© Foto: pexels.com

Mati ir mūsu skaistākā rota. Tāpēc rūpes par tiem ir būtiskas. Paviršība šeit ir izslēgta, jo bieži vien tieši mati ir tie, kas sniedz pirmo iespaidu par cilvēku, īpaši sievietēm. Ne tikai sakopti nagi, grims, apģērbs, bet arī mati.

Veseli, spīdīgi mati ir gluži kā vizītkarte. Tāpēc aplūkosim kas jāievēro, lai atrastu ne tikai profesionālu, bet arī uzticamu frizieri, kam atļaut rūpēties par saviem matiem.

Foto: pexels.com

Protams, viss ir pēc iespējām un finansēm, jo daudzas sievietes krāso matus pašas. Taču, rūpējoties par matu veselību, friziera apmeklējums reizi mēnesī vai divos būtu tikai vēlams.

Frizieris ir tas speciālists, kurš ne tikai rūpējas par matu skaistumu un veselību, bet arī atklās daudz un dažādus knifiņus, kas palīdzēs pašām tālāk rūpēties par savu matu skaistumu - gan ikdienā, gan īpašās svētku dienās.

Svarīga attieksme

Foto: pexels.com

Viens no stūrakmeņiem, lai atrastu labu frizieri, pie kura regulāri doties, ir pareizā attieksme. Ikviens var piekrist, ka tad, kad par mums rūpējas, veltot pašu labāko, mēs jūtamies harmoniski lutināti.

Turklāt draudzīgi, sirsnīgi, atvērti cilvēki uzrunās vairāk par tiem, kas sūdzas par savu dzīvi un ir īgni. Arī tādi profesionāļi, kas frizējot, ir iecienījuši aprunāt otru, “trinot” mēli par tēmām, kas otru nemaz neskar, iemantos mazāk simpātiju par tiem meistariem, kas izdara savu darbu ne tikai profesionāli.

Foto: pexels.com

Attieksme mūsdienās ir svarīga, jo ikviens pievērš uzmanību tam, ar ko un kā tiek pavadīts laiks. Un to, kāds ir cilvēks, jūt, pateicoties paša dzīves vērtībām un personībai.

Galvenais, lai ir rezultāts

Foto: pexels.com

Latvijā ir daudz frizieru, par to liecina ne tikai frizētavas uz katra stūra, bet arī interneta meklētājs. Taču būtiski ir atrast frizieri, kurš ir ne tikai profesionāls un labs, bet lai svarīgs būtu rezultāts.

Svarīgi, lai pēc friziera apmeklējuma, mati būtu labāki nekā tie, ar kādiem ieradāties frizētavā. Kritēriji, protams, ir individuāli, taču spogulis un sajūtas nemelos.

To, vai friziera apmeklējums būs labs, varēs pamanīt ilgtermiņā, bet arī par šo ir vērts aizdomāties, jo veltāt ne tikai laiku, bet arī finanses.

Tāpat frizierim ir jāredz, kas kuram piestāv un der. Protams, viens ir gaumes jautājums un stila kritēriji, bet vairums gadījumu frizieris var būt arī tas, kas aicinās klientu uz pārvērtībām, kas var rezultēties satriecošā iznākumā.

Atsauksmes, atsauksmes, atsauksmes

Foto: pexels.com

Ja esi tāds, kas savā dzīvē pieņem lēmumus dinamiski un ilgi nedomājot, tad, protams, šis stāsts nav par tevi. Taču īsa informācijas iegūšana, pirms doties pie friziera, var nākt tikai par labu.

Tā nav kleita, kuru var uzvilkt un tikpat ātri arī novilkt, pārmainīt. Tādus matus, kādus friziere nokrāsos, nogriezīs, ar tādiem būs jāpavada ilgāks laika sprīdis. Vismaz klasiskajā scenārijā.

Atsauksmes izcili noderēs un var palīdzēt pieņemt lēmumu. Lai gan kas vienam der, otram var nederēt, taču deviņas labas atsauksmes no draugiem, paziņām var būt iemesls, ka šis matu meistars ir savā vietā un izdarīs labāko.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv