Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Krievu publicists: Latvijas valsts ir kļūda, kuru Krievijas tanki labos dažās minūtēs

© F64

Pazīstamais Krievijas publicists Andrejs Fefelovs veltījis asu kritiku Latvijas valsts pastāvēšanai, ziņo laikraksts ''Segodnja''.

Televīzijas kanāla ''Deņj'' vadītājs nicīgi izteicies par Baltijas valstīm. ''Ko lai maz saka? Tur katrs cilvēks sliecas sevi uzskatīt par visuma centru, pag galveno posmu evolūcijā. Katru reizi to var manīt, kad uzstājas Daļa Grībauskaite un viņai veidīgie,'' spriež Fefelovs.

''Tomēr ja apskatīsimies kartē, tad būs acīmredzams, ka Baltija ir nekas vairāk kā ģeopolitisks grēks. Jo taču caur tām Krievijas tanku kolonna izietu nevis pa dienām, bet pa stundām, ja ne minūtēm. Tad no kurienes rodas šī bezgalīgā bravūra un nebeidzamie izlēcieni?''

''Baltijas valstu vadītāji gluži vienkārši baidās, ka viņu varas periods vienā brīdī un visiem laikiem beigsies,'' uzskata publicists, kurš norāda, ka nekādas ''trakās šprotes'' vai ''trakās grībauskaites'' nespēs mainīt ''kolosālo balansu'', kādu veido Baltijas valstu atrašanās Krievijas sastāvā.

''Viņi apzināti tik skaļi brēc par krieviem, jo vēlas, lai visi aizmirst, ka Krievija no zviedriem nopirka Baltiju,'' domā Fefelovs. ''Man šķiet, ka baltiešiem ir vainas apziņa.''

Vainas apziņu publicists skaidro ar to, ka Krieviju pieņēmušas piemēram Kaukāza zemes, kuras tika iekarotas, bet ''nopirktās'' Latvija, Lietuva un Igaunija rīkojušās ''nekrietni'' un pametušas lielvalsti.