Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Iz­rē­ķi­ni pats! Prog­no­ze 2015. ga­dam tie­ši tev

© Marcin Kesek

Nu­me­ro­lo­ģi­jas prog­no­zē­ša­nā tiek iz­man­to­tas da­žā­das me­to­des. Prog­no­zi var sa­stā­dīt gan īsam, gan ilg­sto­šam lai­ka pe­ri­odam. Tās var būt il­gter­mi­ņa, vi­dē­ja il­gu­ma un īs­lai­cī­gas me­to­des. Il­gter­mi­ņa – at­tie­cas uz dzī­vi ko­pu­mā un sa­da­la to vai­rā­kos sva­rī­gos pe­ri­odos. Vi­dē­ja il­gu­ma – prog­no­zes ap­mē­ram ga­dam, bet īs­lai­cī­gas dod ie­spē­ju ko­ri­ģēt cil­vē­ka dzī­vi mē­ne­sim, die­nai.

Kris­ta­pa Baņ­ķa nu­me­ro­lo­ģi­jas mā­cī­ba un pro­fe­si­onā­lā da­tor­prog­ram­ma «Pats sev nu­me­ro­logs» pa­redz šā­du in­di­vi­du­ālā ga­da iz­skait­ļo­ju­mu.

In­di­vi­du­ālie ga­di vei­do de­vi­ņu ga­du gru­pas, kas se­cī­gi mai­nās skait­ļos no 1 līdz 9, pēc tam at­kal sā­kas jauns cikls – 1 līdz 9.

In­di­vi­du­ālā ga­da skait­li no­sa­ka, sa­skai­tot dzim­ša­nas mē­ne­si, dzim­ša­nas die­nu un paš­rei­zē­jo ka­len­dā­ro ga­du: dzim­ša­nas mē­ne­sis + dzim­ša­nas die­na + paš­rei­zē­jais gads.

PIE­MĒRS

Cil­vē­kam ar dzim­ša­nas da­tiem 16.08.1973. ap­rē­ķi­nā­sim in­di­vi­du­ālo ga­du 2015. ga­dam:

16 (dzim­ša­nas die­na) + 8 (dzim­ša­nas mē­ne­sis) + 2015 (ak­tu­ālais ka­len­dā­rais gads) = 16+8+8 (sum­ma 2015) = 32 = 3+2 = 5

Tā­tad 2015. gads šim cil­vē­kam nes skait­ļa 5 vib­rā­ci­jas.

Tas arī ir ie­gū­tais in­di­vi­du­ālais = Per­so­nā­lais gads.

 

Pir­mais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Ne­at­ka­rī­bas un dros­mes laiks. Šo­gad lie­lā­kā pras­me ir ne­bai­dī­ties iz­man­tot vi­su, par ko esi sap­ņo­jis. Ko sē­si, to audzē­si nā­ka­mos de­vi­ņus ga­dus. Ak­tī­vi iz­strā­dā plā­nus, iz­vir­zi ide­jas, pa­re­dzi pār­mai­ņas. Kon­cen­trē­jies uz sa­vām per­so­nī­ga­jām ide­jām. Pa­ļau­jies ti­kai uz se­vi un sa­viem spē­kiem. Nāks jaun­i cil­vē­ki, jaun­as ie­pa­zī­ša­nās. Esi ne­kau­nīgs, tiešs un tais­nīgs pret se­vi. Ie­mā­cie­ties būt at­vērts pret ap­kār­tē­jo pa­sau­li. Va­ja­dzē­tu piln­vei­dot se­vi. Va­ri mai­nīt imi­džu. Ga­da krā­sa – sar­ka­nā.

Ot­rais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Pa­cie­tī­gas un ne­stei­dzī­gas vir­zī­ša­nās gads.  Va­ja­dzē­tu pa­ana­li­zēt, vai pērn­gad pa­da­rī­tais ir tie­ši tas, ko vē­lē­jies. Var­būt jā­lūdz kā­dam pa­doms, kaut kas jā­at­laiž, kaut kur jā­pie­kāp­jas. Re­sur­su uz­krā­ša­nas gads. Jā­krāj in­for­mā­ci­ja un jā­uz­krāj ma­te­ri­ālie lī­dzek­ļi. Ne­iz­paud sa­vus no­do­mus. Ie­spē­jams veik­smī­gi mai­nīt dzī­ves vie­tu. Šim ga­dam rak­stu­rī­ga sa­dar­bī­ba un pa­cie­tī­ba, kā arī part­ner­at­tie­cī­bu no­stip­ri­nā­ša­nās. Ne­pie­cie­ša­ma pa­cie­tī­ba, tā­pēc ne­cen­ties pa­āt­ri­nāt no­ti­ku­mus. Vi­sam savs laiks.

