Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

Astroloģija par mīlestības un attiecību karmisko uzdevumu

© F64/FB

Šķiršanās gandrīz vienmēr ir sāpīga – vienam, otram vai abiem, un diezgan reti pāris bez ciešanām un naida aiziet katrs uz savu pusi, lai vēlāk varbūt pat paliktu draudzīgās attiecībās.

 Uz šķiršanās procesu iespējams paraudzīties dažādi, no ezoteriskā un astroloģiskā skatpunkta, nereti katram savs ceļš ejams tad, kad izpildīts attiecību karmiskais uzdevums.

Ja kopā risināmā tēma sakārtota, tad šķiršanās process notiek vieglāk.

Kad mēs satiekam un iemīlam otru cilvēku, viņš kļūst par daļu no mums. Pat tad, kad attiecības ir sairušas, kopdzīve pārvērtusies par rutīnu un dzīve rit tukšgaitā, mēs mēdzam otrā iekrampēties ar abām rokām un nelaist vaļā. Tomēr šķiršanās ir tikai viena pabeigta šaha partija lielajā dzīves spēlē, kas ļauj pacelties citā līmenī.

Astroloģija palīdz atšifrēt, tieši kāda karmiskā uzdevuma veikšanai mēs satiekamies, raksta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Kad mēs kādā laika un telpas punktā satiekam otru cilvēku, tas nenotiek tāpat vien, viņš ienāk mūsu dzīvē ar noteiktu mērķi – mums kaut kas ir jāmācās vienam no otra, kopā jāpaveic noteikts uzdevums. Izpētot un saliekot kopā partneru dzimšanas kartes, astrologs redz, kāds ir bijis tikšanās mērķis un kāda ir otra cilvēka loma jūsu dzīvē. Piemēram, viens no variantiem – lai kļūtu par vecākiem.

Var gadīties tā, ka cilvēki kādu dzīves posmu ir kopā, apgūstot noteiktu dzīves mācību, bet, kad uzdevums izpildīts, attiecības guvušas piepildījumu un attīstība apstājusies, arī jūtas izplēn. Ja cilvēki dzīvo kā divi tramvaji, katrs ejot pa savām sliedēm, kas nekad nesatiekas, kopdzīves turpināšana kļūst bezjēdzīga. Ideālā variantā vajadzētu rīkoties pēc šāda scenārija: cilvēki viens otram pasaka paldies par to, kas ir bijis labs un skaists, nejautājot, kāpēc tas ir beidzies. Diemžēl dzīvē tā notiek reti, daudz biežāk ir sasisti trauki, asaras, pārmetumi.

Attiecību mācības

Ekstrasense, dziedniece un reiki meistare Ludmila Abramova reiz kopīgā sarunā izteicās, ka dzīves partneris tiek dots, lai mācītos. «Mīlestība ir mīlestība, bet kopdzīve ir dvēseles darbs. Mēs satiekam savu dzīves partneri, taču attiecības ne vienmēr izveidojas harmoniskas, bet augstākie spēki dod iespēju atstrādāt arī tādu satikšanos. Šķiršanās nav nekas ārkārtējs – esi ar šo cilvēku attiecības atstrādājis un vari būt brīvs. Cilvēki šķiras biežāk, bet varbūt tas nemaz nav slikti? Mēs atstrādājam pagātnes mezglus, maināmies, kļūstam citādāki.» Ekstrasense minēja piemēru, ka bieži cilvēki apprecas agrā jaunībā, un laika gaitā viens no viņiem kā personība ļoti attīstās, bet otrs paliek uz vietas. Kopdzīve var ilgt daudzus gadus, bet, kad pirmais savu uzdevumu ir veicis, viņš var doties tālāk Varbūt dzīve uzdāvā iespēju satikt līdzvērtīgu partneri. Nevajag mocīties un baidīties, uzskata ekstrasense.

Situācija jāatšķetina līdz galam

Astrologs var palīdzēt izprast attiecību situāciju, tomēr jāņem vērā, ka zvaigznes ir kā ceļa zīmes, norādes, bet reālajā dzīvē katram pašam ir jāizdara izvēle, uzticoties intuīcijai un savai sirdij. Ja cilvēks jūt, ka dzīvē kāds svarīgs posms ir noiets, kaut kas ir beidzies un viņš atrodas jauna ceļa sākumā, ir jāļauj, lai otrs iet, jālaiž prom. Turpretim, ja ir sajūta, ka daudz kas palicis neatšķetināts, neizrunāts un neizdarīts, iespējams, ka attiecību krīze iezīmē jaunu posmu divu cilvēku savienībā un mezgls, kas sapinies, ir karmiskā uzdevuma sastāvdaļa.

Satikt vienu vai vairākus īstos cilvēkus

Cilvēka dzīvē nav tikai viens vai divi brīži, kad iespējams satikt savu ilgo gaidīto otro pusīti, tādu ir daudz vairāk. Tikai nelaime tāda, ka ļaudis, nezinot, kad ir īstais brīdis, palaiž šo maģisko dzīves periodu vējā, piespiežot sevi nodoties darbam vai pārprotot, nobremzējot savas jūtas un nonīkstot mājās. Nezinot kritērijus, intuīcija var nenostrādāt un izvēle apstāties pie nepareizā partnera. Taču var arī būt tā, ka cilvēks neatbilst vispārpieņemtiem stereotipiem un skaistuma etaloniem, bet tu skaidri zini, ka viņš ir īstais. Tad nevajag klausīties draugu vai radinieku spriedumos un ieteikumos, bet izdarīt savu, pareizo, izvēli, iesaka Praktiskā Astroloģija.