Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Februāris. Vēl viens Jaungads un nepaveiktie mājasdarbi migrācijas jautājumos

© F64

Klāt februāris un vēl viens jaunais gads, jo 8. datumā pēc austrumnieku kalendāra iestājas Ugunīgā Pērtiķa valdīšanas laiks. Latvijas astroloģiskajā kartē savukārt priekšplānā izvirzās migrācijas jautājumu risināšana, un kopumā februāris nav tas jaukākais mēnesis valsts astroloģiskajā ciklā.

Katram savs jaunais gads

Pasaule tradicionāli jauno gadu sagaida naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, taču svinēšanas un atzīmēšanas iespējas ir plašākas. Ja esam astroloģijas fani, tad dažādu jaunu ciklu sākumu varam atzīmēt teju vai visa gada garumā. Latvijas cilvēki ļoti iemīļojuši Ķīnas gadu ciklu personāžus, un daudzi ar jautrām ballītēm atzīmē arī šo gadumiju.

Māksliniecisko Kazu 8. februārī līdz ar Mēness ieiešanu Ūdensvīra zodiaka zīmē nomainīs Ugunīgais Pērtiķis.

Gada valdnieka raksturs un nokrāsa, šķiet, izsaka visu – ātrs, mērķtiecīgs, gudrs, drošs un atjautīgs, bet arī viltīgs un agresīvs. Uguns stihijai ir nepastāvīga daba – tā spēj dāvāt siltumu, mājīgumu, prieku, gaišumu, bet tās spēkos ir savā ceļā iznīcināt pilsētas un visu dzīvo, nežēlojot neko. Pērtiķa gads ikvienam cilvēkam dāvā iespēju pa īstam, pašos pamatos pārveidot savu dzīvi, realizēt senu sapni, gūt nebijušus panākumus, vēsta žurnāla Praktiskā Astroloģija gadumijas Speciālizlaidums 2016. Prognozes un Horoskopi, kurš arī patlaban nopērkams visās preses tirdzniecības vietās. (Bet žurnāla februāra numurā varat lasīt izklaides un iedvesmas horoskopus tieši katram gadu cikla pārstāvim.)

Saimniecības darbi

Februārī planetārie stāvokļi ir gana piemēroti saimnieciskām aktivitātēm. Vienīgi planēta Jupiters, kas atbild par uzņēmēju veiksmi, no 8. janvāra līdz 8. maijam atradīsies tā dēvētajā retrogrādajā stāvoklī. Taču viens «negants» moments nav iemesls, lai atliktu dzīvi.

Mēneša vidus ir gana labs saimnieciskām aktivitātēm, un periodā no 9. līdz 19. februārim ir vairākas dienas, kad aktīvi parosīties – precīzu saimniecības darbu kalendāru arī varat atrast žurnālā Praktiskā Astroloģija.

Nepaveiktie mājasdarbi migrācijas jomā

Līdz ar februāri asāk sevi var likt manīt nepaveiktie mājasdarbi migrācijas jautājumos. (Kā nesen vēstīts ziņās, vairākas ministrijas nav izdarījušas to, kas bija jāpadara.) Latvijas valsts individuālajā kartē februārī valdošā planēta ir Jupiters, kas astroloģijā atbild par ārvalstu tēmu, tostarp migrāciju. Turklāt planēta ir nelabvēlīgās pozīcijās. Tādējādi Jupitera aizgādnībā esošie jautājumi, visticamāk, sagādās galvassāpes, it īpaši tad, ja valsts nav pietiekami sagatavojusies. Turklāt martā un aprīlī nelabvēlīgās kombinācijas tikai pastiprinās.

Arī citi valstiski svarīgi jautājumi nerisināsies tik raiti, kā gribētos. Joprojām var turpināties gumijas stiepšana ar valdības izveidi, būt problēmas partnerības jautājumos, līdz pat tam, ka kāda struktūra (vai veidojums), ar kuru esam rēķinājušies, vienkārši uzmet. Valsts aparāta darbības buksēs, bet pozitīvas izpausmes sagaidāmas kultūras un radošajās norisēs.