Tre­šais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Se­vis ap­lie­ci­nā­ša­nas gads, kas būs pa­tī­kams ar sa­bied­ris­ko dar­bī­bu, līk­smi un jaut­rām iz­klai­dēm. Ce­ļo­ju­mi. Esi op­ti­mists, mundrs, drau­dzē­jies. Ra­dī­sies ie­spē­jas iz­paust sa­vas ra­do­šās do­tī­bas. Rek­la­mē se­vi, dar­bu, biz­ne­su, ide­jas. Strā­dā ar ie­dves­mu, lie­kot lie­tā iz­tē­li. Pa­do­mā par to, kā iz­ska­ties. Sa­vu ru­nas sti­lu va­ja­dzē­tu uz­la­bot. Šo­gad ie­spē­ja­mi mī­las trīs­stū­ri, tā­dē­jā­di ir ie­spē­jams ener­ģi­jas pār­tē­riņš. Se­vis «sa­vāk­ša­nai» no­de­rēs iz­glī­tī­bas ceļš. «Bal­vā» par ten­ko­ša­nu no­vāk­si ie­pu­vu­šus aug­ļus.

Ce­tur­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Sta­bi­li­zā­ci­jas, ie­ma­ņu no­stip­ri­nā­ša­nas un sū­ra dar­ba gads. Pa­šam vien būs jā­re­ali­zē sa­vas ide­jas. Lai bū­tu vieg­lāk, dzī­vo pēc no­tei­ku­miem. Gūs­ti gan­da­rī­ju­mu no dar­ba. Va­ri ie­gā­dā­ties ne­kus­ta­mo īpa­šu­mu, slēgt lau­lī­bas, dzem­dēt bēr­nus. Bal­tiem die­giem šū­tā lau­lī­ba irs pa vi­sām vī­lēm. Pa­lī­dzi ra­di­nie­kiem. Cen­ties iz­la­bot pa­gāt­nē pie­ļau­tās kļū­das, tas da­rīs dro­šā­ku ta­vu nā­kot­ni. La­bi iz­strā­dāt ģi­me­nes cilts­ko­ku, at­jau­not sen aiz­mir­stas dzim­tas tra­dī­ci­jas. Sar­gies no ener­ģi­jas pār­tē­ri­ņa, kas var no­vest pie pa­ša vai kā­da tu­vi­nie­ka sa­slim­ša­nas.

Piekt­ais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Pār­mai­ņu, iz­aug­smes un pla­šu­ma gads. Šo­gad ta­vā dzī­vē ie­nāks daudz jaun­u cil­vē­ku, ide­ju, ap­stāk­ļu, ce­ļo­ju­mu, iz­prie­cu. Var mai­nīt dzī­ves­vie­tu. Īs­tais laiks at­brī­vo­ties no vi­sa ne­de­rī­gā, lai pa­vēr­tu ce­ļu jaun­ajam. Var­būt ie­kā­ro­si pā­rāk daudz, kam­dēļ pie­ņem­si ne­pār­do­mā­tus lē­mu­mus, ku­rus vē­lāk nāk­sies no­žē­lot. Esi daudz­pu­sīgs per­so­nis­ka­jā dzī­vē un dar­bā. Se­ko pa­sau­les no­ti­ku­miem. Ne­šķied vel­tī­gi sa­vus spē­kus. Ķe­ries pie jaun­a pro­jek­ta, vai­rāk rek­la­mē sa­vu biz­ne­su – iz­vai­ries no ru­tī­nas. Ie­grem­dē­jies dzī­ves bau­dās, bet sa­gla­bā ve­se­lo sa­prā­tu.

Ses­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Pir­ma­jā plā­nā būs ģi­me­nes lie­tas. Tas dos gan­da­rī­ju­mu, mī­les­tī­bu, jaun­us drau­gus, sirds sil­tu­mu. Var šķist, ka ne­kas ne­no­tiek, kaut pa­tie­sī­bā dzī­ve mā­cīs iek­šē­ju mie­ru un ie­vē­rot ci­tu in­te­re­ses. Ie­spē­jams, va­ja­dzēs par kā­du rū­pē­ties. Šo­gad ie­gū­si pa­tie­sus drau­gus. Kā­zu, bēr­na dzim­ša­nas, ģi­me­nes no­di­bi­nā­ša­nas, jaun­u sa­vie­nī­bu gads. At­svai­dzi­ni lau­lī­bas dzī­vi. Iz­dai­ļo sa­vu mā­ju, ap­kār­tni. Ja vel­tī­si kā­dam sa­vu mī­les­tī­bu vai sim­pā­ti­jas, drīz vien to pa­šu sa­ņem­si pre­tī. Ap­mek­lē de­ju no­dar­bī­bas.

Sep­tī­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Ga­da vib­rā­ci­jas ir zi­nā­ša­nas un gud­rī­ba. Pie­nā­cis laiks at­pūs­ties no pa­sau­lī­gās kņa­das un pa­rū­pē­ties par ve­se­lī­bu, pa­va­dot pēc ie­spē­jas vai­rāk lai­ka mie­rī­gā at­mo­sfē­rā. Vien­tu­lī­ba dos lai­ku pār­do­mām, zi­nā­ša­nu pa­pil­di­nā­ša­nai. Bū­si at­vērts dzī­ves mis­tē­ri­jām. Ta­va rī­cī­ba ne vi­siem būs sa­pro­ta­ma, tā var pat iz­pel­nī­ties kri­ti­ku. Ne­pie­cie­šams se­vi piln­vei­dot un pa­do­māt par sa­vu mēr­ķi un vie­tu dzī­vē. Nav vē­lams pa­pla­ši­nāt biz­ne­su. Svēt­ce­ļo­jums. SPA kū­res. Jo­ga un me­di­tā­ci­jas. Mā­cies, tas ne­sīs aug­ļus nā­kot­nē. Labs laiks sa­kār­tot ju­ri­dis­kās lie­tas.

As­to­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Ra­žas un no­pel­nu laiks. Tie­cies pēc sa­snie­gu­miem, For­tū­na tev ir lab­vē­lī­ga. Ne­pie­cie­ša­ma god­kā­re un la­ba in­tu­īci­ja. Lie­lu ie­ņē­mu­mu un lie­lu iz­de­vu­mu gads. Nau­da jā­ie­gul­da, lai to vai­ro­tu. Rai­zes par nau­du var ra­dīt stre­su, kas at­tā­li­nās no kā­ro­ta­jiem mēr­ķiem. Pa­cī­nies par sa­vām ide­jām, pro­jek­tiem un sap­ņiem. Mek­lē kom­pan­jo­nus, aiz­sāc sa­vu biz­ne­su. Ne­pa­laid ga­rām jaun­as ie­spē­jas. Ie­gul­di nau­du sa­vā imi­džā. Esi prak­tisks, ne­ļau­jies emo­ci­jām un sen­ti­men­tam. Ne­kri­ti­zē un ne­no­nie­ci­ni se­vi. Rū­pē­jies par ve­se­lī­bu.

De­vī­tais gads de­vi­ņu ga­du cik­lā. Nobeigumu un garīguma gads. Jāplūc augļi un jānosaka virzieni jaunajam ciklam, kas aizsāksies nākamgad. Tagad tu ieraudzīsi savu pūliņu augļus. Aizsāc tikai tos darbus, kurus pagūsi šogad pabeigt. Atmet visu veco un nederīgo. Neuzspied citiem savu viedokli, citādi zaudēsi naudu vai draugus. Visa mērs ir mērenība. Žēlsirdība un nesavtīga kalpošana cilvēkiem tiks atalgota. Nedzenies pēc personiskā labuma. Nerentablus biznesus vajag slēgt. Atdod parādus, neņem kredītus. Katra dzīves situācija būs kā mācību stunda un cilvēki kā Skolotāji. Ziedo. Ļaujies sapņu plūdumam.