Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Ekonomika

"Madara Cosmetics" atver veikalu Maskavā

Maskavā atverot pirmo veikalu pēc franšīzes principa, Madara Cosmetics sāk strādāt šajā virzienā, raksta "db.lv".

Par to informēja Madara Cosmetics mārketinga vadītāja Zane Rugina. Jaunais veikals atvērts prestižajā tirdzniecības centrā Zolotoj Vavilon un tas pieder uzņēmuma sadarbības partnerim. Patlaban tiek domāts par jaunu veikalu atvēršanu pēc franšīzes principa, bet pagaidām netiek atklāts, kurās valstīs tie atradīsies.

Madara Cosmetics ražo ekokosmētiku un šī gada sākumā kompānija gatavojas sākt pilnīgi jaunu produktu ražošanu. Uzņēmuma finanšu direktors, valdes loceklis Uldis Iltners iepriekš vēstīja, ka paredzētas divas jaunas produktu līnijas - atsevišķi produkti bērniem un matu kopšanas līdzekļi. Tāpat uzņēmums paredzējis papildināt jau esošās sejas un ķermeņa kopšanas līnijas.

Lai gan šogad ekonomiskās krīzes un pirktspējas samazinājuma dēļ apgrozījums kosmētikas tirgū sarucis teju par ceturto daļu, taču Madarai Cosmetics apgrozījums pieaudzis par 50 % un izdodas attīstīties. 2008. gadu Madara Cosmetics pabeidza ar 399.6 tūkstošu Ls apgrozījumu, kas ir trīs reizes vairāk nekā 2007. gadā, savukārt 2009. gadu bija plānots pabeigt ar viena miljona Ls apgrozījumu. Uzņēmumam pieder trīs veikali Latvijā, bet produkcija nopērkama vairāk nekā 50 tirdzniecības vietās, savukārt ārpus Latvijas tās produkciju var iegādāties daudzos kosmētikas veikalos.