© Publicitātes foto

Ja vasaras sezonā, galvenie sejas kopšanas uzdevumi ir mitrināšana un pasargāšana no saules stariem, tad, sākoties rudens sezonai, jāpievērš lielāka uzmanība ādas vispārējā stāvokļa uzlabošanai.

Vasaras periodā āda parasti izskatās labāk, taču pazūdot iedegumam, atgriežas pelēcīgums, parādās pastiprināts ādas sausums. Lai šīs sajūtas mazinātu vai mainītu un uzlabotu ādas izskatu, vēlams doties pie ādas kopšanas speciālista vai jāpielāgo atbilstoši sejas kopšanas līdzekļi.

Sagatavojām izlasi sākot ar pasaulē plaši pazīstamu zīmolu un kosmētiķu iecienītiem profesionālajiem produktu jaunumiem līdz pašmāju ražotāju produktiem.

Preparāti ar retinolu un C vitamīnu

Pēdējos gados stabilu pozīciju dziļākai ādas atjaunošanai ieņem preparāti ar retinola un C vitamīna sastāvu, kas lietojami ne aktīvajā saules periodā.

DARPHIN retinola eļļas kapsulas

Lietojamas kursa veidā uz nakti. Der sejas un acu zonai! 98% dabīgas sastāvdaļas. Izlīdzina līnijas un krunciņas. Uzlabo ādas mirdzumu un toni, piepilda un baro ādu, uzlabo ādas tekstūru.

Publicitātes foto

EVENSWISS RETINOL SERUM

Piemērots arī problemātiskai ādai un ādai ar pigmentāciju. Satur augļskābes, kas veicina ādas atjaunošanos. Cīnās ar grumbām, novērš poru aizsprostošanos un palīdz saglabāt ādu tīru un veselīgu. Uzlabo ādas tekstūru un stimulē šūnu atjaunošanās procesus.

Publicitātes foto

Dzintars nakts krēms ar retinolu Dunte

Īpaši aktīvā nakts krēma sastāvā ir retinols augstā koncentrācijā, kas ļauj sasniegt labākus rezultātus cīņā ar grumbām. Izgatavots ar aktīvajām sastāvdaļām, kas iedarbojas uz visām ādas noguruma pazīmēm.

Publicitātes foto

MADARA. TIME MIRACLE BOTANIC RETINOL SERUMS

Dabīgs un sertificēts intensīvas iedarbības serums ar inovatīvu augu izcelsmes retinola alternatīvas kompleksu (4%), kas nodrošina sintētiskajam retinolam līdzvērtīgu iedarbību, nekairinot ādu.

Publicitātes foto

Maigs pīlings

Maigs pīlings palīdzēs sagatavot sejas ādu mitrināšanai un barošanai.

SKIN-PERFECTING ĀDU UZLABOJOŠA SEJAS PĪLINGA MASKA

Augstākās kvalitātes, viegls atjaunojošs pīlings veselīgākai sejas ādai. Šī mitrinošā, nekairinošā sejas maska nodrošina visaugstākā SPA līmeņa mirdzumu mājas apstākļos. Sastāvā esošais lamelārā ūdens gels, neizraisot iekaisumu, progresīvi un kontrolēti izkliedē alfa-hidroksiskābes (AHA), lai bez kairinājuma jums nodrošinātu AHA sniegtās priekšrocības. Tas padara šo produktu par ideālu risinājumu, lai izlīdzinātu un atdzīvinātu pat visjutīgāko ādu. Samazina redzamos plankumus, palīdz noņemt ādas virsmas atmirušās šūnas, taukus, toksīnus, baktērijas un uzlabo ādas struktūras izskatu.

Publicitātes foto

Jaunākie serumi

Rudens ir īstais laiks, lai atjaunotu un uzlabotu sejas ādas izskatu talkā ņemot efektīvākos un jaunākos serumus.

EVENSWISS BRIGHTENING INTENSE TREATMENT Spēcīgas iedarbības serums, kas samazina pigmentāciju, atjauno ādu un padara to mirdzošu.

Publicitātes foto

Lancome Rénergie HCF Triple Serum

Satur hialuronskābi, C vitamīnu + niacinamīdu un ferulskābi trīs ārstnieciskās devās. Šīs trīs aktīvās sastāvdaļas, ko izmanto dermatologi, tagad ir pirmo reizi apvienotas ļoti efektīvā pretnovecošanas serumā, kas stiprina ādu slāni pēc kārtas.

Publicitātes foto

ESTÉE LAUDER Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment

Satur hialuronskābi un C vitamīnu, kas samazina pelēcību, palīdz novērst pigmenta izmaiņas un mitrina ādu līdz pat 48 stundām. Atjaunojošais serums samazina hiperpigmentāciju, vasaras raibumus, aknu plankumus un pūtītšu rētas.

Publicitātes foto

Armani Crema Nera acu serums

Palīdz padarīt ādas toni vienmērīgāku un izlīdzina grumbiņas. Acu serums, pateicoties želejveida konsistencei, viegli iesūcas ādā un nodrošina to ar vērtīgām, kopjošām vielām.

Publicitātes foto

DARPHIN provitamīnu C&E eļļas kapsulas
(lietojamas kursa veidā rīts/vakars)

84% dabīgas sastāvdaļas. Tūlītēji un ilgtermiņā palielina veselīgu ādas mirdzumu; antioksidantu avots, kas pasargā pret apkārtējās vides kairinātājiem; ulabo ādas tekstūras kvalitāti, padara ādu gludāku.

Publicitātes foto

Dr. Hauschka intensīvi atjaunojošais eļļas serums

Stabilizē un stiprina ādas barjeru. Āda kļūst izturīgāka, tai tiek nodrošināta ilgstoša aizsardzība. Serums ir paredzēts nobrieduši ādai, ādai ar noslieci uz jutīgumu un dehidrētai ādai.

Publicitātes foto

Madara. Intensīvs koncentrāts ādas mirdzumam

Sniedz ādai enerģijas superdevu ar šo mirdzumu atjaunojošo esenci, kas apvieno ferulskābi ar vitamīniem C+E, nodrošinot sinerģisku aktīvo vielu iedarbību.

Spēcīgiem antioksidantiem bagātā ferulskābe palīdz novērst brīvo radikāļu radītos bojājumus, uzlabot ādas elastību un mazināt priekšlaicīgas novecošanās pazīmes - krunciņas, tvirtuma zudumu, hiperpigmentāciju. Vitamīni C+E uzlabo sejas ādas toni, mazina noguruma pēdas un atjauno ādas veselīgo starojumu.

Publicitātes foto

Dzintars, serums Roja

Īpaši veidotais mitrinošais serums ar jūras kolagēnu un elastīnu nodrošina ādu ar aminoskābēm, kas uzlabo tās elastību, notur mitrumu ādā un izlīdzina ādas mikro reljefu. Baikalīns paātrina vielmaiņas procesus šūnās un atjauno tās, atsvaidzina ādas toni. Dzintara ekstrakts palielina šūnu enerģētisko potenciālu, priežu mizas ekstrakts veic antioksidanta funkciju.

Publicitātes foto

Kopjoši krēmi

Bagātīgi mitrinoši un kopjoši krēmi palīdzēs ādai atgūties pēc saulainās sezonas un sagatavos ziemas ekstrēmajiem apstākļiem.

Lancome Rénergie HPN 300-Peptide Cream

Efektīvs dienas krēms pret novecošanos, kas satur vairāk nekā 300 dažādus peptīdus - tā ir visu laiku augstākā peptīdu koncentrācija Lancome produktā. Sastāvdaļas: Lancome pirmo reizi ir apvienojis hialuronskābi, vairāk nekā 300 dažādus peptīdus un niacinamīdu vienā unikālā krēmā.

Publicitātes foto

Armani Crema Nera light

Šajā rudenī Giorgio Armani iepazīstina ar Crema Nera, izcilā sejas krēma vieglo versiju. Atjaunojošs augu ekstrakts, kas novērtēts ar tā dziedinošajām un ārstnieciskajām spējām, atklāj ādai mirdzošu un jauneklīgāku izskatu. Unikāla "dubultā zīda" struktūra: pārvērš balzamu eļļā, kas iesūcas ādā un piešķir maigu un skaistu izskatu.

Publicitātes foto

Dzintars. Krēms Roja

Īpaši veidotais mitrinošais un barojošais krēms nodrošina komfortu un intensīvu mitrināšanu dehidrētai ādai. Krēms palīdz palēnināt ar vecumu saistītās izmaiņas ādā un atjaunot to. Bagātināts ar hialuronskābi, A un E vitamīnu, argāna, makadāmijas un hohobas eļļu. Dzintara ekstrakts palielina šūnu enerģētisko potenciālu, priežu mizas ekstrakts veic antioksidanta funkciju.

Publicitātes foto

Nakts krēmi

Izmantojiet nakti savā labā, jo naktī notiek dabiskie ādas atjaunošanās procesi un nakts krēmi palīdzēs šajā procesā.

Clinique Repairwear Sculpting Night Cream nakts krēms

Novērš novecošanos un palīdz redzami veidot seju un žokļa līniju, kā arī izlīdzina kaklu un dekoltē. Rada ādu acumirklī tvirtāku ar polimēra palīdzību, kas piešķir ādai tūlītēju liftinga sajūtu.

Publicitātes foto

NIGHT RESTORATION ARCHITECT NAKTS KRĒMS SEJAS ĀDAS AIZSARGSPĒJU ATJAUNOŠANAI

Īpaši bagātīgs, dziļas iedarbības krēms ar zīdainu tekstūru un maigu aromātu, kas izstrādāts, lai dienas beigās intensīvi barotu un atjaunotu sejas un dekoltē zonas ādu pēc āpkārtējās vides, īpaši pilsētvides, piesārņojuma kaitīgās iedarbības.

Publicitātes foto

Lancôme. Absolue Precious Cells Revitalizing Night Ritual

Krēmveida nakts maska ir ļoti bagātīga un barojoša. Pateicoties tā lutinošajam un greznajam sastāvam, tas palīdz ādai atgūties nakts laikā.

Publicitātes foto

Madara Reface Sleep & Peel pīlinga serums

Šis dziļi atjaunojošais serums palīdz mazināt noguruma un novecošanās pazīmes nakts laikā. Formulā esošā laktobionskābe saudzīgi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, toties ziemeļu bērzu sula atbalsta ādas dabiskos atjaunošanās procesus, lai redzami uzlabotu sejas toni un palīdzētu mazināt krunciņas.

Publicitātes foto

URBAN VEDA nomierinošs nakts krēms

Veicina ādas dziedināšanu miega laikā, sandalkoks, krustnagliņa un lavanda samazina apsārtuma parādīšanos un tā vietā strādā, lai harmonizētu elastīgu un veselīgu ādu.

Publicitātes foto

Konsultēja kosmētiķe Dace Kreigere.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv