājumu māja, tāpēc Alla Bilde uzskata, ka bin Ladens jau iepriekšējās inkarnācijās bijis saistīts ar masu iznīcināšanu un cilvēciskām ciešanām. «Nepabeigtā cīņa turpinājās arī šajā dzīvē, izpaužoties slepenā (12. māja) kaujā (Marss kvadratūrā ar Plūtonu) ar baisām («Algon») sekām (lejup ejošais mezgls) daudziem cilvēkiem («Capulus»). Savukārt Plūtons ceturtajā mājā Tau kvadrāta virsotnē noteica bin Ladena dzīves dramatisko noslēgumu.»

Bīstamās kombinācijas

Astroloģe norāda, ka Osama bin Ladens bija viens no pirmajiem, kas uzsāka gatavot pasaules islāma revolūciju ar mērķi izveidot apvienoto islāma valsti - kalifātu ar galvaspilsētu Saūda Arābijā. (Jauno valsti paredzēts izveidot līdz 2100. gadam, apvienojot piecdesmit Āzijas, Āfrikas un Eiropas valstis.) Tieši šā virsuzdevuma vārdā visā pasaulē tiek organizētas Allāha kareivju sagatavošanas bāzes. Lielākās bāzes jeb komūnas atrodas Irākā, Sudānā, Sīrijā, Afganistānā, Pakistānā, Ēģiptē, Bangladešā, Libānā, Lībijā, Alžīrā, Jemenā, Nigērijā, Bosnijā. Uzticību starptautiskajai teroristu organizācijai «Islāma valsts» apliecinājuši trīsdesmit četri bruņoti grupējumi no dažādām pasaules valstīm. Teroristu atbalstītāju skaits aizvien pieaug.

Par dažādām organizācijām astroloģijā informāciju sniedz horoskopa kartes 11. māja, turpina Alla Bilde. «Organizācijas «Al Qaeda» kartē 11. māja sākas Zivju zīmē un beidzas Aunā. Mājas saimnieki - Neptūns Skorpionā un Jupiters Jaunavā - savienojumā ar zvaigzni «Al Caid». Neptūnam Skorpionā ir kvadratūras aspekts ar Urānu (gaisa kuģi, sprādzieni, pārsteigumi), kā arī parādās mundānā 12. un 8. principa kombinācija, kas norāda uz teroristisko organizāciju, kas savā darbībā izmanto lidmašīnas un sprāgstvielas. Otrs mājas saimnieks Jupiters atrodas kombinācijā ar zvaigzni «Al Caid», ko dēvē par atriebības zvaigzni, nāciju iznīcinātāju. «Al Qaeda» ideoloģiju apraksta Jupiters, kas kartē veido kvadratūras aspektu ar Mēnesi Vēzī (cilvēki, mājas). Līdz ar to zvaigžņu karte precīzi pavēsta, ka organizācijas ideoloģija saistīta ar vienkāršo cilvēku un viņu mājvietu iznīcināšanu. Savukārt Mēness atrodas tiešā savienojumā ar zvaigzni «Menkalinan» no Ceļotāja zvaigznāja, kas norāda uz vardarbības draudiem, iznīcināšanu vai ugunsgrēkiem.»

Ja kādas valsts horoskopā būtisku vietu ieņem zvaigzne «Al Caid», tā norāda uz negaidītām dabas katastrofām, māju un tiltu sabrukšanu un citām briesmām, skaidro astroloģe. Šī zvaigzne vienmēr ir saistīta ar atriebību un terorisma draudiem. Izrādās, ka 1945. gada Hirosimas atomsprādziena horoskopā ļaunu vēstošā zvaigzne atradās savienojumā ar Jupiteru. «No astroloģijas viedokļa Hirosimas bombardēšana arī bija terorakts. To apliecina arī termina «terorisms» mūsdienu lietojums,» paskaidro Alla Bilde. Atombumba uz Hirosimu tika nomesta 1945. gada 6. augustā plkst. 8.16. «Masu traģēdijas horoskopā 4. mājas (tauta, valsts) saimnieks Jupiters atradās 1. mājā (notikums) ar naidīgo zvaigzni «Al Caid». Savukārt Marsa un Urāna apvienojums simbolizēja lidmašīnu - bumbvedēju. Turklāt abas planētas aktivizēja pirmā lieluma zvaigznes: Urāns - zvaigzni «Rigel» no Oriona zvaigznāja, kas norāda uz ASV, bet Marss - «Aldebaran», kas ir zināma kā «Austrumu sargs». Ikvienā Austrumu zemē Marsa savienojums ar šo zvaigzni tiek uzskatīts par negatīvu zīmi,» skaidro eksperte.