Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē!

© F64

Horoskopi līdz 10.septembrim.

AUNS. Septembris klāt, un dzīvē pēc pilnas programmas ienāk mācību tēma. Ja ģimenē ir skolasbērns, vajadzēs gādāt visu mācību procesam nepieciešamo. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri un, ja finanses atļauj, iegādājies arī pats sev ko skaistu sirdij. Pie viena izvētī savus zināšanu apcirkņus – varbūt jāpapildina profesionālās iemaņas vai jāpiesakās kādos interešu kursos.

VĒRSIS. Daudz saimniecības darbu, taču viss ies no rokas. Vari ieplānot kosmētisko remontu, izdaiļot interjeru, iegādāties skaistas lietas vai mākslas priekšmetus. Sekmēsies arī kulinārijas eksperimenti virtuvē. Gatavo krājumus ziemai – konservē, vāri ievārījumus, spied sulas un piepildi saldējamo kameru ar dabas veltēm. Brīvdienās ielūdz pusdienās radus un mīļus draugus.

DVĪŅI. Sekmīgi mājas darbi. Remontē, uzlabo un pārkārto, ar rezultātu būsi apmierināts. Piemērots laiks arī mājokļa maiņai un nekustamā īpašuma jautājumiem – sarunām ar apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienās uzņem ciemos radus un draugus, tikšanās dos optimismu. Vai arī dodies atvasaras piknikā pie dabas.

VĒZIS. Būsi aizņemts ar darba pienākumiem, kas prasīs nervus un enerģiju, tāpēc mājas dzīvei atliks mazāk laika. Tomēr, domājot par karjeru un peļņu, neatstāj saimniecību pavisam novārtā. Iespējams, radiniekiem vajadzīgs tavs atbalsts. Ir vērts apsvērt ideju par privāto vai ģimenes biznesu. Brīvdienās pārskati rudens garderobi un iegādājies jaunas drēbes sev un ģimenei.

LAUVA. Būs daudz enerģijas un ideju, tāpēc koncentrējies uz to, kas šobrīd ir svarīgākais. Iespējams, līdz ar septembri dzīvē ienākuši kādi jauni motīvi, piemēram, mācības. Kārtīgi jāplāno laiks, lai visu vari paspēt. Ir arī iespējas pavairot ienākumus. Vari iegādāties mēbeles, paklājus un pārklājus, bet izvērtē cenu. Nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības.

JAUNAVA. Padoma netrūks ne sev, ne citiem. Gribēsi mājiniekus izrīkot pēc sava prāta un uz lietām raudzīsies ar kritisku skatu. Atceries senseno patiesību – citu cilvēku darīšanās iesaisties tikai tad, ja tevi lūdz. Pretējā gadījumā var izcelties strīdi. Ja brīvdienās dosies iepirkšanās tūrē, izplāno jau iepriekš, kas ir nepieciešams un cik naudas vari izdot. Pastāv riski pārtērēties.

SVARI. Labs laiks, lai veiktu uzlabojumus mājoklī – piemēram, pārkārtotu mēbeles, iegādātos jaunas vai veiktu nelielu remontu bērnistabā. Taču par savām iecerēm vispirms apspriedies ar mājiniekiem, jo viņiem var būt atšķirīgs viedoklis. Brīvdienās visiem kopā derētu apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumu, jauni iespaidi satuvinās, iedvesmos un sniegs daudz pozitīvu emociju.

SKORPIONS. Darba pienākumi paņems enerģiju un darīs dzīvi nemierīgu. Nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt, un brīvdienās noteikti velti laiku sev – mierīgi jāatpūšas un jāsakārto domas. Pēc tam vari doties uz kultūras pasākumu, apmeklēt klubu vai sarīkot mājas ballīti draugiem un pārsteigt viņus ar radošu gaisotni un gardām uzkodām. Naudas lietās esi apdomīgs un daudz netērējies.

STRĒLNIEKS. Lietišķas sarunas, iespējas paplašināt darbošanos un nopelnīt. Tomēr naudas lietās jābūt apdomīgam un viss kārtīgi jāsarēķina. Tāpat arī nevajadzētu uzņemties vairāk, nekā spēj paveikt. Ja ir iespējas, ņem atvaļinājumu un dodies ceļojumā, lai vēl notvertu aiz spārna aizejošo vasaru. Brīvajiem cilvēkiem sirdslietās krāsaini piedzīvojumi un negaidītas situācijas.

MEŽĀZIS. Jāgādā par saticību ģimenē, nesatraucies par niekiem un visas domstarpības mēģini nogludināt diplomātiskā ceļā. Var nākties risināt pedagoģiskus jautājumus, bet dari to mierīgi. Ja gatavojies pirkt tehniskas ierīces, pārbaudi kvalitāti, kā arī ievēro lietošanas instrukcijas. Palutini sevi un iegādājies ko skaistu – jaunas drēbes, apavus vai labu parfimēriju.

ŪDENSVĪRS. Pērkot saimniecībā vajadzīgas mantas, nepārtērējies. Kā kādreiz mēdza sacīt: ekonomikai jābūt ekonomiskai. Izpēti atlaižu vai kuponu piedāvājumus. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies ģimeniskā atmosfērā, būs sirsnīgas un saistošas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Nevajadzētu risināt juridiskus jautājumus vai kārtot nopietnas darīšanas iestādēs, sastapsies ar birokrātiju.

ZIVIS. Svarīga finanšu tēma. Sarēķini, cik līdzekļu nepieciešams ģimenes vajadzībām – rudens garderobes atjaunošanai, skolas lietu un saimniecības preču iegādei. Pērkot tehniku, pārliecinies par kvalitāti. Darbs prasīs spēkus, un garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no iznākuma. Nenes darba problēmas līdzi uz mājām, jo ģimene vēlas tevi redzēt mierīgu un optimistisku.